07 Nisan 2012, Cumartesi 00:15:05

UÇAK DÜŞTÜ CAN PAZARI YAŞANDI

Amerika'nın Virginia eyaletinde F-18 savaş uçağı apartmanların üzerinde düştü.
  • Biz'de 2 Pilot Şehit olurdu o uçak ev'lerin üstüne düşmezdi. Allah hepsinden razı olsun. Mekanları cennet olsun inşallah.
  • ya F-18 düşüo ve koca patlamayla tek bir ev yanıyor oda kendisi. aynı 11 eylül olayı gibi şüpheli. bence uçak parçaları patlamadan sonra getirildi yani bu bir cinayet
  • ABD milleti işte nolcak
  • Kimsenin yorum yapmaması gerip geldi. Kaza bize ait olsaydı, tüm eleştirel ve hatta hakarete varan yorumlar çoktan dizilmişti... Bizim pilotlarımız, yerleşim yerine düşmemek için canlarını feda ediyorlar, bu insanlarsa, belki de zaten başka bir seçenek kalmadığından, atlayıp canını kurtarıyor. Üstelik hiç kimse bu insanları binaya düştükleri veya insanları yaraladıkları için suçlamıyor. Tüm önemli haber kanalları, kurtulanlarla ilgili kahramanlık hikayeleri anlatıyor. Ortada çok büyük bir anlayış farkı var... Lütfen batının bu yanını da örnek alalım.
Virginia Beach'te Amerikan donanmasına ait F-18 savaş uçağı dün öğle saatlerinde binaların üzerine düştü. 

Uçağın pilotlarının düşme esnasında kendilerini uçaktan fırlatarak kurtuldukları ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Yaşanan kaza sonrasında yaralı sivil olup olmadığı henüz bildirilmedi.































UÇAK DÜŞTÜ CAN PAZARI YAŞANDI

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Biz'de 2 Pilot Şehit olurdu o uçak ev'lerin üstüne düşmezdi. Allah hepsinden razı olsun. Mekanları cennet olsun inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ya F-18 düşüo ve koca patlamayla tek bir ev yanıyor oda kendisi. aynı 11 eylül olayı gibi şüpheli. bence uçak parçaları patlamadan sonra getirildi yani bu bir cinayet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ABD milleti işte nolcak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kimsenin yorum yapmaması gerip geldi. Kaza bize ait olsaydı, tüm eleştirel ve hatta hakarete varan yorumlar çoktan dizilmişti... Bizim pilotlarımız, yerleşim yerine düşmemek için canlarını feda ediyorlar, bu insanlarsa, belki de zaten başka bir seçenek kalmadığından, atlayıp canını kurtarıyor. Üstelik hiç kimse bu insanları binaya düştükleri veya insanları yaraladıkları için suçlamıyor. Tüm önemli haber kanalları, kurtulanlarla ilgili kahramanlık hikayeleri anlatıyor. Ortada çok büyük bir anlayış farkı var... Lütfen batının bu yanını da örnek alalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000