04 Haziran 2012, Pazartesi 02:15:06

UÇAK DÜŞTÜ 153 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Nijeryalı sivil havacılık yetkilisi Harold Denuren, kazada Dana Havayolu şirketine ait yolcu uçağından kurtulan olmadığını belirtti.
  • Mytechnic hangarında yaptırdığım hiç bir bakımdan memnun kalmadım.Bu haberden sonra bir daha şirketimize ticaretteki ağzı bir ton laf eden adamlarınızı göndermeyin!!
  • "Uçak düşmüş olan olmuş diyo adam işte MYTECHNIC zihniyeti." yorumunu yapan zat-ı muhterem... Nedir bu myTECHNIC le alıp veremediğiniz? Evet olan olmuş. Kazayı geriye alıp olmamış duruma mı getireceksin bu saatten sonra? Hepimiz üzüldük, üzülüyoruz. O kadar can, maddi manevi hasar dile kolay... Uçak 9 ay önce bakımdan çıkmış, defalarca uçmuş ki daha sebep açıklanmamış myTECHNIC diye yaygara yapıyorsunuz. Bırakın bu işleri, herkes kendi işine baksın... Allah ölenlere rahmet eylesin tekrardan.
  • Tutuşmakda haklısın.Allah rahmet eylesin.
  • Ne kadarda meraklısınız My Technic'e çamur atmayı. Uçak Bakımdan çıkalı 9 ay olmuş. Bizden kaynaklı yada değil ama işi hemen çalışanlara atmak acizlik. O uçakta ( bende dahil olmak üzere ) sayısız mesai yapıp ter döktük. Ortada birşey yokken My Technic Zihniyeti diyen arkadaş bakımı çok iyi biliyor galiba. Bİliyorsan gelip direktör olabilirsin arkadaşım. Sen gibilere ihtiyaç var.... Şimdi kaybolun. Size düşen sadece ölenlere rahmet dilemek. SAYGILAR....
  • tarık aleykümselam. kamil ben
  • Bu haberden sonra artik ucaga binmeyecegim.Herkese tavsiye ederim kesinlikle ucaga binmeyin.Oyle veya boyle bir sekilde bu ucak dusuyor.
  • Bir Md83 cinayeti daha...
  • Uçak düşmüş olan olmuş diyo adam işte MYTECHNIC zihniyeti.
  • Allah rahmet eylesin hepsine..mekanları cennet olsun..
  • Uçağın tipi MD-83 tür. Eyvah diyen arkadaş, İşini adam gibi yaptıysan yaygara yapma boşu boşuna. Bilgin yoksa bu tarz bir yorum da yapma. He insan faktörüdür illaki aksaklıklar da olabilir. Olan olmuş artık. Allah rahmet eylesin. Umarım böyle olayların haberini daha az alırız. O uçakta daha önce uzun uzun çalışmış eski bir myTECHNIC 'li olarak sana hiç yakıştıramadım bu sözünü. Selamlar Tarık

 

Lagos yerel hükümeti ise MD 83 tipi uçakta 153 kişinin bulunduğunu açıkladı.

Binaya çarpan yolcu uçağı, Lagos’dan başkent Abuja’ya gidiyordu.

Bina ve uçağın enkazında çalışmalar sürerken, binada kaç kişinin olduğuna dair henüz bir bilgi verilmedi.


Kazayla ilgili en son açıklama, Nijeryalı sivil havacılık yetkilisi Harold Denuren'den geldi. Denuren, kazada yolcu uçağından kurtulan olmadığını belirtirken, Lagos yerel hükümetinden uçaktaki kişi sayısının 153 olduğu açıklaması geldi.

Lagos Uluslararası Havaalanı, Batı Afrika'nın en büyük aktarma merkezi olarak görülüyor. 2009 yılında Lagos Havaalanı'ndan 2,3 milyon yolcunun geçtiği belirtiliyor.

Devlet Başkanı Jonathan, 3 günlük yas ilan etti

Nijerya’nın en büyük kenti Lagos’da meydana gelen uçak kazasından sonra Devlet Başkanı Goodluck Jonathan, üç günlük yas ilan etti.

BBC’nin haberinde, uçaktaki tüm yolcu ve mürettebatın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan kazadan sonra üç günlük yas ilan eden Devlet Başkanı Jonathan’ın, kazanın, ”olabildiğince kapsamlı” soruşturulması emrini de verdiği bildirildi.

Bu arada yetkililer, uçağın Lagos’a gitmek üzere başkent Abuja’dan hareket ettiğini duyurdu. Daha önce yolcu uçağının, Lagos’dan başkent Abuja’ya gittiği ve kazanın kalkıştan kısa bir süre sonra meydana geldiği bildirilmişti.

Lagos emniyetinin sözcüsü Joseph Jaiyeoba, kazanın, Lagos Havaalanı’nın kuzeyinde, kalabalık İju semtinde meydana geldiğini belirtirken, Nijerya Ulusal Acil Durum Dairesi Sözcüsü Yuşau Şuaib, uçağın çarptığı bina ve civarında da hayatını kaybedenlerin olabileceğini, ölü sayısının artabileceğini kaydetti.

Nijeryalı sivil havacılık yetkilisi Harold Denuren, kazada Dana Havayolu şirketine ait yolcu uçağından kurtulan olmadığını belirtmiş, Lagos yerel hükümeti de uçakta 153 kişinin bulunduğunu açıklamıştı.

UÇAK DÜŞTÜ 153 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

bir daha asla uçaklarımızı mytechnic e getirmeyiz ~ 12 yıl önce
Mytechnic hangarında yaptırdığım hiç bir bakımdan memnun kalmadım.Bu haberden sonra bir daha şirketimize ticaretteki ağzı bir ton laf eden adamlarınızı göndermeyin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çamurcuya... ~ 12 yıl önce
"Uçak düşmüş olan olmuş diyo adam işte MYTECHNIC zihniyeti." yorumunu yapan zat-ı muhterem... Nedir bu myTECHNIC le alıp veremediğiniz? Evet olan olmuş. Kazayı geriye alıp olmamış duruma mı getireceksin bu saatten sonra? Hepimiz üzüldük, üzülüyoruz. O kadar can, maddi manevi hasar dile kolay... Uçak 9 ay önce bakımdan çıkmış, defalarca uçmuş ki daha sebep açıklanmamış myTECHNIC diye yaygara yapıyorsunuz. Bırakın bu işleri, herkes kendi işine baksın... Allah ölenlere rahmet eylesin tekrardan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir defada iyi bir haber duyalım Mytechnic ~ 12 yıl önce
Tutuşmakda haklısın.Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dereyi Görmeden... ~ 12 yıl önce
Ne kadarda meraklısınız My Technic'e çamur atmayı. Uçak Bakımdan çıkalı 9 ay olmuş. Bizden kaynaklı yada değil ama işi hemen çalışanlara atmak acizlik. O uçakta ( bende dahil olmak üzere ) sayısız mesai yapıp ter döktük. Ortada birşey yokken My Technic Zihniyeti diyen arkadaş bakımı çok iyi biliyor galiba. Bİliyorsan gelip direktör olabilirsin arkadaşım. Sen gibilere ihtiyaç var.... Şimdi kaybolun. Size düşen sadece ölenlere rahmet dilemek. SAYGILAR....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamil ~ 12 yıl önce
tarık aleykümselam. kamil ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UCAK OLDURUR ~ 12 yıl önce
Bu haberden sonra artik ucaga binmeyecegim.Herkese tavsiye ederim kesinlikle ucaga binmeyin.Oyle veya boyle bir sekilde bu ucak dusuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MD83 ~ 12 yıl önce
Bir Md83 cinayeti daha...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MYTECHNIC ~ 12 yıl önce
Uçak düşmüş olan olmuş diyo adam işte MYTECHNIC zihniyeti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 12 yıl önce
Allah rahmet eylesin hepsine..mekanları cennet olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah rahmet eylesin... ~ 12 yıl önce
Uçağın tipi MD-83 tür. Eyvah diyen arkadaş, İşini adam gibi yaptıysan yaygara yapma boşu boşuna. Bilgin yoksa bu tarz bir yorum da yapma. He insan faktörüdür illaki aksaklıklar da olabilir. Olan olmuş artık. Allah rahmet eylesin. Umarım böyle olayların haberini daha az alırız. O uçakta daha önce uzun uzun çalışmış eski bir myTECHNIC 'li olarak sana hiç yakıştıramadım bu sözünü. Selamlar Tarık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000