24 Mayıs 2010, Pazartesi 08:55:25

UÇAK DİREĞE ÇARPMIŞ

Hindistan’ın Mangalore Havaalanı’na önceki gün indikten saniyeler sonra pistten çıkarak 158 kişinin ölümüne neden olan Air India Express’e ait yolcu uçağını faciaya sürükleyen neden soruşturuluyor.
  • Kimse direkteki çarmadan dolayı oluşan deformeyi Kazazedeler söyleyene kadar fark etmemiş olabilirmi. eğer farketmedilerse bu kaza inceleme ekibi görme engellilerden oluşuyordur.

Havalimanına komşu ormana dalan Boeing 737-800 tipi uçağın kara kutusu dün de bulunamadı. Araştırma devam ederken kurtulanlanlardan alınan ifadelere göre facianın nedeni, uçağın kanadının inişin son saniyelerinde pistin yanındaki bir radar antenine çarpması.Uçaktan mucize eseri canlı çıkan 8 kişinin ifadeleri de bu durumu doğruluyor.

Kurtulanlardan Joel Pratap D’Souza (24) şunları söyledi: “Uçak piste değer değmez bir çarpma sesi duyduk. Uçağın dengesi bozuldu ve pistten çıktık. Pilotun uçağı durduramayacağını anladık. Ağaçlara çarparak durduk. Bir kanat yanmaya başladı. İçerisi duman doldu. Uçak ikiye ayrılmıştı, 6-7 kişiyle birlikte kabindeki yarıktan dışarı çıktım. 500 metre yürüyüp bize yardıma koşanları bulduk.”

UÇAK DİREĞE ÇARPMIŞ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Kimse direkteki çarmadan dolayı oluşan deformeyi Kazazedeler söyleyene kadar fark etmemiş olabilirmi. eğer farketmedilerse bu kaza inceleme ekibi görme engellilerden oluşuyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000