17 Ekim 2008, Cuma 10:39:23

UÇAK ÇAMURA SAPLANDI

Venezüella’da, San Antonio-Caracas seferini yapan Rutaca Havayolları’na ait Boeing 737-200 tipi uçak pistten çıktı. Uçağın ön bölümü toprak zemine saplandı.
  • Ekonomik rüzgarların tersine estiği bu günlerde bu tür haberler yabancı havayollarının da başına gelmiş olsa can sıkıcı üzücü tabii ki.Technicman arkadaşımız zannedersem iş yoğunluğu ve stress altında böyle bir yorum yapmış.
  • GEÇMİŞ OLSUN CANA GELECEĞİNE MALA GELSİN
  • burada yayınlanan haberlerin illa türkiye ile alakalı olması gerekmiyor. Havacılık evrensel bir olgudur ve bununla ilgili bütün haberleri bilmek gereklidir.
  • bize ne ?

Yağış nedeniyle çarşamba günü Atatürk Havalimanı’ndaki pistten çıkma olayının bir benzeri Venezüella’da yaşandı. Yağışlı bir havada başkent Caracas’taki Simon Bolivar Havalimanı’na iniş yapmak isteyen Rutaca Havayolları’na ait uçak duramayarak pistten çıktı. Toprak zemine kadar kayan uçağın gövdesinin ön bölümü ve ön dikmeleri çamura saplandı.

Uçakta bulunan 47 yolcu, ‘slide’ patlatılarak tahliye edildi. Havalimanı 2 saat süreyle uçuş trafiğine kapatıldı. Uçaklar başka havalimanlarına yönlendirildi. 7 mürettebat ve 47 yolcudan yaralanan olmadı.

©AirportHaber.com

UÇAK ÇAMURA SAPLANDI

Yorumlar

Theater ~ 16 yıl önce
Ekonomik rüzgarların tersine estiği bu günlerde bu tür haberler yabancı havayollarının da başına gelmiş olsa can sıkıcı üzücü tabii ki.Technicman arkadaşımız zannedersem iş yoğunluğu ve stress altında böyle bir yorum yapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ASLANTH ~ 16 yıl önce
GEÇMİŞ OLSUN CANA GELECEĞİNE MALA GELSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
blackstar ~ 16 yıl önce
burada yayınlanan haberlerin illa türkiye ile alakalı olması gerekmiyor. Havacılık evrensel bir olgudur ve bununla ilgili bütün haberleri bilmek gereklidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
technicman ~ 16 yıl önce
bize ne ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000