18 Eylül 2015, Cuma 07:50:52

Uçak çalmaya çalışırken yakalandı

ABD’nin Teksas eyaletinde, havalimanından uçak çalmaya çalışan akıl sağlığının yerinde olmadığı sanılan şüpheli gözaltına alındı.
  • Bu adami Turkiye'ye getirip bizim hirsizlara ders vermesini talep ediyorum. Artik olay 2 televizyon, 1 laptop, 3 cep telefonu ile olacak is degilmis. Ucak seviyesine cikmalari lazim.
  • Adam zaten " waco " bölgesinden...ne bekliyordunuz? Bu arada bilmeyenler için not: " Waco " acaip, dengesiz insan anlamına geliyor....Haydi yine iyisiniz..bedava ingilizce dersi benden...sayemde bir kelime öğrendiniz....
  • Manyak midir nedir. Hasta ruhlu insanlar cogaldi etrafta. Tesekkurler texas

ABD’nin Teksas eyaletinde, havalimanından uçak çalmaya çalışan akıl sağlığının yerinde olmadığı sanılan şüpheli gözaltına alındı.

Waco bölgesel havaalanındaki yasak bölgeye aracıyla güvenlik barikatlarını yıkıp giren kişi, alandaki bir uçağı kaçırmak üzereyken görevliler tarafından suçüstü yakandı.

Yetkililerin ismini açıklamadığı erkeğin, polis tarafından uçağın kapısını açmaya çalışırken yakalandığı, polisin tüm uyarılarına rağmen uçağın yanından ayrılmayınca havaalanı çalışanlarının yardımıyla polis tarafından etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Uçağın, Waco şehrinde özel bir şirkete ait olduğu öğrenilirken, akıl sağlığının yerinde olmadığı tahmin edilen kişi yetkililer tarafından sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Waco polisi, şüphelinin uçak çalmaya teşebbüs, polise direnme ve yasak alana izinsiz girme suçlarından yargılanacağını belirtti.

Uçak çalmaya çalışırken yakalandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

DTO ~ 9 yıl önce
Bu adami Turkiye'ye getirip bizim hirsizlara ders vermesini talep ediyorum. Artik olay 2 televizyon, 1 laptop, 3 cep telefonu ile olacak is degilmis. Ucak seviyesine cikmalari lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 9 yıl önce
Adam zaten " waco " bölgesinden...ne bekliyordunuz? Bu arada bilmeyenler için not: " Waco " acaip, dengesiz insan anlamına geliyor....Haydi yine iyisiniz..bedava ingilizce dersi benden...sayemde bir kelime öğrendiniz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asuman ~ 9 yıl önce
B-52 seni uzun zamandir takip ediyorum. Artik tanisalim bence. Izdivaciniza talibim.
Volvo ~ 9 yıl önce
Allah razı olsun, aydınlattın bizi(!).
B-52 ~ 9 yıl önce
Asuman beni takip etmeniz beni onurlandırdı gerçekten. Teşekkür ederim. Tanışalım tabii. Gurur duyarım. Sevgilerimle....
B-53 ~ 9 yıl önce
Asuman uzun zamandır seni takip ediyorum. akşam tanışalım mı? yeter artık
B-52 ~ 9 yıl önce
Tabii tanışalım.....ama nasıl?
Rezalet ~ 9 yıl önce
Manyak midir nedir. Hasta ruhlu insanlar cogaldi etrafta. Tesekkurler texas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayfon ~ 9 yıl önce
ö.d

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000