07 Şubat 2013, Perşembe 08:20:01

UÇAK BİLETLERİNE 40 BİN TL'LİK KATKI

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası,(ZTSO) Zonguldak Havaalanı'nın işlerliğinin artması ve üyelerine hizmet amacıyla İstanbul ve Trabzon'a gidecek üyelerinin biletlerinin yarısını karşılıyor.
  • 20 bin TL ödemişler bir 20 bin TL daha ödeyeceklermiş. Bir havayolunun yaptığı uçuşların masrafı ne kadar acaba ve bu kadar az bir para neyi karşılayacak çok merak ettim. Dalga mı geçiyorlar ? Ve böyle bir açıklama yapmanın amacı nedir ? Sanki 20 milyon TL destek vermişler gibi.
  • dağı tıraşlamışlardı yaaa (10 milyon$). master planlaması yapılmadan gecekondu yapar gibi. artık kimin değirmenine su götürüldüyse :-)
  • Taşıma su ile değirmen döndürmek bu olsa gerek.. Daha önce de bu konuda laklaklamıştık. Havaalanının yeri nedeni ile uçakların tam kapasite yakıt ile kalkamadığı bu nedenle SAW'e inip ikmalle yola devam ettikleri havaalanı değil mi bu Zonguldak Havaalanı?

Trabzon ve İstanbul'a gidecek üyelerinin biletlerinin yarısını karşılama kararı alan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, 20 bin TL'yi Zonguldak Çaycuma Havalimanı şirketine yatırırken 20 bin TL daha önümüzdeki günlerde yatıracak.

ZTSO'nun toplamda vereceği 40 bin TL destek ile iki amacı hedeflediklerini belirten Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, "Birinci amacımız, üyelerimize ulaşım kolaylığı ve rahatlığı sağlayarak iş görüşmelerinde zaman kazanmalarını sağlamak. İkinci amacımız ise yöremizin kalkınmasında önemli katkısı olacak Zonguldak Çaycuma Havaalanı Şirketine destek vererek açık kalmasını sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

UÇAK BİLETLERİNE 40 BİN TL'LİK KATKI

Yorumlar

??? ~ 11 yıl önce
20 bin TL ödemişler bir 20 bin TL daha ödeyeceklermiş. Bir havayolunun yaptığı uçuşların masrafı ne kadar acaba ve bu kadar az bir para neyi karşılayacak çok merak ettim. Dalga mı geçiyorlar ? Ve böyle bir açıklama yapmanın amacı nedir ? Sanki 20 milyon TL destek vermişler gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
romadin ~ 11 yıl önce
dağı tıraşlamışlardı yaaa (10 milyon$). master planlaması yapılmadan gecekondu yapar gibi. artık kimin değirmenine su götürüldüyse :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Taşıma su ile değirmen döndürmek bu olsa gerek.. Daha önce de bu konuda laklaklamıştık. Havaalanının yeri nedeni ile uçakların tam kapasite yakıt ile kalkamadığı bu nedenle SAW'e inip ikmalle yola devam ettikleri havaalanı değil mi bu Zonguldak Havaalanı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Yorumuma olumsuz oy veren arkadaş! Keşke yorumumun neresini beğenmediğini de yazsaydın da ben de yanlış bir şey mi yazdım bileydim.. Yanlış planlanmış bir havaalanını böyle suni teneffüs ile yaşatmak sence olası mı? Zonguldak şehir merkezinden bu havaalanına ulaşmak için gidilmesi gereken yolu ve süreyi yazmadım bile..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000