31 Mayıs 2009, Pazar 11:54:40

Uçak biletleri postanede satılacak!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE)'nin ticari merkezi Dubai hükümetine ait Flydubai adlı ucuz maliyetli (Low Cost) havayolunun biletleri ülkedeki postanelerden de satın alınabilecek...
  • geçen ay dubai seyahatimde emirates ile tanıştım açık söylüyorum istanbul antalyayı thy iki katı deseler kıyarım giderim bu kadar mı özenle hazırlanır yemekler içecekler ve uçak için eğlencesi.vallaha arapları tebrik ederim ilk defa aferini aldılar benden.

Geçtiğimiz günlerde ilk uçağının tanıtımı yapılan ve 1 Haziran'dan itibaren uçuşlara başlayacak Flydubai biletleri için yolcular, rezervasyon ve satın alma işlemlerini internet ve acentaların yanısıra tüm ülkeye yayılmış 101 adet Emirlikler Postane şubelerinde yapabilecek. Flydubai yönetim kurulu başkanı Gayt El Gayt, "İşlemleri basit, rahat ve kolay hale getirerek insanların seyahet şeklini değiştirmeyi hedefliyoruz" dedi. 

Postane çalışanlarının da Flydubai yetkilileri ile beraber çalışarak daha iyi müşteri servisi sunabilme amacıyla rezervasyon ve bilet kesme işlemleri hakkında sıkı bir eğitimden geçtiği belirtildi. Yaklaşık 69 milyon dolarlık bir sermaye ile kurulan Flydubai, ilk uçuşunu 1 Haziran'da Beyrut'a gerçekleştirecek. Amman uçuşları 2 Haziran, Şam uçuşları ise 8 Haziran'da başlayacak.

Şirketin basitleştirilmiş sistemine göre seyahat için bilet kesilmeyecek ve yolculara sadece biniş kartı verilecek. Uçak biletine 10 kg bagaj hakkı dahil olacak ve uçuşlar Dubai Uluslararası Havaalanı'nın 2'inci Terminalinden yapılacak.

4 MİLYAR DOLARLIK SİPARİŞ

Dubai hükümeti, Flydubai havayolları için geçen sene Temmuz ayında İngiltere'de düzenlenen Farnborough hava şovunda 50 adet Boeing 737-800 model uçak için 4 milyar dolarlık bir anlaşma imzalamıştı.

Flydubai, 189 ekonomi koltuğu bulunan ilk Boeing uçağını da 18 Mayıs'ta Dubai'de teslim aldı.

Uçak biletleri postanede satılacak!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
geçen ay dubai seyahatimde emirates ile tanıştım açık söylüyorum istanbul antalyayı thy iki katı deseler kıyarım giderim bu kadar mı özenle hazırlanır yemekler içecekler ve uçak için eğlencesi.vallaha arapları tebrik ederim ilk defa aferini aldılar benden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000