06 Haziran 2010, Pazar 18:53:12

Uçak biletleri el yakıyor

Almaya'nın Köln kentinde 20 yıldır seyahat bürosu işleten Ahmet Turan Çubuklu, uçak biletlerinin bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla daha pahalı olduğuna dikkat çekerek, zamlı fiyatların Avrupalı Türkleri otomobille seyahate yönelttiğini söyledi.
  • Evet cok dogru bilet fiatlari el yakiyor 600-650 euro temmuz-agustos arasi Ankara bilet fiyatlari AMS cikisli Insanlar birakin araba ile gitmeyi yakinda otobus ler kaldiracaklar.
  • Lufthansa ile Münihten Bursaya ucuza ucmanın keyfini yasayabilirsiniz.
  • bu konu her yil tatillere yakin gündeme gelir ve her yil gecen yildan dahada pahali bilet olarak geri döner gurbetcilere.bu firsatciliktir bence.bilende konusuyor bilmeyende..son yilarda dogu illerine yapilan direk seferler fazlalasti suanda biletler yaklasik 600 euro ve üzeri .kalabalik aileler mecburen daha riskli ve uzun eziyetli olani tercihe zorlaniyor.ama sirketler fiyatlari biraz insafli olarak ayarlasa bence heve sektör hemde vatandas kazancli cikacaktir.
  • doru sölüosun tabi bilader biz limon satarız sende salatalık satarsın gül gibi geçinir gideriz madem ki pahalı buluyorsun binme kardeşim sen atlarla yolculuğa devam et nasıl olsa yakıt ta pahalı türkiyede.yazık harbiden yazık böle bi yorum yapabilior bi türk vatandaşı...
  • thy da aynı fiyat politikası var ...69 tl diye insanları yönlendi ama gerçekte neredeyse 100 tl öde...insanlarımız biraz duyarlı olsa uçaga binmezler bu arkadaşlarda kapıya kilidi vurup limon satarlar fakatt nerde öyle duyarlı millet arada bulasın
Uçak bilet fiyatlarının pahalı olması nedeniyle çoğu kalabalık ailenin Türkiye'ye gitmediğini belirten Çubuklu, okul dönemi tatili sırasında Almanya-İstanbul uçak biletlerinin 450-500 Euro'dan, İzmir ve Ankara'nın 500-550 Euro, Antalya ve Adana'nın 550-600 Euro, diğer şehirlerin ise 600-650 Euro'dan başladığını vurguladı.

Ucuz bilet için erken davranın
Bu yılki tatil trendlerini de anlatan Ahmet Turan Çubuklu, “Şu anda çoğunlukla insanlar tatillerini ikiye bölüyorlar. Önce memleket ziyareti yapıyorlar, kalan zamanlarını da otelde geçirip Almanya'ya geri dönüyorlar” dedi. Erken rezervasyon fiyatlarının büyük ölçüde düşürüldüğünü de hatırlatan Çubuklu, şöyle konuştu: “Biletleri erken almak fiyat açısından her zaman daha avantajlı. Hatta insanlar yazın gidecekleri tatilin biletini yılbaşından alsınlar. Böylece uçak fiyatı neredeyse yarı yarıya düşüyor” dedi.

Bilet uyarısı
Bu arada geçen yıl yaz döneminde bazı kişilerin kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza ucuz bilet satmaya çalıştıkları
Uçak biletleri el yakıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Evet cok dogru bilet fiatlari el yakiyor 600-650 euro temmuz-agustos arasi Ankara bilet fiyatlari AMS cikisli Insanlar birakin araba ile gitmeyi yakinda otobus ler kaldiracaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lufthansa ile Münihten Bursaya ucuza ucmanın keyfini yasayabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu konu her yil tatillere yakin gündeme gelir ve her yil gecen yildan dahada pahali bilet olarak geri döner gurbetcilere.bu firsatciliktir bence.bilende konusuyor bilmeyende..son yilarda dogu illerine yapilan direk seferler fazlalasti suanda biletler yaklasik 600 euro ve üzeri .kalabalik aileler mecburen daha riskli ve uzun eziyetli olani tercihe zorlaniyor.ama sirketler fiyatlari biraz insafli olarak ayarlasa bence heve sektör hemde vatandas kazancli cikacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
doru sölüosun tabi bilader biz limon satarız sende salatalık satarsın gül gibi geçinir gideriz madem ki pahalı buluyorsun binme kardeşim sen atlarla yolculuğa devam et nasıl olsa yakıt ta pahalı türkiyede.yazık harbiden yazık böle bi yorum yapabilior bi türk vatandaşı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy da aynı fiyat politikası var ...69 tl diye insanları yönlendi ama gerçekte neredeyse 100 tl öde...insanlarımız biraz duyarlı olsa uçaga binmezler bu arkadaşlarda kapıya kilidi vurup limon satarlar fakatt nerde öyle duyarlı millet arada bulasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000