14 Nisan 2018, Cumartesi 09:03:42

Uçak bileti iptalinde yeni dönem

Uçak biletini son anda iade etmek zorunda kalanlar için, bilet ücretinin yüzde 90’ını geri alabilecekleri yeni bir uygulama başladı. Üstelik hizmet, uçuştan önceki son 2 saate kadar tüm uçak biletleri için geçerli oluyor.
  • Iki gün önce sunexpress teki biletimi iptal için sayfaya girdim 225 Euro luk biletin iptaline ödedikleri miktar 90 Euro,... ☺️ Buyur burdan yak!
  • Amerikayi yeniden kesfetmis gibi reklam yapiyorlar.adam senden belli bir extra ucret alicak.bi sekilde sigorta yani.ya da asagida ki bahsedilen faiz hesabiyla kendini cover edicek.oyle ya da boyle sigortalatacak sana biletini.
  • Güzel uygulama olmuş..İptal edilen biletler aynı gün içersinde promosyonlu olarak satılırsa son dakika bilet almak zorunda kalanlar pahalıya bilet almaktan kurtulur..
  • Burada saticinin reklami yapiliyor yok boyle birsey, biz tum hava yollarindan rezervasyon yapiyoruz iddia edenler acsin fare base e baksin sadece yuksek ucretli biletlerde iade olayi vardir oda %90 dan azdir, tamamen yalan haber ispat edilmesi rica.
  • Peki çok sayıda ülkede olan son dakika indirimini niye thy ve diğer şirketler yapmıyor.Uçuşa 5 h ile 1h arası boş uçaklar için mesela tr içi rt 99₺ ,eu 70€ gibi bilet satsa hava ulaşımı teşvik edilmiş olur
  • Daha dün iptal istedim pegasustan fiyattan sadece vergileri verdiler 38 TL. Şaka gibi.. flypgs :D
  • sistem şu şekilde işliyor siz ucuz olsun diye 1 sene önce 1600 Tl lik phukete bilet alıyorsunuz.400 Tl bilet ücreti 1200 tl si vergi aldığınız site yüzde 90 iade için sizden 300 tl yakın ücret istiyor eğer uçuştan 2 saat önce iptal ederseniz yüzde 90 geri veriyor. peki site bundan ne kazanıyor.iptal ettiğinde vergi iade oluyor yüzde 10 da biletten kesiyor 300 tl de iptal sigortası gibi düşünün 1200+160+300 1660 tl acenteye kalıyor zaten çoğu kişi 1 sene sonraya aldığı bileti sigortalatıyor yada 3-5 ay bu süre zarfında yatan ekstra parayı site işletmiş oluyor faizden gelen parada cabası bu hesabın içinde havayollarından alınan ekstra komisyonlar dahil değil. hesap basit işte vergi+yüzde 10+sigorta miss gibi kar
  • merhaba bu dediginiz sartlarda bilet alindimi zaten sikinti yokduki.* Öncelikle, uçak bileti satın alırken 'koşulsuz bilet iptal hizmeti'nin seçilmiş olması gerekiyor.*
  • aslinda tamami ve uzerine faiz ile geri odenmeli.noye hep tuketici bir bedel odemek zorunda. ne yaptida %10unu kesiyorsun. sana ne zarar ettirdi. valla ben olsam devlet tamamini faiziyle iadae ettirirdim. paraya bak yuzde 10, 1000tlik bilette adam jaybeden 100tl kazanoypor
  • Gelse pegasusa anlat. Asla iade yapmaz. Pegasus bu sana

Uçak biletini son anda iade etmek zorunda kalanlar için; bilet ücretinin yüzde 90´ını geri alabilecekleri yeni bir uygulama başladı. Üstelik hizmet, uçuştan önceki son 2 saate kadar tüm uçak biletleri için geçerli oluyor.

Değişen seyahat planlamalarında uçak biletleri iptal edilmek istendiğinde önemli zorluklarla karşılaşılıyor. Özellikle promosyonlu uçak biletlerinin iptal ve iadesinin çoğu kez mümkün olmadığı belirtiliyor. Biletin herhangi bir durumda iptal edilemeyeceğini bilenler de erkenden düşük fiyatlarla promosyonlu uçak bileti satın almaktan vazgeçiyor.

PROMOSYONLU UÇAK BİLETİNİ İPTAL EDEBİLME DÖNEMİ BAŞLADI

İnternet üzerinde bir web sitesi geliştirdiği uygulamayla uçak bileti iptalinde koşulsuz yüzde 90 iade dönemini başlatıyor. "Koşulsuz Bilet İptal Hizmeti" Türkiye´de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Sadece belli bir süreliğine değil, her zaman için sunulan bu hizmet, uçuş saatinden 2 saat öncesine kadar yolcuya, biletini iptal ederse ücretini iade ediyor. Uygulama, tüm havayollarında, business ya da ekonomi, promosyonlu ya da promosyonsuz, yurtiçi - yurtdışı tüm uçak biletlerinde geçerli.

ÖDENEN UÇAK BİLETİNİN ÜCRETİ NASIL GERİ ALINIR?

Öncelikle, uçak bileti satın alırken 'koşulsuz bilet iptal hizmeti'nin seçilmiş olması gerekiyor. Bu şekilde bileti satın alan yolcular, uçak biletini iptal edip ücretini geri almak isterlerse, uçuşlarından 2 saat öncesine kadar bunu tek bir tıkla gerçekleştirebiliyor. Böylelikle çağrı merkeziyle vakit kaybetmeye gerek kalmıyor. İptal edilen biletin yüzde 90´ı yolcunun hesabına geri ödeniyor. (Hürriyet)

Uçak bileti iptalinde yeni dönem

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Hüseyin Günes ~ 6 yıl önce
Iki gün önce sunexpress teki biletimi iptal için sayfaya girdim 225 Euro luk biletin iptaline ödedikleri miktar 90 Euro,... ☺️ Buyur burdan yak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 6 yıl önce
Amerikayi yeniden kesfetmis gibi reklam yapiyorlar.adam senden belli bir extra ucret alicak.bi sekilde sigorta yani.ya da asagida ki bahsedilen faiz hesabiyla kendini cover edicek.oyle ya da boyle sigortalatacak sana biletini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayşegül ~ 6 yıl önce
Güzel uygulama olmuş..İptal edilen biletler aynı gün içersinde promosyonlu olarak satılırsa son dakika bilet almak zorunda kalanlar pahalıya bilet almaktan kurtulur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suat ~ 6 yıl önce
Burada saticinin reklami yapiliyor yok boyle birsey, biz tum hava yollarindan rezervasyon yapiyoruz iddia edenler acsin fare base e baksin sadece yuksek ucretli biletlerde iade olayi vardir oda %90 dan azdir, tamamen yalan haber ispat edilmesi rica.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demir ~ 6 yıl önce
Sana katılıyorum
Last minute ~ 6 yıl önce
Peki çok sayıda ülkede olan son dakika indirimini niye thy ve diğer şirketler yapmıyor.Uçuşa 5 h ile 1h arası boş uçaklar için mesela tr içi rt 99₺ ,eu 70€ gibi bilet satsa hava ulaşımı teşvik edilmiş olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmaz ~ 6 yıl önce
O zaman kimse önceden bilet almaz. Son dakikayı bekler. Havayolu olsam boş uçarım yine de yapmam.
ATC ~ 6 yıl önce
Daha dün iptal istedim pegasustan fiyattan sadece vergileri verdiler 38 TL. Şaka gibi.. flypgs :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
At ~ 6 yıl önce
Amblemi at olan firmadan hayir mi gelir... bu ne bicim firma sembolu ya,ucan at, ciddi bir firma mi leyla ile mecnun esprisi mi belli degil
Ucuz erin yahnisi beş para etmez ~ 6 yıl önce
Sana kim pegasustan bilet al dedi
Nassar El Hassanov ~ 6 yıl önce
Biz pilotaj iş yapanlar çok kazanıyoz, her akşamül gece danz
Oompacı Reco ~ 6 yıl önce
Bayram edicez bu yaz, dayanın bala gaymağa
İsimsiz ~ 6 yıl önce
Sanki diğer şirketler paranın hepsini veriyor.
Ucan at diyene ~ 6 yıl önce
O kadar cahilsin ki. Sana ne anlatsan yetersiz kalır. Git pegasus ne demek bir araştır.
Bmx ~ 6 yıl önce
sistem şu şekilde işliyor siz ucuz olsun diye 1 sene önce 1600 Tl lik phukete bilet alıyorsunuz.400 Tl bilet ücreti 1200 tl si vergi aldığınız site yüzde 90 iade için sizden 300 tl yakın ücret istiyor eğer uçuştan 2 saat önce iptal ederseniz yüzde 90 geri veriyor. peki site bundan ne kazanıyor.iptal ettiğinde vergi iade oluyor yüzde 10 da biletten kesiyor 300 tl de iptal sigortası gibi düşünün 1200+160+300 1660 tl acenteye kalıyor zaten çoğu kişi 1 sene sonraya aldığı bileti sigortalatıyor yada 3-5 ay bu süre zarfında yatan ekstra parayı site işletmiş oluyor faizden gelen parada cabası bu hesabın içinde havayollarından alınan ekstra komisyonlar dahil değil. hesap basit işte vergi+yüzde 10+sigorta miss gibi kar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AVRUPA AVRUPA ~ 6 yıl önce
merhaba bu dediginiz sartlarda bilet alindimi zaten sikinti yokduki.* Öncelikle, uçak bileti satın alırken 'koşulsuz bilet iptal hizmeti'nin seçilmiş olması gerekiyor.*

Yanıtla

Kalan karakter 1000
der ~ 6 yıl önce
aslinda tamami ve uzerine faiz ile geri odenmeli.noye hep tuketici bir bedel odemek zorunda. ne yaptida %10unu kesiyorsun. sana ne zarar ettirdi. valla ben olsam devlet tamamini faiziyle iadae ettirirdim. paraya bak yuzde 10, 1000tlik bilette adam jaybeden 100tl kazanoypor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Havayolu planını ona göre yapıyor gidip de son dakikada gelmezsen şayet tabi ki de ceza keser adamı. Son dakikada kime satsın bileti? Bilet alırken kabul ettiğin kurallarda yazıyor zaten yani sen bileti alırken bu durumu kabul ediyorsun.
Kaile alınan ~ 6 yıl önce
Gelse pegasusa anlat. Asla iade yapmaz. Pegasus bu sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışan ~ 6 yıl önce
iyide Pegasus zaten flex tarifesiyle tüm yolculara bu hizmeti yaklaşık 1 yıldır veriyor, 12.90 TL veriyorsun bileti sigortalıyorsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000