26 Kasım 2015, Perşembe 07:50:58

Uçak bileti hediyeli kampanya başlattı

“World Travel Awards” kapsamında 2015 yılının “En İyi Araç Kiralama Markası” seçilen Hertz, başlattığı yeni kampanyayla müşterilerine Avrupa’nın 13 farklı şehrinden birine çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediyor.
  • Turkiye hertz asya nakliyatta. Kalite yok personel ve yönetim berbat

“World Travel Awards” kapsamında 2015 yılının “En İyi Araç Kiralama Markası” seçilen Hertz, başlattığı yeni kampanyayla müşterilerine Avrupa’nın 13 farklı şehrinden birine çift kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediyor. Uçuşların Türk Hava Yolları, Lufthansa, British Airways, KLM veya Alitalia havayollarından biriyle gerçekleşeceği kampanya kapsamındaki şehirler; Roma, Milano, Amsterdam, Brüksel, Paris, Londra, Münih, Viyana, Berlin, Atina, Budapeşte, Üsküp ve Priştine.

29 Şubat 2016 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan 7 gün ve üzeri kiralama yapanların yanı sıra aylık kiralama müşterileri ve operasyonel filo kiralama yapan firmalar da yararlanabiliyor. Kampanya hem bireysel hem kurumsal tüm müşteriler için geçerli.

Önce Hertz’e Sonra Avrupa’ya

Kampanya Hertz’in Türkiye’deki tüm kiralama ofislerinde geçerli. Kampanya dahilinde uçuşlar Istanbul, Ankara veya İzmir havalimanlarından birinden gerçekleştirilebiliyor. Kampanyaya katılmaya hak kazanan müşteriler, Hertz tarafından iletilen katılım kodu ile www.hertzucuruyor.com kampanya sitesi üzerinden uçuş başvurularını yapabilecekler.

“Hertz Uçuruyor” kampanyası hakkında daha detaylı bilgi almak için kampanya sitesi olan www.hertzucuruyor.com ziyaret edilebilir ya da 0212 963 17 53 numaralı kampanya hattı aranabilir.

Hertz Türkiye ve hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için  www.hertz.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Uçak bileti hediyeli kampanya başlattı

Yorumlar

Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Turkiye hertz asya nakliyatta. Kalite yok personel ve yönetim berbat

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000