22 Şubat 2012, Çarşamba 08:15:55

UÇAK BİLETİ ARAMASINDA İSRAİL SÜRPRİZİ...

Karşılaştırma sitesi Skyscanner'in verilerine göre, site üzerinden dünya genelinde Türkiye aramaları yüzde 63 arttı...
  • yakında United Airlines direk seferler düzenlemeye başlıyor kaldıki TK günde iki uçak zaten kaldırıyor 747 ye gerek olacağını sanmıyorum çünkü THY filosuna gizliden gizliye yeni A340 lar eklemeye başladı
  • Intanbul New York hattina yakinda Insaallah Boing 747 gerekecek.THY simdiden bir kac tane 747 tedarikine bakmasi lazim.Su an kullanilan ucaklar bu artis devam ederse kisa sure sonra talepleri karsilayamayacak gibi.Hayirlisi Insaallah.
 Skyscanner’in verilerinden ortaya çıkan ilginç sonuçta bitme noktasına gelen İsrail pazarında, uçak bileti aramalarında Türkiye’ye olan aramaların 2011’de bir yıl öncesine oranla yüzde 41 artmış olması. İsrail’de uçak bileti aramalarındaki genel artış ise yüzde 51. Türkiye’ye olan aramalar, genel ortalamanın altında kalsa da, önemli bir artış olduğu dikkat çekiyor.
 
New York’a uçak bileti aramaları % 88 arttı
 
Ayrıca, Skyscanner’in Türkiye'den uçak bileti aramalarında ise en fazla artış kaydeden bölgelerin başında ABD’nin New York kenti geliyor. Türkiye’den New York uçak bileti aramalarında da yüzde 88 gibi önemli bir artış olduğu dikkat çekiyor.
UÇAK BİLETİ ARAMASINDA İSRAİL SÜRPRİZİ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
yakında United Airlines direk seferler düzenlemeye başlıyor kaldıki TK günde iki uçak zaten kaldırıyor 747 ye gerek olacağını sanmıyorum çünkü THY filosuna gizliden gizliye yeni A340 lar eklemeye başladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Intanbul New York hattina yakinda Insaallah Boing 747 gerekecek.THY simdiden bir kac tane 747 tedarikine bakmasi lazim.Su an kullanilan ucaklar bu artis devam ederse kisa sure sonra talepleri karsilayamayacak gibi.Hayirlisi Insaallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000