19 Kasım 2009, Perşembe 08:05:20

Uçak bakım hangarı için geri sayım başladı

Süleyman Demirel Havalimanı'na Türkiye'nin 4. büyük hangarını yapan Asal Havacılık ve Teknoloji Merkezi'nin Genel Müdürü Zafer Dağtekin, hangarın 3 ay sonra açılmasını planladıklarını bildirdi.
  • İŞTE DUAYEN İKİ TANE GİRİŞİMCİ...ALLAH ONLARA BU KONUDA YÜRÜ DEMİŞ...VE İKİSİDE BAŞARILI ...HER TÜRLÜ ENGELE HER TÜRLÜ SABOTE EDİLİŞLERİNE RAĞMEN YAPTIKLARI İŞ HATIRI SAYILACAK GÜZELLİKTE..NEDEN İNSANLAR TAKDİR ETMEZLER..BUNU ANLAMIŞ DEĞİLİM..YAPMAYIN ARKADAŞLAR BU DOSTLARLA KARŞI KARŞIYA GELİNCE BENDEN EVVEL ÖPÜŞÜP KOKLAŞIYORSUNUZ..YAPMAYIN DESTEK VERİN YETERLİDİR
  • Bülent Dilmen ve ekibini kutluyorum. Kalite ve başarı sizinle olsun. İnter ve Corendon dan sonra bir de hangar... tebrikler.
  • BÜLENT DİLMEN ........YAPMIYORMU..ONUN BÜYÜK UĞRAŞLARI SONUCU KAZANILDIĞINI SÖYLÜYORLAR DOĞRUMU...ISPARTAYA BU GÜZEL HANGARI YAPAN GERÇEKTEN O İSE KENDİSİNİ TEBRİK ETMEK LZAIM..YOKTAN CORENDON YARATAN BU ARKADAŞ ŞİMDİM BAKIM MERKEZİ YAPTI ..İŞTE BU ÇOK GÜZEL HAVACILIK CAMİASINA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.
  • Çok ilgi çekici ve sevindirici bir haber, hayırlı olsun. Airporthaber'den bu hangarın dışardan içerden resimleri ve ilgilerle yapılmış bakım kapasitesi hakkında detaylı bir ropörtaj bekliyoruz.
  • hangar kurmak bir yere kadar. asil mesele kaliteli bir teknik ekip kurup o hangari doldurabilmek. umarim basarabilirler de turk sivil havaciligi yeni bir tesis kazanir.
  • Türk sivil havacılığı adına hayırlı olmasını dilerim.

Dağtekin, Türk havacılık sektörüne yapılan yatırımlardan doğacak pastayı Isparta’ya da taşıyacaklarını belirtti.

16 milyon dolarlık teknolojik yatırımla inşa edilen hangarda son çalışmaların yapıldığını ifade eden Zafer Dağtekin, “Çalışmalar halen devam ediyor, yaklaşık üç ay sonra faaliyete geçmeyi planlıyoruz” dedi.

Hangarı, hafta sonu Isparta’ya giden TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na da gezdirdiklerini ve savunma sanayine yönelik çok önemli bir proje hazırlığında olduklarını anlattıklarını belirten Dağtekin, tesisin açılışından sonra konuya ilişkin açıklama yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Uçak bakım hangarı için geri sayım başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
İŞTE DUAYEN İKİ TANE GİRİŞİMCİ...ALLAH ONLARA BU KONUDA YÜRÜ DEMİŞ...VE İKİSİDE BAŞARILI ...HER TÜRLÜ ENGELE HER TÜRLÜ SABOTE EDİLİŞLERİNE RAĞMEN YAPTIKLARI İŞ HATIRI SAYILACAK GÜZELLİKTE..NEDEN İNSANLAR TAKDİR ETMEZLER..BUNU ANLAMIŞ DEĞİLİM..YAPMAYIN ARKADAŞLAR BU DOSTLARLA KARŞI KARŞIYA GELİNCE BENDEN EVVEL ÖPÜŞÜP KOKLAŞIYORSUNUZ..YAPMAYIN DESTEK VERİN YETERLİDİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bülent Dilmen ve ekibini kutluyorum. Kalite ve başarı sizinle olsun. İnter ve Corendon dan sonra bir de hangar... tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BÜLENT DİLMEN ........YAPMIYORMU..ONUN BÜYÜK UĞRAŞLARI SONUCU KAZANILDIĞINI SÖYLÜYORLAR DOĞRUMU...ISPARTAYA BU GÜZEL HANGARI YAPAN GERÇEKTEN O İSE KENDİSİNİ TEBRİK ETMEK LZAIM..YOKTAN CORENDON YARATAN BU ARKADAŞ ŞİMDİM BAKIM MERKEZİ YAPTI ..İŞTE BU ÇOK GÜZEL HAVACILIK CAMİASINA HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok ilgi çekici ve sevindirici bir haber, hayırlı olsun. Airporthaber'den bu hangarın dışardan içerden resimleri ve ilgilerle yapılmış bakım kapasitesi hakkında detaylı bir ropörtaj bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hangar kurmak bir yere kadar. asil mesele kaliteli bir teknik ekip kurup o hangari doldurabilmek. umarim basarabilirler de turk sivil havaciligi yeni bir tesis kazanir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türk sivil havacılığı adına hayırlı olmasını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000