09 Nisan 2009, Perşembe 08:05:37

Uçak arızası ziyareti iptal ettirdi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, ABD’nin ilk siyahi Başkanı Barack Obama’nın ardından ağırlayacağı ikinci siyahi konuk olacak olan Benin Cumhurbaşkanı Boni Yayi’nin Türkiye ziyareti ertelendi.
  • Amerikalı şirketler onların yerine bu işi seve seve yapıyordur:)
  • ayranları yok içmeye, özel uçakla giderler ...maya!! ben bizzat gördüm, kamerun, kongo, nijerya, togo, fildişi, gana, gine, senegal.... insanları içecek suyu dahi bulamazken liderleri böyle özel uçaklarla dolanır, sattıkları petrolden aldıkları uçaklarla... kongo'da ne dediler bana: açıkdenizde değerlendirilecek muazzam doğalgaz ve petrol rezervleri var, ama bırakın onları işletmeyi, kıyıdan o kuyulara gidecek tekneleri bile yok...!!

CUMHURBAŞKANI ABDullah Gül’ün, ABD’nin ilk siyahi Başkanı Barack Obama’nın ardından ağırlayacağı ikinci siyahi konuk olacak olan Benin Cumhurbaşkanı Boni Yayi’nin Türkiye ziyareti ertelendi. Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, dün gece Ankara’ya gelmesi beklenen Yayi’nin, özel uçağındaki arıza nedeniyle ziyaretini bugüne ertelediği bildirildi. Ancak kısa süre sonra yapılan ikinci açıklama da ise, Yayi’nin uçağındaki arızanın giderilemediği ve ziyaretin ertelendiği belirtildi.

Uçak arızası ziyareti iptal ettirdi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Amerikalı şirketler onların yerine bu işi seve seve yapıyordur:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ayranları yok içmeye, özel uçakla giderler ...maya!! ben bizzat gördüm, kamerun, kongo, nijerya, togo, fildişi, gana, gine, senegal.... insanları içecek suyu dahi bulamazken liderleri böyle özel uçaklarla dolanır, sattıkları petrolden aldıkları uçaklarla... kongo'da ne dediler bana: açıkdenizde değerlendirilecek muazzam doğalgaz ve petrol rezervleri var, ama bırakın onları işletmeyi, kıyıdan o kuyulara gidecek tekneleri bile yok...!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000