27 Eylül 2008, Cumartesi 08:29:09

Uçak arızalanınca iş başa düştü!

Uçak arızalanınca görevliler yolculardan yardım istedi, 55 yolcu uçağı iterek kapıya yanaştırdı...
  • Sizin ne iş yaptığınızı bilmiyorum ama biraz fazla hayal dünyasında yaşadığınız belli.MNG de bulunan uçakları PushBack bile zor itiyor ,kaldıki yolcular itsin...Ayrıca bu resim enaz 5-6 yıl evvele aittir ONURAIR renk ve logo değiştireli enaz o kadar oldu.Bu modern ülkelerin hiçbirinde olacak bir durum değil.Ancak çin de olur bu işler.
  • rumuz sen MNG nın ucaklarını biliyormusun?!! itilebilecegini mi zannediyorsun?!..millet boyle çoluk cocugu muhatap almayın burada..Laf olsun torba dolsun konusanlara cevap vermeyin..
  • BU SİTEYİ SEVMEYEN ZATEN TAKİP EDİP DE YORUM YAZMAZ AMA BAZI ARKADAŞLAR BU SİTENİN SADECE KENDİLERİNE AİT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP BU SİTEYE GİRME DEME CESARETİNİ BULABİLİYORLAR HAYRET.Konuya gelince MNG de ÇİN de olmuş olan olay gibi bir olatın her zaman olduğu yazılmış ki bizim habercilerin bunu atlamasına imkan yok.Bu arkadaş nasıl görmüş yaşamış bu olayı hayret vede MNG de her zaman olan olay diye yazabiliyor.zaten resimdeki yerin de ÇİN olmadığı ONUR AIR ın uçaklarının bolluğundan belli.
  • cavabın bana mı anlayamadım ama MNG yaklaşık 2 yıldır yolcu taşımacılığını bıraktı.şu anda sadece kargo taşıyor.2 sene evvel MNG ile uçmuş olabilirsin ama dünyanın hiçbiryerinde uçakların insanlarla itildiğini ben görmedim.bu anlatılan herhalde ya bir espri yada bir ilk ve sondur. cevabın rumuz a ise sana katılıyorum.
  • Helal olsun çinli vatandaşa.biz at bi omuz desek vatandaşa dayak yerdik..)))
  • ATMA RUMUZ ii oku ÇİN de diyor.uydurma diyorsan bu siteye girme bn bu siteyi çok seviyorum.havacılıkla ilgili kaç site var???ilgisi olanlar ne yapsın??? ve de bn MNG uçağıyla uçtum.uçaklarını kiralıyor MNG VE O HAVALİMANI değil resimdeki
  • MNG bir kere kargo şirketi yolcu taşımıyor.hemde atatürk havaalanı zemini uçakların insanlarca itilmelerine müsait değil ayrıca da bu sivil havacılık kurallarına da aykırı.lütfen sallarken daha insaflı olalım.
  • mng.de çogu zaman yapılan hareket :))
  • Garibanlar:D

Dünyanın bir çok yerinde yolda kalan bir otomobil, çevredekilerin yardımıyla itilir. Çin'de ise önceki gün yolda kalan CRJ7 tipi yolcu uçağını yolcular itti. Guilin kentinden, Henan eyaletine 69 yolcu getiren uçak, indikten sonra arızalandı. Çekici bulamayan 13 görevli, 20 tonluk uçağı itmeyi denedi. Ancak başarılı olamayınca 55 yolcudan da yardım istendi. Ve uçak 2 saatte, 914 metre itilerek kapıya yanaştırıldı. 

Uçak arızalanınca iş başa düştü!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Commander ~ 16 yıl önce
Sizin ne iş yaptığınızı bilmiyorum ama biraz fazla hayal dünyasında yaşadığınız belli.MNG de bulunan uçakları PushBack bile zor itiyor ,kaldıki yolcular itsin...Ayrıca bu resim enaz 5-6 yıl evvele aittir ONURAIR renk ve logo değiştireli enaz o kadar oldu.Bu modern ülkelerin hiçbirinde olacak bir durum değil.Ancak çin de olur bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aksi ~ 16 yıl önce
rumuz sen MNG nın ucaklarını biliyormusun?!! itilebilecegini mi zannediyorsun?!..millet boyle çoluk cocugu muhatap almayın burada..Laf olsun torba dolsun konusanlara cevap vermeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BTR ~ 16 yıl önce
BU SİTEYİ SEVMEYEN ZATEN TAKİP EDİP DE YORUM YAZMAZ AMA BAZI ARKADAŞLAR BU SİTENİN SADECE KENDİLERİNE AİT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜP BU SİTEYE GİRME DEME CESARETİNİ BULABİLİYORLAR HAYRET.Konuya gelince MNG de ÇİN de olmuş olan olay gibi bir olatın her zaman olduğu yazılmış ki bizim habercilerin bunu atlamasına imkan yok.Bu arkadaş nasıl görmüş yaşamış bu olayı hayret vede MNG de her zaman olan olay diye yazabiliyor.zaten resimdeki yerin de ÇİN olmadığı ONUR AIR ın uçaklarının bolluğundan belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
by doğru ~ 16 yıl önce
cavabın bana mı anlayamadım ama MNG yaklaşık 2 yıldır yolcu taşımacılığını bıraktı.şu anda sadece kargo taşıyor.2 sene evvel MNG ile uçmuş olabilirsin ama dünyanın hiçbiryerinde uçakların insanlarla itildiğini ben görmedim.bu anlatılan herhalde ya bir espri yada bir ilk ve sondur. cevabın rumuz a ise sana katılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayareci ~ 16 yıl önce
Helal olsun çinli vatandaşa.biz at bi omuz desek vatandaşa dayak yerdik..)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
efe ~ 16 yıl önce
ATMA RUMUZ ii oku ÇİN de diyor.uydurma diyorsan bu siteye girme bn bu siteyi çok seviyorum.havacılıkla ilgili kaç site var???ilgisi olanlar ne yapsın??? ve de bn MNG uçağıyla uçtum.uçaklarını kiralıyor MNG VE O HAVALİMANI değil resimdeki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BY doğru ~ 16 yıl önce
MNG bir kere kargo şirketi yolcu taşımıyor.hemde atatürk havaalanı zemini uçakların insanlarca itilmelerine müsait değil ayrıca da bu sivil havacılık kurallarına da aykırı.lütfen sallarken daha insaflı olalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
mng.de çogu zaman yapılan hareket :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahmut ~ 16 yıl önce
Garibanlar:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000