15 Ocak 2009, Perşembe 00:11:40

Uçak arızalanınca bakan beklemek zorunda kaldı

Kosova'da temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Ali Babacan'ı Saray Bosna'ya götürecek uçak bozuldu. Babacan ve beraberindeki heyet yaklaşık 2 saat Türkiye'den yeni uçak gelmesini bekledi.
  • ya bu haberler yayınlanmadan okuyan yok mu. şöyle havacılıktan anlayan birileri okusa da komik şeyler okumasak. -bozulunca :)
  • ben olsam uçağa küserdim herhalde.yazık limitli bağlantımıza.böle şeylerle ümeşgul etmeyin milleti.Sn Cemil Çiçek beyefendi de bi kaç saat sis nedeniyle sofya için uçakta bekledi 2005 te.bilmem ne kralı da beklemiştir ..haber başlığı uçak arızalanınca.. gerisi uçak bozulunca.milyonlarca dolarlık uçaklar alınmasın bu haberinize..emeğe saygı...

Dışişleri Bakanı Ali Babacan, Kosova'ya yaptığı resmi ziyaretin son gününde uçak sürpriziyle karşılaştı.

Babacan ve beraberindeki yaklaşık 100 kişiyi Priştina'dan Saray Bosna'ya götürecek uçak bozulunca Türkiye'den gönderilecek yeni uçak için havalimanında yaklaşık 2 saat beklendi.

Babacan ve beraberindekiler yaklaşık 2 saatlik bekleyişten sonra Türkiye'den gönderilen Airbus tipi yolcu uçağıyla Saray Bosna'ya hareket ettiler.

Uçak arızalanınca bakan beklemek zorunda kaldı

Yorumlar

yoda ~ 15 yıl önce
ya bu haberler yayınlanmadan okuyan yok mu. şöyle havacılıktan anlayan birileri okusa da komik şeyler okumasak. -bozulunca :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
koaka ~ 15 yıl önce
ben olsam uçağa küserdim herhalde.yazık limitli bağlantımıza.böle şeylerle ümeşgul etmeyin milleti.Sn Cemil Çiçek beyefendi de bi kaç saat sis nedeniyle sofya için uçakta bekledi 2005 te.bilmem ne kralı da beklemiştir ..haber başlığı uçak arızalanınca.. gerisi uçak bozulunca.milyonlarca dolarlık uçaklar alınmasın bu haberinize..emeğe saygı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000