12 Nisan 2010, Pazartesi 08:55:41

Uçağın pilotuyla ilgili çarpıcı iddia!

Polonya, Devlet Başkanı'nın da aralarında bulunduğu 97 kişinin öldüğü uçak kazası ile ilgili çarpıcı bir iddiayla çalkalanıyor.
  • bir kere pilot Rus ajani olsa ucagi Rusyada degil Polonyada düsürürdü.Adam ucagi dördüncü denemesinde degil ilk inise gectiginde düsürürdü.Bu kesinlikle bir pilot hatasidir,bunun yaninda baska seyler aramak aymazliktir.Eger ucak ilk denemsinde düsseydi o zaman daglar kadar haklisiniz süpelenmekte.
  • zaten böyle parayı bastıra bastıra bu hale geldik...yapalım üretelim yoookkkk...korkunun ecele faydası yokmuş....sen o kazan dairesinin daha kazanını bile yapamıyorsun...montajı dedemde yapar....
  • O uçağa bineceğime veririm parayı binerim en ileri teknolojiye. Ne yani, uçak üretemiyorsak, kazan dairesinde mi uçalım? Çok hevesliysen sen git uç!
  • adamların yaptığı uçağı beğenmiyorsunda daha sen araba üretemiyorsun...sen dört bacaklıya binerken o adamlar uzaya çıktılar...önce kendine bakacaksın sonra başkasını eleştireceksin...ver parayı al teknolojiyi işte halimiz ortada...komik yorum yazmşsın :))
  • o uçağın hertarafı elektronik olsa ne olur? Kazan dairesi gibi uçak!
  • ŞAYET RUS AJANIVE EVLİ İSE MUHAKKAK HANIMI İLE VEDALAŞMIŞTIR ÇOCUK SAHİBİ İSE ÇOCUKLARI İLE VEDALAŞMIŞTIR VEYA UZUN BİR SEYAHATA ÇIKACAĞINI FALAN MUHAKKAK BİR ŞEYLER SÖYLEMİŞTİR BİRİLERİNE .

Polonya'da, Devlet Başkanı Lech Kaczynski ve eşi ile onlarca üst düzey yetkilinin hayatını kaybettiği trajik uçak kazasının şoku sürüyor. Ülkede halk, önceki gün, Rusya'nın Smolensk kenti yakınlarında yaşanan kazada hayatını kaybeden 97 kişiyi anmak için sabah saatlerinden itibaren kiliselere akın etti.

Vatandaşlar, başkent Varşova'nın tarihi merkezinde bulunan Devlet Başkanlığı binasının önündeki taziye defterini imzalamak için kuyruk oluşturdu. Binanın önü, taziyelerini bildirmek isteyen halkın bıraktığı, Polonya bayrağı rengindeki kırmızı-beyaz milyonlarca çiçekle kaplandı. Ülke genelinde evlerin pencerelerine siyah kurdeleler takılırken, başta facebook olmak üzere birçok sosyal paylaşım sitesinin Polonyalı kullanıcıları, kaza kurbanlarını oluşturdukları gruplar ve taziye mesajları ile andı.

Anma törenleri kapsamında halk, yerel saatle 12.00'de, trajik kazada ölenler için 2 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Hüzün, Kaczynksi'nin, muhalefet partisi lideri olan ikiz kardeşi Jaroslaw Kaczynski tarafından teşhis edilen cesedinin başkent Varşova'ya getirilmesiyle en üst düzeye ulaştı. Smolensk havaalanında Rusya Başbakanı Vladimir Putin'in de katılımıyla gerçekleştirilen törenin ardından Polonya'ya gönderilen Kaczynski için resmi cenaze töreninin ne zaman düzenleneceği konusunda ise açıklama yapılmadı. Kaza bölgesini ziyaret eden Putin de yaptığı tarihi açıklamayla, "Bu aynı zamanda bizim de trajedimiz" dedi.

"PİLOT RUS AJANI" İDDİASI

Polonyalı internet kullanıcıları, kazanın bir suikast olabileceği iddialarını tartışıyor. İddiaların hedefinde Rusya yer alıyor. Komplocular, Kaczynski'nin ABD politikalarına yakınlaşmaya çalışmasının, Rusya'yı kızdırdığını öne sürüyor. Kaczynski'nin ABD'nin füze kalkanı projesine yeşil ışık yakmasının Rusya nezdindeki kredisini tamamen tüketmesine neden olduğunu belirten komplocular, Polonya'nın Irak ve Afganistan'da asker bulundurmasının da Rusya'yı sinirlendiğini belirtiyor. Kaczynski'nin Rus doğalgazına bağımlılığını azaltmayı hedeflediği de biliniyordu. Uçağın nasıl düştüğü konusunda da farklı iddialar bulunuyor. İddialardan ilki Rus gizli servisinin uçağın elektronik aksamını, devre dışı bırakmış olabileceği yönünde. Bir diğer teori ise, pilotun kendisine verilen görev için ölümü göze almış bir Rus ajanı olduğu şeklinde.

Uçağın pilotuyla ilgili çarpıcı iddia!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
bir kere pilot Rus ajani olsa ucagi Rusyada degil Polonyada düsürürdü.Adam ucagi dördüncü denemesinde degil ilk inise gectiginde düsürürdü.Bu kesinlikle bir pilot hatasidir,bunun yaninda baska seyler aramak aymazliktir.Eger ucak ilk denemsinde düsseydi o zaman daglar kadar haklisiniz süpelenmekte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
zaten böyle parayı bastıra bastıra bu hale geldik...yapalım üretelim yoookkkk...korkunun ecele faydası yokmuş....sen o kazan dairesinin daha kazanını bile yapamıyorsun...montajı dedemde yapar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O uçağa bineceğime veririm parayı binerim en ileri teknolojiye. Ne yani, uçak üretemiyorsak, kazan dairesinde mi uçalım? Çok hevesliysen sen git uç!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adamların yaptığı uçağı beğenmiyorsunda daha sen araba üretemiyorsun...sen dört bacaklıya binerken o adamlar uzaya çıktılar...önce kendine bakacaksın sonra başkasını eleştireceksin...ver parayı al teknolojiyi işte halimiz ortada...komik yorum yazmşsın :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o uçağın hertarafı elektronik olsa ne olur? Kazan dairesi gibi uçak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ŞAYET RUS AJANIVE EVLİ İSE MUHAKKAK HANIMI İLE VEDALAŞMIŞTIR ÇOCUK SAHİBİ İSE ÇOCUKLARI İLE VEDALAŞMIŞTIR VEYA UZUN BİR SEYAHATA ÇIKACAĞINI FALAN MUHAKKAK BİR ŞEYLER SÖYLEMİŞTİR BİRİLERİNE .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000