23 Mart 2018, Cuma 08:40:11

Uçağın motorunu son anda çalıştırdı

ABD’li pilot Chad Barber, uçak havadayken duran motoru ancak yere birkaç metre kala çalıştırabildi. Barber, o anın videosunu sosyal medyada paylaştı.
  • Kendi kapatip acmis resmen
  • Hikayeden motor feder sonra tekrar calıstirma vaziyetleri...bu astronotcukların gündemde kalmak için yaptıkları basit numaralar....hava civasınız yani hikayeden tayyaresiniz :)) :))
  • dikkat çekmek için yapılmış gibime geldi akrobasi hareketleri yapıyordu zaten adam bence kendi kapatıp çalıştırdı,ne kadar soğuk kanlıymış
  • Motor çalışmasa ağaçlara çarpacakmış. O kadar yol var iniş planlaması yapmamış
  • çok sıkıntılı bir durum pistonu aşağı indirim handling drower ı çekmesi lazımdı inop battery xcost off durumuna alıp air handle X i armed position a getirebilirdi ki sanırım öyle yapıp motor tekrar operative durumuna girmiş.

Barber, Florida'nın Coral Springs kenti üzerinde çift kanatlı Pitts uçakla akrobasi uçuşu yapıyordu. Birden motor durdu ve uçak irtifa kaybetmeye başladı.

Pilot uçağı, inebileceği yola yönlendirmeyi başardı ancak son anda motor yeniden çalışmaya başladı. Barber, sevinç çığlığını atarak uçuşa devam etti.

Pilot, Daily Mail'e açıklamasında, "İlk tepkim inkar oldu, çünkü daha önce motorun nasıl boğulduğunu duyuyordum ama ilk kez durdu. Uzun yıllardır bu duruma hazırlandığımı söyleyebilirim ama aslında beklenmedik durumlara hazır olmak mümkün değil, tam da beklenmedik olduğu için" dedi.

Sakin kalmayı başardığını söyleyen Barber, bunun sayesinde uygun çözüm bulmayı ve uçağı inmeye uygun yere yönlendirmeyi başardığını belirterek, "Umarım bir daha bu ne benim ne de başkasının başına gelir" dedi.
 

Uçağın motorunu son anda çalıştırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Yorum ~ 6 yıl önce
Kendi kapatip acmis resmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ykz77 ~ 6 yıl önce
Hikayeden motor feder sonra tekrar calıstirma vaziyetleri...bu astronotcukların gündemde kalmak için yaptıkları basit numaralar....hava civasınız yani hikayeden tayyaresiniz :)) :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat çekmek için ~ 6 yıl önce
dikkat çekmek için yapılmış gibime geldi akrobasi hareketleri yapıyordu zaten adam bence kendi kapatıp çalıştırdı,ne kadar soğuk kanlıymış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öyle pilot mu olur ~ 6 yıl önce
Motor çalışmasa ağaçlara çarpacakmış. O kadar yol var iniş planlaması yapmamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oo man ~ 6 yıl önce
çok sıkıntılı bir durum pistonu aşağı indirim handling drower ı çekmesi lazımdı inop battery xcost off durumuna alıp air handle X i armed position a getirebilirdi ki sanırım öyle yapıp motor tekrar operative durumuna girmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hur karga ~ 6 yıl önce
Şunun PC başından kaldırın :)
pc ~ 6 yıl önce
anlamadım ne demek istedin ? ne alaka pc başında değilim kokpitin başındayım
hadii yaaa :))) ~ 6 yıl önce
biliyoda konuşuyo alkışlayın :)) :))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000