28 Mart 2012, Çarşamba 08:05:41

UÇAĞIN KAPISINI AÇMAYA ÇALIŞMIŞTI...

ABD'de yolculuk sırasında uçağın kapısını açmaya çalışan adama 10 ay hapis cezası verildi.
  • Kriz geçirip kapı açmaya çalışan erkek hostes var sen ne diyon
  • Haberde bir detay atlanmış. Türkiye'de uçağın kapısını açmaya çalışan Avrupa vatandaşıydı. Serbest bırakıldı. Eğer Türk vatandaşı olsaydı en az beş sene hapis cezası alırdı.
  • Amerika´da uçakta olay çıkaran ve uçuş güvenliğini tehlikeye atan kişiler bu şekilde ağır şekilde cezalandırılıyor, ve kara listeye alınıyor. Böylece bir daha ömür boyu bir daha hava ulaşımı kullanamıyorlar. Türkiye´de de aynısı yapılmalı, o zaman görün bakalım kabin de hiç olay çıkıyor mu?
St. Louis'de görülen davada bölge mahkemesi, geçen aralık ayında suçunu kabul eden 34 yaşındaki Reynel Alcaide'i, yolculuk sırasında uçağın kapısını açmaya çalışmaktan 10 ay hapse mahkum etti.

Olayın, geçen 8 Mayıs'ta Houston-Chicago seferini yapan Continental Havayolları'na ait uçağın çıkış kapısını defalarca açmaya çalışmıştı. Yolcular ve kabin ekibi, Alcaide'i kontrol altına almışlardı, uçak St. Louis'e yönlendirilmişti.

Bir savcı Alcaide'nin evliliğiyle ilgili sorunlar yaşadığını ve daha önce intihara teşebbüs ettiğini açıkladı

TÜRKİYE'DE DE OLMUŞTU

Geçtiğimiz aylarda Türk Hava Yolları'nın İstanbul - Stockholm seferini yaptığı sırada, uçakta bulunan akli dengesi bozuk bir yolcunun çıkış kapısını açmaya çalışmasının ardından havalimanına getirilmiş, yolcunun sarhoş ve akli dengesinin bozuk olduğu düşünülerek serbest bırakılmıştı.


UÇAĞIN KAPISINI AÇMAYA ÇALIŞMIŞTI...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Kriz geçirip kapı açmaya çalışan erkek hostes var sen ne diyon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Haberde bir detay atlanmış. Türkiye'de uçağın kapısını açmaya çalışan Avrupa vatandaşıydı. Serbest bırakıldı. Eğer Türk vatandaşı olsaydı en az beş sene hapis cezası alırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Amerika´da uçakta olay çıkaran ve uçuş güvenliğini tehlikeye atan kişiler bu şekilde ağır şekilde cezalandırılıyor, ve kara listeye alınıyor. Böylece bir daha ömür boyu bir daha hava ulaşımı kullanamıyorlar. Türkiye´de de aynısı yapılmalı, o zaman görün bakalım kabin de hiç olay çıkıyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000