21 Ağustos 2014, Perşembe 09:49:18

UÇAĞIN İÇİ BİR ANDA DUMAN DOLDU... 28 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI!

Hindistan havayolu şirketi IndiGo'ya ait yolcu uçağı iniş yaptıktan sonra bir anda kabin içini duman kaplayınca yolcular büyük panik yaşadı.
  • Biraz düşündürücü lastikten çıkan dumanlar, içeriye cabine nasıl doldu, başka bir aksama vardır uçakta elektrik tesatında kablolar erimiş ola bilir?.
  • Ucak oldukca yeni.
  • 2014 hayırlısı ile bitseydi, havacılık için en kötü seneler'den biri oldu.

IndiGo havayolu şirketine ait A320 tipi yolcu uçağının kabinini iniş sırasında bir anda duman kaplayınca büyük panik yaşandı. 

IndıGo'nun 6E-176 sefer sayılı Mumbai-Delhi seferini gerçekleştiren yolcu uçağının inişi sırasında lastiklerinden çıkan duman bir anda uçağın kabinine doldu. 148 yolcu ve 6 mürettebatın bulunduğu uçağın kabinin bir anda duman altında kalmasıyla büyük korku yaşandığı belirtildi.

Yaşanan olay sonrası uçaktaki yolcular anında tahliye edildi. Duman nedeniyle kendini kötü hisseden 28 yolcu hastaneye kaldırılırken yolcuların durumunun ağır olmadığı açıklandı.

Öte yandan Hindistan Sivil Havacılık Otoritesi, söz konusu uçağın sol fren sisteminde aşırı ısınma meydana geldiği ve bu yüzden uçağın içinin aniden dumanla dolduğu duyurdu.

UÇAĞIN İÇİ BİR ANDA DUMAN DOLDU... 28 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Biraz düşündürücü lastikten çıkan dumanlar, içeriye cabine nasıl doldu, başka bir aksama vardır uçakta elektrik tesatında kablolar erimiş ola bilir?.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duman ~ 10 yıl önce
Ucak oldukca yeni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
2014 hayırlısı ile bitseydi, havacılık için en kötü seneler'den biri oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000