24 Ocak 2014, Cuma 08:02:44

UÇAĞIN ENKAZI GEÇ BULUNUNCA BAKAN İSTİFA ETTİ

Düşen uçak geç bulununca İçişleri Bakanı dayanamayıp istifa etti.
  • türkiyeyi düşününce basıyorum kahkahayı :D
  • lucescu ya çingene diye hakaret etmiştik. adamlar sorumlulukları dahilinde ki basiretsizlikte istifa erdemini göstermektedir. bizim ülkemizde hızlandırılmış tren kazası denen facianın sorumlusu elinde 52 insanımız kanı ile yüzyılın bakanı seçilmiştir. roboskide katledilen 32 insanın sorumlusu nerededir? nerdedir bu istifa etmesi gereken hapsedilmesi gerekenler?
  • E bizde 3 gun bulamadilar Muhsin Yazicioglu'nun helikopterini. Kimsecikler uzerine alinmadi. Bi Romen'lerin ahlaklarina laf ederiz. Bizi kim begensin?

Düşen uçak geç bulununca İçişleri Bakanı dayanamayıp istifa etti.

Romanya 'da nakledilecek organı teslim almak üzere havalandıktan sonra düşen uçağa geç ulaşılması sebebiyle içişleri bakanı istifa etti.

Pazartesi akşamı düşen uçağın 6 saat sonra ancak bulunması Romanya basınında geniş yer bulmuştu. Düşen uçaktaki doktorlardan birinin koordinatları bildirmesine rağmen geciken yardım 2 kişinin ölümüne neden olmuştu.

Başbakan Ponta dün İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan Romanya hava trafik kontrol başkanı ve acil durum başkanını görevden almıştı. Bugün ise Romanya İçişleri Bakanı Radu Stroe kurtarma operasyonunun kötü organize edilmesi ve baskılar sonucu istifasını sundu.

5 doktor ve 2 pilotu taşıyan uçak inişe yüz kilometre kala motor arızası sonucu düşmüş ve uçakta bulunanlar kurtulmuştu. Ancak yardımın geç ulaşması nedeniyle ağır yaralı 1'inci pilot ve görevli hemşire hayatını kaybetmişti.

UÇAĞIN ENKAZI GEÇ BULUNUNCA BAKAN İSTİFA ETTİ

Yorumlar

hehe ~ 10 yıl önce
türkiyeyi düşününce basıyorum kahkahayı :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tyler ~ 10 yıl önce
lucescu ya çingene diye hakaret etmiştik. adamlar sorumlulukları dahilinde ki basiretsizlikte istifa erdemini göstermektedir. bizim ülkemizde hızlandırılmış tren kazası denen facianın sorumlusu elinde 52 insanımız kanı ile yüzyılın bakanı seçilmiştir. roboskide katledilen 32 insanın sorumlusu nerededir? nerdedir bu istifa etmesi gereken hapsedilmesi gerekenler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
E bizde 3 gun bulamadilar Muhsin Yazicioglu'nun helikopterini. Kimsecikler uzerine alinmadi. Bi Romen'lerin ahlaklarina laf ederiz. Bizi kim begensin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000