13 Ocak 2011, Perşembe 08:43:26

UÇAĞIN DÜŞMESİNE ŞAKA GİBİ NEDEN

Rusya soruşturma komitesi, delil olarak pilotların karakutudaki ses kayıtları ile generalin kan tahlilini gösterdi. Polonya ise rapora tepki göstererek, ‘Şaka gibi’ yorumunu yaptı.
  • Sayın moskova aslanı... sen bu ucakları avrupanın neresinde ucuruyosun? varsa TU ve IL ucaklarının indigi bir avrupa meydanı bana da soyle de gidip göreyim. bide hatıra fotografı cektireyim. sizi paklasa paklasa anca Turkiye paklar. yatın kalkın dua edin Türkiye'ye.. yoksa ac kalırsınız TUUUU POLEV lerinizle....
  • bi yurugit moscow lions...
  • Kardesim sen git Moskova ve St Petersburg havaalanlarinda servisten çikarilan ve paslanan TU154 uçaklarina bak yalniz "ROSSIYA" havayolunun 20 tanesi çürüyor. Haklisin yakinda Istanbula Boeing 727 uçuslari da baslayacak Groundcular hazir olun.!!!!!!!!
  • moscow her gün uçağınız düşüyo hala asalete bak diyosun. toplayın takaları da yeni uçaklar alın..
  • Su resme bakin...Asalet ucak..Ruslarin efsane kusu TUPOLEV 154-M. Ucagin dusmesinin nedeni inise gectigi sirada pilotaj hatasindan dolayi gerceklesen bir durum.Pilotlar Polonyaliydi..Tupolev'i en iyi Ruslar ucurur. Yakinda tekrardan Tupolev 154-M Istanbul seferlerine basliyor..Ground'cilar bekleyin geliyoruz.
İkinci Dünya Savaşı’nda Rus Kızılordu’nun katlettiği Polonyalı esir askerlerin anısına düzenlenen törene katılmak üzere geçen yıl 10 Nisan’da yola çıkan Polonya devlet erkanının neredeyse tümü, Rusya’nın Smolensk kasabası yakınlarındaki uçak kazasında ölmüştü. 95 kişinin öldüğü kazanın ardından Rusya’nın soruşturması dün sonuçlandı. Rusya Havacılık Soruşturma Komitesi Başkanı Tatyana Anadina kaza sırasında kokpikte bulunan Polonya Hava Kuvvetleri Komutanı Andrzej Blasik’in kan tahlillerinden sarhoş olduğunun anlaşıldığını söyledi. Rus yetkili, kokpitte komutanın “Başkan Kaçinski’nin ‘deli olacağını’ söyleyerek pilotları inmeye zorladığını” ima etti.

İkiz kardeşi rapora isyan etti
Rus soruşturma yetkilisinin sözleri, Polonya’da hemen yankı buldu. Ölen devlet başkanı Leh Kaçinski’nin ikiz kardeşi ve muhalefet lideri Jaroslav Kaçinski, “Kardeşim neden pilotlara kötü hava şartlarında inmeleri için baskı yapsın. Kardeşimin intihar eğilimi yok. Rapor şaka gibi. Rapor tüm sorumluluğu pilotlar ile uçaktaki liderlere yüklüyor. Tek taraflı Polonya’yı aşağılayan bir rapor” diye tepki gösterdi.

UÇAĞIN DÜŞMESİNE ŞAKA GİBİ NEDEN

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın moskova aslanı... sen bu ucakları avrupanın neresinde ucuruyosun? varsa TU ve IL ucaklarının indigi bir avrupa meydanı bana da soyle de gidip göreyim. bide hatıra fotografı cektireyim. sizi paklasa paklasa anca Turkiye paklar. yatın kalkın dua edin Türkiye'ye.. yoksa ac kalırsınız TUUUU POLEV lerinizle....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bi yurugit moscow lions...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardesim sen git Moskova ve St Petersburg havaalanlarinda servisten çikarilan ve paslanan TU154 uçaklarina bak yalniz "ROSSIYA" havayolunun 20 tanesi çürüyor. Haklisin yakinda Istanbula Boeing 727 uçuslari da baslayacak Groundcular hazir olun.!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
moscow her gün uçağınız düşüyo hala asalete bak diyosun. toplayın takaları da yeni uçaklar alın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Su resme bakin...Asalet ucak..Ruslarin efsane kusu TUPOLEV 154-M. Ucagin dusmesinin nedeni inise gectigi sirada pilotaj hatasindan dolayi gerceklesen bir durum.Pilotlar Polonyaliydi..Tupolev'i en iyi Ruslar ucurur. Yakinda tekrardan Tupolev 154-M Istanbul seferlerine basliyor..Ground'cilar bekleyin geliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000