11 Kasım 2010, Perşembe 08:11:39

UÇAĞIN DÜŞMESİ ŞAŞKINLIK YARATTI

İsrail Hava Kuvvetleri'ne ait bir F-16I avcı uçağı, dün akşam saatlerinde rutin bir eğitim uçuşu sırasında düştü. Uçaktaki iki pilot kayıp...
  • Ne ederseniz edin. Ancak Hatay'dan geçmeye kalkışırsanız Hv.K.K'nin gazabına uğrarsınız. Komşuma benim üzerimden gidilmesine izin vermem. Resmi kaynaktan alınma... Ekim'de vurma ihtimalimiz çok yüksek diyolardı. Hani nerde? İran'a bişey olursa dünya savaşı sebebi olur. Rusya yukardan gelir Pakistan Hindistan doğudan vs... İşler çok karışır. Göze alabiliyorlarsa yapsınlar. Rus uçağı kullanan çoğu ülke gelecektir.
  • İran için bir nükleer yeter ısraile. Israil akıllı olsun. İranı küçümsüyor herkes ama işin iç yüzü öyle değil. adamlarda sağlam kaynak var diyorlar.
  • Dûnyanin JANDARMAsi Israil ve ABD neden her seferinde Irani vurmaktan bahsediyor. Nerdeyse dünyada Vurmadiginiz ülke kalmiyacak zaten Israilin dosttan çok düsmani var. Iraki Hristiyanlar kurtardi ama ¨Saddamin Iraktaki Hristiyanlara saygisi vardi, simdi Hristiyan soykirimi basladi papazlar kalasnikofla taraniyor ve hepsi kaçiyor. Yasasin "IRAQI FREEDOM"
İsrail ordusunun bir sözcüsü, güvenlik güçlerinin kaybolan 2 adamın yerini tespit etmek amacıyla, Necef çölünde bulunan Ramon Crater bölgesinde ciddi önlemler aldıklarını vurguladı.

İsrail'li makamlara göre, ABD yapımı ve F-16'nın İsrail versiyonu olan F-16I, İran'ı vurabilecek güçte bir uçak. Makamlar, ilk defa İsrail'de bu tip bir uçağın kaza yaptığının altını çiziyorlar.

İsrail Hava Kuvvetleri Komutanı Ido Nehushtan'ın, geçici olarak bütün F-16'ların uçuşlarını iptal ettiği belirtiliyor.

(CNNTürk)
UÇAĞIN DÜŞMESİ ŞAŞKINLIK YARATTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ne ederseniz edin. Ancak Hatay'dan geçmeye kalkışırsanız Hv.K.K'nin gazabına uğrarsınız. Komşuma benim üzerimden gidilmesine izin vermem. Resmi kaynaktan alınma... Ekim'de vurma ihtimalimiz çok yüksek diyolardı. Hani nerde? İran'a bişey olursa dünya savaşı sebebi olur. Rusya yukardan gelir Pakistan Hindistan doğudan vs... İşler çok karışır. Göze alabiliyorlarsa yapsınlar. Rus uçağı kullanan çoğu ülke gelecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İran için bir nükleer yeter ısraile. Israil akıllı olsun. İranı küçümsüyor herkes ama işin iç yüzü öyle değil. adamlarda sağlam kaynak var diyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dûnyanin JANDARMAsi Israil ve ABD neden her seferinde Irani vurmaktan bahsediyor. Nerdeyse dünyada Vurmadiginiz ülke kalmiyacak zaten Israilin dosttan çok düsmani var. Iraki Hristiyanlar kurtardi ama ¨Saddamin Iraktaki Hristiyanlara saygisi vardi, simdi Hristiyan soykirimi basladi papazlar kalasnikofla taraniyor ve hepsi kaçiyor. Yasasin "IRAQI FREEDOM"

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000