17 Aralık 2011, Cumartesi 09:03:15

"UÇAĞIMIZI GERİ VERİN"

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Uşak Havaalanı'nın uçuşlara kapatılmamasını istediklerini belirterek iptal edilen İstanbul seferlerinin yeniden başlaması gerektiğini söyledi
  • Atr 72'yi de dolduramazsanız zaten gelmesin de borajet iyi uyar aslında az doluluk oranlarına...
  • Kaç yolcunuz var ki? Kurun kendi hava yolu şirketinizi. Airbus 319 almak şart değil. Amerika, İngiltere turboprop ile uçuyor. Sizde alın kendi uçaklarınızı. Bir Airbus parası bile tutmaz. Bu kadar basit. Hatta gidin kendi hava alanınızı kurup, kullanın, DHMİ'nin kini değil. 4 veya 5 uçakla İzmir ve Ankara hattınızı da açarsınız. Bu kadar basit. O kadar ihracat yapan tüccarınız var.
  • ne kadar gercekci bir yorum. bu kadar kolay ucak alsınlar gencler bilet kessin ; pilot olsun. kaymaklı ekmek kadayıfı
  • Usaklilar,madem havalimaniniz hazir kendiniz kucuk bir ucak alip isletin. Usaklilari calistirin genclerinizi bilet satis gorevlisi yapin, yurtdisina kursa gonderin pilot yapin, dispecer yapin. Ucaginiz sabah kalksin Istanbul'a gitsin aksam geri gelsin. Neden THY'nin gozunun icine bakiyorsunuz?
Uşak-İstanbul uçak seferlerinin 15 Kasım tarihi itibariyle iptal edildiğini ve bu durumdan Uşak halkının mağdur olduğunu belirten Yılmaz, uçak seferlerinin yeniden başlatılması için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Devlet Hava Meydanları Genel Müdürü Orhan Birdal ile görüştüğünü belirtti.

BAKAN YILDIRIM İNCELEYECEK

Uçak seferlerinin istenilen doluluk oranlarına ulaşmadığı gerekçesiyle iptal edildiğini ve bu durumun uçuş saatlerinden kaynaklandığını vurgulayan CHP'li Yılmaz, "Uşak'taki uçuş saatleri sabah ve akşam olduğu takdirde doluluk oranları yüzde 80'e ulaşacaktır. Ancak uçuş saatinin öğlene alınması yolcu sayısını düşürüyor. İşadamlarımız ve sanayimiz için de uçak seferleri büyük önem arz ediyor. Seferlerin yeniden başlaması için görüştüğüm Bakan Yıldırım bu konuda gerekli incelemeyi yapma sözünü verdi" dedi.

Habertürk
"UÇAĞIMIZI GERİ VERİN"

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Atr 72'yi de dolduramazsanız zaten gelmesin de borajet iyi uyar aslında az doluluk oranlarına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kaç yolcunuz var ki? Kurun kendi hava yolu şirketinizi. Airbus 319 almak şart değil. Amerika, İngiltere turboprop ile uçuyor. Sizde alın kendi uçaklarınızı. Bir Airbus parası bile tutmaz. Bu kadar basit. Hatta gidin kendi hava alanınızı kurup, kullanın, DHMİ'nin kini değil. 4 veya 5 uçakla İzmir ve Ankara hattınızı da açarsınız. Bu kadar basit. O kadar ihracat yapan tüccarınız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne kadar gercekci bir yorum. bu kadar kolay ucak alsınlar gencler bilet kessin ; pilot olsun. kaymaklı ekmek kadayıfı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Usaklilar,madem havalimaniniz hazir kendiniz kucuk bir ucak alip isletin. Usaklilari calistirin genclerinizi bilet satis gorevlisi yapin, yurtdisina kursa gonderin pilot yapin, dispecer yapin. Ucaginiz sabah kalksin Istanbul'a gitsin aksam geri gelsin. Neden THY'nin gozunun icine bakiyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000