19 Ağustos 2009, Çarşamba 08:00:25

Uçağı patlatıp 270 kişiyi öldürmüştü...

İskoçya Mahkemesi, 1988 yılında 270 kişinin ölümüne neden olan Lockerbie faciasından sorumlu tutulan Abdülbaset el Migrahi'nin temyiz talebini reddetti.
  • Demek ki Kaddafi bu adam Prostat Kanseri diye onu Ingilizlere teslim etti. Esasinda Amerika Libyayi 1986 ve 1988 de bombalayip çok sivilin ölmesine sebep olmustu, ve Kaddafi ve Libya Ajanlari o uçagi havada patlatip intikam almisti.Daha sonra Kaddafi aile basina birer milyon dolar vererek, ABD nin kirmizi listesinden çikti, ve Saygili bir dost oldu. !!!!!
  • sen yüzlerce masum insanı katlet sonra son günlerini ailenle beraber geçirmek iste...yok ya...senin ailen cehennemde seni bekliyor bir an önce gitmen dileğiyle...

Eski bir Libya ajanı olan ve prostat kanseri teşhisi konulan 57 yaşındaki Abdülbaset el Migrahi'nin durumunun ağır olduğu belirtilmiş ve son günlerini ailesiyle birlikte geçirmesi talep edilmişti.

1988 yılında Londra-New York seferini yapan PanAm uçağına bombalı saldırı düzenlemekten sorumlu tutulan Migrahi'nin bombaları patlatmasıyla, uçak parçalanmış ve parçaları İskoçya'nın Lockerbie kasabasına düşmüş, saldırı sonucunda uçakta bulunan 259 kişi ile Lockerbie'de bulunan 11 kişi hayatını kaybetmişti.

Uçağı patlatıp 270 kişiyi öldürmüştü...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Demek ki Kaddafi bu adam Prostat Kanseri diye onu Ingilizlere teslim etti. Esasinda Amerika Libyayi 1986 ve 1988 de bombalayip çok sivilin ölmesine sebep olmustu, ve Kaddafi ve Libya Ajanlari o uçagi havada patlatip intikam almisti.Daha sonra Kaddafi aile basina birer milyon dolar vererek, ABD nin kirmizi listesinden çikti, ve Saygili bir dost oldu. !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen yüzlerce masum insanı katlet sonra son günlerini ailenle beraber geçirmek iste...yok ya...senin ailen cehennemde seni bekliyor bir an önce gitmen dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000