19 Ocak 2012, Perşembe 14:45:59

UÇAĞI KAÇIRDI 'BOMBA VAR' İHBARI YAPTI!

Erzurum'da geciktiği için ailesiyle birlikte uçağa alınmayan bir kişi, Erzurum-İzmir seferini yapan uçağa bomba ihbarında bulundu...
  • bence F O olayını kara mizah olarak yazdıysa komik, ciddi olarak F O olarak düşündüyse tirajikomik
  • Benim tahmin ettiğim kadarıyla sxs bu yolcuyu bir daha uçurmamak şöyle dursun.... indirimli bilet bile verir...yolcu velinimet hesabı
  • bu F.O olayına koptum ya:) sabah sabah çok güldüm.:) arkadasım bir pilot neden bomba ihbarı yapsın uçağa geç kaldı diye biraz mantıklı düşünün sonra yorum yazın hepinize saygılar..
  • Bu adam en az 5 sene içerde kalırdı. Serbest kalmış. Yatsın kalksın dua etsin savcıya.
  • erz adb 14:20 xq 9195.....böyle adamları bir daha uçağa bile almayacaksın aslında..gitsin 24 saatte otobüsle..
  • 1 - Canımızı Kimlere Emanet Ediyoruz 2- F.O (First officer) yazan Birbirlerine destek olmuşlar, çok duygulandım. AirportHaberin seviyesi yerlerde.. Yorumları sms ile telefon numarası teyid edilen üyelerin yapması gerekir. Yoksa oluşacak alternatif bir portal bu siteyi siler süpürür derim ben... Benim için yorum yazmak ve okumak bitmiştir. BOşa sinir bozukluğundan başka bir şeye yaramıyor artık bu yorumlar...
  • kimsede hangi havayolu diye sormuyo bakıyorumda
  • Beynini kürtajda almışlar.
  • Neden serbest bırakıldı, tutuksuz yargılanmak için mi?Haberde bu konuya açıklık getirilmemiş.Tutuksuz yargılanmak için serbest bırakıldıysı tamam ama sadece bırakıldıysa ve yaptığı yanına kar kaldıysa bu nasıl kanun demek lazım.En azından kara liste oluşturulmalı ve bu kişinin bir daha hiçbir uçakla uçmaması sağlanmalı. Kişiniİsmınin baş harflerini (F.O.) first officer (eğer aklınca espri yapmıyorsa) olarak algılayan yorumcuya da 'yuh'.Her habere (alakalı-alakasız) 'canımızı kimlere emanet ediyoruz' şeklinde salata olan yorumcuya da hak verdiğini yazmış.Ben de buna 'körler-sağırlar, birbirini ağırlar' diye yazmak istiyorum:-)
  • Ben sadece " Yurtdisinda olsa idi, degil ucaga binmek havaalanina bile omur boyu alinmazdi, burada neden serbest birakildigini anlamak imkansiz " dedim. Acaba Airporthaber neden yayinlamadi?
Olay, dün saat 14.20 sıralarında Erzurum Havalimanı'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, F.O. isimli vatandaş, İzmir'e gitmek için kendisi, eşi ve çocuğu için bilet aldı. Daha sonra Erzurum Havalimanı'na giden F.O., check-in işlemlerini yaptırmak istedi. Ancak görevli tarafından F.O.'ya uçağın kapılarının kapandığı ve kendilerinin alınamayacağını belirtildi. Bunun üzerine görevliye uzun süre uçağa binmek için ısrarda bulunan F.O.'nun ısrarları sonuç vermedi. Sinirli bir şekilde havalimanından ayrılan F.O., kısa süre sonra emniyeti arayarak Erzurum-İzmir seferi yapan uçakta bomba bulunduğu ihbarını yaptı.

İhbar üzerine Erzurum Havalimanı'nda kısa süreli panik yaşanırken, uzman ekipler incelemede bulundu. Yapılan çalışmaların ardından ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. 
 
Olay sonrası asılsız ihbar üzerinde çalışma yapan polisler ihbarın F.O. tarafından yapıldığını belirlediler. Gözaltına alınarak sorgulanan F.O., ifadesinde sinirlendiği için bomba ihbarında bulunduğunu belirtti. 
 
F.O., daha sonra Cumhuriyet Savcısının talimatı ile serbest bırakıldı.
UÇAĞI KAÇIRDI 'BOMBA VAR' İHBARI YAPTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 12 yıl önce
bence F O olayını kara mizah olarak yazdıysa komik, ciddi olarak F O olarak düşündüyse tirajikomik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Benim tahmin ettiğim kadarıyla sxs bu yolcuyu bir daha uçurmamak şöyle dursun.... indirimli bilet bile verir...yolcu velinimet hesabı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu F.O olayına koptum ya:) sabah sabah çok güldüm.:) arkadasım bir pilot neden bomba ihbarı yapsın uçağa geç kaldı diye biraz mantıklı düşünün sonra yorum yazın hepinize saygılar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu adam en az 5 sene içerde kalırdı. Serbest kalmış. Yatsın kalksın dua etsin savcıya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
erz adb 14:20 xq 9195.....böyle adamları bir daha uçağa bile almayacaksın aslında..gitsin 24 saatte otobüsle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
1 - Canımızı Kimlere Emanet Ediyoruz 2- F.O (First officer) yazan Birbirlerine destek olmuşlar, çok duygulandım. AirportHaberin seviyesi yerlerde.. Yorumları sms ile telefon numarası teyid edilen üyelerin yapması gerekir. Yoksa oluşacak alternatif bir portal bu siteyi siler süpürür derim ben... Benim için yorum yazmak ve okumak bitmiştir. BOşa sinir bozukluğundan başka bir şeye yaramıyor artık bu yorumlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kimsede hangi havayolu diye sormuyo bakıyorumda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Beynini kürtajda almışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Neden serbest bırakıldı, tutuksuz yargılanmak için mi?Haberde bu konuya açıklık getirilmemiş.Tutuksuz yargılanmak için serbest bırakıldıysı tamam ama sadece bırakıldıysa ve yaptığı yanına kar kaldıysa bu nasıl kanun demek lazım.En azından kara liste oluşturulmalı ve bu kişinin bir daha hiçbir uçakla uçmaması sağlanmalı. Kişiniİsmınin baş harflerini (F.O.) first officer (eğer aklınca espri yapmıyorsa) olarak algılayan yorumcuya da 'yuh'.Her habere (alakalı-alakasız) 'canımızı kimlere emanet ediyoruz' şeklinde salata olan yorumcuya da hak verdiğini yazmış.Ben de buna 'körler-sağırlar, birbirini ağırlar' diye yazmak istiyorum:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben sadece " Yurtdisinda olsa idi, degil ucaga binmek havaalanina bile omur boyu alinmazdi, burada neden serbest birakildigini anlamak imkansiz " dedim. Acaba Airporthaber neden yayinlamadi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000