10 Mayıs 2014, Cumartesi 15:26:15

UÇAĞI KAÇIRAN PİLOT İADE EDİLMEYECEK

Etiyopya Havayolları'na ait B767-300 tipi yolcu uçağını 17 Şubat'ta Roma'ya giderken kaçırarak Cenevre Havalimanı'na indiren yardımcı pilotun Etiyopya'ya iade edilmeyeceği açıklandı.
  • Herif istediğini almış. İsviçrede yaşayabilecek. Ama hapiste
  • boş konuşan çok eleman var. afrikada birakın işsizliği işi olan bile kendini avrupaya atmaya çalışıyor.. bu pilotta bunu yaptı afrikada yaşamak istemiyor bu kadar net. avrupaya iltica etmek istedi ama yaptığı iş kanunsuzluktur barbarlıktır uçağı kaçırmak gibi.. cezasını alır ve hapiste çeker..
  • Ayfoncunun tespit dogru beyler. Dagilin.
  • Hapisten sonra buyursun gelsin. :) T.C. Vatandasi harici herkese kapimiz acik. Bizi mars gorevlerine gondermek icin hazirliyorlar. Afrika'ya yas kriteride yok, sicil kaydida onemli degil bu arada. ;) Biz genc, guzel ve tecrubesizleri uzaya gondericez ya.. Yabancilar ucsun dursun buralarda. :)
  • Agzina saglik dostum
  • Madem sığınma talebi yapacan gel Thy.kosulsuz şartsız alırdı seni.ne gerek vardı bu kadar maceraya :))) nasılsa Thy lütfhanda dan 350 pilotu sinavsiz alıyor senide alırdı :)

İsviçre Federal Adalet Bakanlığı basın sözcüsü Folco Galli, Etiyopya Havayolları'nın Addis Ababa-Roma seferini yapan uçağı Cenevre'ye kaçıran yardımcı pilot Hailemedhin Abera hakkında verilen kararı açıkladı.

Yapılan açıklamada, Yardımcı pilot uçağı kaçırma suçundan İsviçre adli makamlarınca yargılanacak ve aldığı cezayı da İsviçre hapishanelerinde çekeceği belirtildi.

Addis Ababa-Roma seferini yapan Etiyopya Havayolları'na ait  yolcu uçağını 17 Şubat 2014 tarihinde Roma'ya giderken kaçırarak Cenevre Havalimanı'na indiren yardımcı pilot, İsviçre'den sığınma istemişti. Cenevre Kanton Hükümeti olayı İsviçre Hükümetinin çözmesi için Bern'e havale etmişti. Olay, İsviçre Adalet Bakanlığınca incelemeye alınmıştı.

Hailemedhin Abera'nın uçak kaçırmak suçundan dolayı İsviçre havacılık yasalarına göre yargılanacağına karar verildiğini bildirildi.

UÇAĞI KAÇIRAN PİLOT İADE EDİLMEYECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Herif istediğini almış. İsviçrede yaşayabilecek. Ama hapiste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
boş konuşan çok eleman var. afrikada birakın işsizliği işi olan bile kendini avrupaya atmaya çalışıyor.. bu pilotta bunu yaptı afrikada yaşamak istemiyor bu kadar net. avrupaya iltica etmek istedi ama yaptığı iş kanunsuzluktur barbarlıktır uçağı kaçırmak gibi.. cezasını alır ve hapiste çeker..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ayfoncunun tespit dogru beyler. Dagilin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hapisten sonra buyursun gelsin. :) T.C. Vatandasi harici herkese kapimiz acik. Bizi mars gorevlerine gondermek icin hazirliyorlar. Afrika'ya yas kriteride yok, sicil kaydida onemli degil bu arada. ;) Biz genc, guzel ve tecrubesizleri uzaya gondericez ya.. Yabancilar ucsun dursun buralarda. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 10 yıl önce
Agzina saglik dostum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Madem sığınma talebi yapacan gel Thy.kosulsuz şartsız alırdı seni.ne gerek vardı bu kadar maceraya :))) nasılsa Thy lütfhanda dan 350 pilotu sinavsiz alıyor senide alırdı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000