27 Ocak 2012, Cuma 08:15:47

UÇAĞI ÇÖLE GÖMECEKLER...

Eksantrik vukuat-düş" sanatkarı Christoph Buchel, ABD'de California eyaletinin Mohave Çölü'nün göbeğine uçak gömüyor...
  • Önce haberi doğru düzgün okuyun ondan sonra ne yorum yapacaksanız yapın. Yok kuşu gömme, yok bu ayıptır, yok bu delice Allah akıl fikir versin. Bu ne be. Haberde kullanımdan çıkmış B-727 yazıyor haberde. Adam nasıl uçursun onu!? Adam harika bir şey yapmış işte. Hem o uçak bir işe yarayacak hem de adam para kazanacak. Daha neyi tartışıyorsunuz?
  • Bende kabullenemiyorum bole biseyi.Sen ucmak icin tasaarlnamis bir kusu nasil gomersin yerin dibine?Kime sordun bole biseyi.Sirf kendi zevklerin icin,ego tatmini icin gomme sakin onu.Ucur!!!
  • ne alakası var ayıpla?? adam yatırım yapıyor.buna kafan basmıyo mu senin?? illa her yorumun altına kötü bişi yazmazsanız bi tarafınıza kıramplar mı girer sizin????????????
  • Allah akıl fikir versin. Christoph Buchel'e de, alttaki yorumun sahibine de.
  • Christoph Buchel kardeşim!Bu yaptığın ayıptır, günahtır, izansızlıktır.Lütfen kendine kel.Ayıptır ayıp!Bi daha da California'ya gitmem!Bunu da böyle bilin!
Tuhaf görüntülerin, hatta kazalarda parçalanmış taşıtların görüntüleriyle uğraşan İsviçre'nin "eksantrik vukuat-düş" sanatkarı Christoph Buchel (45), ABD'de California eyaletinin Mohave Çölü'nün göbeğine uçak gömüyor.
 
"Terminal" adını verdiği tasarısında Buchel, kullanımdan çıkmış 46 metrelik Boeing 727 yolcu uçağının lokanta gibi kullanılması dahil yer altında ziyaretçilere açacak.
 
Buchel, "ziyaretçi çölün yer altı vaziyetini iyi idrak edebilecek" diye konuştu. (Haber 7 )
UÇAĞI ÇÖLE GÖMECEKLER...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
Önce haberi doğru düzgün okuyun ondan sonra ne yorum yapacaksanız yapın. Yok kuşu gömme, yok bu ayıptır, yok bu delice Allah akıl fikir versin. Bu ne be. Haberde kullanımdan çıkmış B-727 yazıyor haberde. Adam nasıl uçursun onu!? Adam harika bir şey yapmış işte. Hem o uçak bir işe yarayacak hem de adam para kazanacak. Daha neyi tartışıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bende kabullenemiyorum bole biseyi.Sen ucmak icin tasaarlnamis bir kusu nasil gomersin yerin dibine?Kime sordun bole biseyi.Sirf kendi zevklerin icin,ego tatmini icin gomme sakin onu.Ucur!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne alakası var ayıpla?? adam yatırım yapıyor.buna kafan basmıyo mu senin?? illa her yorumun altına kötü bişi yazmazsanız bi tarafınıza kıramplar mı girer sizin????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allah akıl fikir versin. Christoph Buchel'e de, alttaki yorumun sahibine de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Christoph Buchel kardeşim!Bu yaptığın ayıptır, günahtır, izansızlıktır.Lütfen kendine kel.Ayıptır ayıp!Bi daha da California'ya gitmem!Bunu da böyle bilin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000