26 Eylül 2008, Cuma 11:07:53

Uçağa yıldırım çarptı

Zürih-Selanik seferini yapan İsviçre havayollarına ait bir yolcu uçağına havada yıldırım çarptı.
  • Yıldırım Çarpması Ucagı etkilemez ????? ÖHÖ ÖHÖ !!! FCA 26,09.08 Tarihinde Yıldırım çarpmasından ADB'Ye acil iniş yapmış ve yolcularınıda FHY Götürmüştür. En canlı örnek size.
  • Swissair yok artik ! Havayolu olarak Swissair, holding olarak SAirGroup olarak taninan o firma 2002 yilindan beri yok! O sirketin halen yeni kurulan SWISS AIR INTERNATIONAL ile karistirilmasi ancak bir amatörün yapacagi isdir. Unutmayin SR'nin yani Swissair'in ismini ve logosunu kullanmak icin halen 150 Milyon CHF yani yaklasik 90 Milyon Euro isim haklari ödemek gerekiyor. 2002 den beri göklerde olan SWISS isimli firma ucus kodundan da anlasilacagi gibi (LX) Crossair'in devamidir. Swissair'in degil. Lütfen Airporthaber gibi ciddi bir havacilik sitesi böyle seylerde farkini ispatlasin enazindan.
  • A321 321 yolcu alır mı?
  • Yorumunuz...yıldırım carpması ucagı etkilemez ki

Yıldırım çarpması sonucu uçağın bir motoruna bir süre elektrik gitmediği, bunun üzerine uçağın Atina Havaalanı'na inmek zorunda kaldığı bildirildi.

Swiss Air International ait Airbus 321 tipi uçağa bugün saat 02.00'da yıldırım çarptığı belirtildi.

Swiss Air International Atina temsilcisi Ioannis Zografakis, "15 saniye kadar uçağın bir motoruna giden elektriğin kesildiğini" ve bunun üzerine pilotun, uçağın kontrolden geçirilebilmesi için Atina Havaalanı'na inmek için izin istediğini söyledi.

Zografakis, olayda kimsenin yaralanmadığını, uçağın kontrollerden sonra 09.40'da Atina'dan Selanik'e hareket ettiğini kaydetti.

Uçağın acil iniş değil normal iniş yaptığı belirtildi.

Uçağa yıldırım çarptı

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
Yıldırım Çarpması Ucagı etkilemez ????? ÖHÖ ÖHÖ !!! FCA 26,09.08 Tarihinde Yıldırım çarpmasından ADB'Ye acil iniş yapmış ve yolcularınıda FHY Götürmüştür. En canlı örnek size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Swissair (Tugrul Özalp) ~ 16 yıl önce
Swissair yok artik ! Havayolu olarak Swissair, holding olarak SAirGroup olarak taninan o firma 2002 yilindan beri yok! O sirketin halen yeni kurulan SWISS AIR INTERNATIONAL ile karistirilmasi ancak bir amatörün yapacagi isdir. Unutmayin SR'nin yani Swissair'in ismini ve logosunu kullanmak icin halen 150 Milyon CHF yani yaklasik 90 Milyon Euro isim haklari ödemek gerekiyor. 2002 den beri göklerde olan SWISS isimli firma ucus kodundan da anlasilacagi gibi (LX) Crossair'in devamidir. Swissair'in degil. Lütfen Airporthaber gibi ciddi bir havacilik sitesi böyle seylerde farkini ispatlasin enazindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Planner ~ 16 yıl önce
A321 321 yolcu alır mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dispatch ~ 16 yıl önce
Yorumunuz...yıldırım carpması ucagı etkilemez ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000