02 Eylül 2011, Cuma 08:13:18

UÇAĞA YETİŞMEK İSTERKEN KAZA YAPTI

Uçağa yetişmek isteyen bir kişi Edremit Körfez Havaalanı yakınlarında aracı ile takla attı. Kazada sürücü hafif yaralanırken otomobilde maddi hasar oluştu.
  • thy ucus ekiplerinin servisini kaldirdi.trafikte 3-4 saat direksiyon basinda arac kullanan ekip takiben uzun ucus yapacak..hadi bakalim hayirlisi
Edremit’ten yola çıkan ve Edremit- Körfez Havaalanı'na doğru giden Fatih Oğuz yönetimindeki 16 BGC 79 plakalı otomobil başka bir otomobile çarpmamak için sürücüsü direksiyonu kırınca araç yol ortasındaki refüjlere çarparak takla attı. Kazada büyük hasar gören otomobilden hafif yaralı olarak kurtulan Fatih Oğuz, “Ben uçağa yetişmek için havaalanına gidiyordum. Hızlıydım. Bir anda plakasını alamadığım bir otomobil önüme kırdı. Ben de ona çarpmamak için direksiyonu ani çevirdim. Bir anda aracın direksiyon hakimiyetini kaybettim ve refüje çarptım. İnsan hızlı giden bir arabanın önüne sinyal vermeden aniden geçer mi?” diyerek kendisini zor durumda bırakan kimliği belirsiz sürücüye tepki gösterdi.

Kaza yerine gelen 112 Hızır Acil Servis görevlileri elinden yaralanan Fatih Oğuz’u ambulansa götürerek tedavi etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, otomobilin kaza yapmasına sebebiyet verdiği iddia edilen aracı ve sürücüsünü tespit etmeye çalışıyor.
UÇAĞA YETİŞMEK İSTERKEN KAZA YAPTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
thy ucus ekiplerinin servisini kaldirdi.trafikte 3-4 saat direksiyon basinda arac kullanan ekip takiben uzun ucus yapacak..hadi bakalim hayirlisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000