23 Şubat 2014, Pazar 09:15:41

UÇAĞA BİNMEK ZORLAŞACAK

ABD İç Güvenlik Bakanlığı, havayolu şirketlerini, yolcuların ayakkabılarında patlayıcı bulunabileceği konusunda uyardı
  • artık belediye otobüsü kaçırmak patlatmakta olay oluyor zaten. insan banyoya girer gibi güvenlikten geçiyor uçağa kadar.
  • Ama Kayseride sarap içemezsin orasi Arjantin degil vallahi sopayla kafana vururlar.
  • Antalya da bırak pilotların kemerini çıkartmayı, artık iç çamaşırlarına (biz kendi aramızda başka ifade kullansak da) kadar soyarlar... Amerikanın 10 misli paranoyamız var nasılsa... Bilemezler ki, romanlardaki uşak ile pilot arasında benzerlik yoktur. Pilotun uçağı kaçırması için patlayıcıya ihtiyacı yok...
  • Ayakkabı dışında başka nerede saklanabilir? Hele ki intihar bombacısı ise.
  • guney amerikada bir ara sivi yasaklanmisti simdi yeniden sivi ile ucaga aliniyor, 2 hafta onceki arjantin eze den scl ye olan ,fazla kilonuz var, check in de bagajinizdaki saraplari lutfen elinize alin dediler, guvenliktede sorun olmadi, herhalde avrupa ve amerika dahada zorlarken,guney amerika dahada rahatlatiyor..
  • özellikle de Kayseri havaalanında... o ayakkbılar illa çıkacak, en katı güvenlik orda noluyorsa sanki..
  • Amerikada olaylar oluyor, avrupa gaza gelip daha sıkı yapıyor kontrollerini...

ABD İç Güvenlik Bakanlığı'nın havayolu firmalarına yaptığı uyarıda, ayakkabılarda patlayıcıların izlerine rastlayabilme ihtimali yüzünden iyi kontrol edilmesi gerektiği bildirildi.

Bakanlığın uyarıyla ilgili açıklamasında, "Bakanlığın yurtiçi ve uluslararası uçuş ortaklarıyla, ilgili tehdit bilgisi hakkında düzenli bilgiyi paylaştığı" belirtilirken, "bu tür düzenli iletişimlerin önemli önceliklerin parçası olduğu" kaydedildi.

ABD, Soçi Kış Olimpiyatları öncesinde, 6 Şubat'ta yapığı açıklamada, Rusya ve ABD arasındaki uçuşlarda, bagajlardaki tüm sıvılar, aerosoller ve jellerin bulunmasını yasaklamıştı.

100 GRAMLA YAKALANMIŞTI
Amerikan Airlines firmasının 22 Aralık 2001 tarihli Paris-Miami seferi sırasında, uçağa yolcu olarak binen Richard Reid isimli şahsın, giydiği basketbol ayakkabısının topuğunda 100 gram plastik patlayıcı gizlediğinin ortaya çıktığı açıklanmıştı.

Reid'in, uçak havadayken bombayı patlatmak istediği sırada, mürettebat ve yolcular tarafından etkisiz hale getirildiği bildirilmişti. 

UÇAĞA BİNMEK ZORLAŞACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Cem ~ 10 yıl önce
artık belediye otobüsü kaçırmak patlatmakta olay oluyor zaten. insan banyoya girer gibi güvenlikten geçiyor uçağa kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAYSERI ~ 10 yıl önce
Ama Kayseride sarap içemezsin orasi Arjantin degil vallahi sopayla kafana vururlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yandık ~ 10 yıl önce
Antalya da bırak pilotların kemerini çıkartmayı, artık iç çamaşırlarına (biz kendi aramızda başka ifade kullansak da) kadar soyarlar... Amerikanın 10 misli paranoyamız var nasılsa... Bilemezler ki, romanlardaki uşak ile pilot arasında benzerlik yoktur. Pilotun uçağı kaçırması için patlayıcıya ihtiyacı yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka? ~ 10 yıl önce
Ayakkabı dışında başka nerede saklanabilir? Hele ki intihar bombacısı ise.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziya tarkan kozan ~ 10 yıl önce
guney amerikada bir ara sivi yasaklanmisti simdi yeniden sivi ile ucaga aliniyor, 2 hafta onceki arjantin eze den scl ye olan ,fazla kilonuz var, check in de bagajinizdaki saraplari lutfen elinize alin dediler, guvenliktede sorun olmadi, herhalde avrupa ve amerika dahada zorlarken,guney amerika dahada rahatlatiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
özellikle de Kayseri havaalanında... o ayakkbılar illa çıkacak, en katı güvenlik orda noluyorsa sanki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinirli ~ 10 yıl önce
Amerikada olaylar oluyor, avrupa gaza gelip daha sıkı yapıyor kontrollerini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000