01 Aralık 2009, Salı 07:10:22

Üç ülke için vize kaldırıldı

AB İçişleri ve Adalet bakanları, Sırbistan, Karadağ ve Makedonya vatandaşlarının Schengen ülkelerine vizesiz girebilmesini onayladı...
  • Kardeş, suç Türk devletinin. Yıllardır birtakım anlaşmalar mevcüt fakat Türk devleti Avrupa'nın bu anlaşmalarına uyması için diretmiyor. Avrupa tabiki aciz bir devlete istediğini yaptırıyor. Fakat Türk devletinin aciz kalması Türk vatandaşının suçu. Hep konuşuruz fakat bir protesto veya eylem (medeni ve kanuni şekilde) yapmıyoruz. Schengen vizesi için Türk vatandaşlar her yıl 450 milyon Euro para harcıyor, onun yanında ayrıca bir milyar Euro seyahat vs masrafı var. Biz Türk olarak hakkımızı aramadığımız sürece bu aynen devam eder. İşin gülünç tarafı, bir Alman vatandaşı pasaportsuz bile ülkemize gelebiliyor, kimliği yeterli. İşin acı tarafı, konsolosluklarda çalışan Türk görevliler kendi vatandaşlarını azarlıyor..
  • AVRUPA TÜRKLERE ADETA VİZE İNADI YAPIYOR,O KADAR İÇLİ DIŞLI TİCARİ VE SOSYAL YAKINLAŞMAYA RAĞMEN ZORLUK ÜZERİNE ZORLUK DEVAM EDİYOR,BİZ TÜRKLER AVRUPA'YA GİDİNCE DE KİŞİ BAŞI BAYA YÜKSEK HARCAMALAR YAPIYORUZ.NE YANİ BİR HAFTA SONU ALMANYA'DA FUAR TOPLANTIMIZ OLSA YADA BİR YAKINIMIZI ZİYARET ETMEK İSTESEK,,BAŞKA BİR ŞEHRE GİDİP BİR SÜRÜ EVRAK AYARLAYIP KONSOLOSLUĞA SANKİ SUÇLU EDASIYLA GİDECEĞİZ,ONLAR YOK HESAPLARIMIZI YOK KREDİ KARTI HARCAMALARIMIZI İSTEYECEK ,UYGUN GÖRÜRLERSE VİZE VERİRLERMİŞ VS VS BİR SÜRÜ ÇİLE,BU ZAMANDA TÜRK İNSANINA YAKIŞMAYAN BİR ÇİLE VE UYGULAMA,,DEVLET YETKİLİLERİMİZ İNŞALLAH BU YAKIŞIKSIZ VE ÇİLELİ VİZE İŞLEMLERİNİ BİTİRMEK İÇİN BİR ŞEYLER YAPARLAR.

Sırbistan, Karadağ ve Makedonya vatandaşları 19 Aralık 2009'dan itibaren Schengen ülkelerine vizesiz giriş yapabilecek. Hürriyet gazetesinde yayınlanan habere göre, üç Batı Balkan ülkesi vatandaşlarının vize muafiyetinden yararlanmaları için biyometrik pasaportlarını yanlarında taşımaları yeterli olacak.

Ortak vize alanı Schengen, AB'de Bulgaristan, Romanya, İngiltere ve İrlanda dışındaki 23 üye ülkeyle Norveç, İzlanda ve İsviçre'yi kapsıyor.

Üç ülke için vize kaldırıldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Kardeş, suç Türk devletinin. Yıllardır birtakım anlaşmalar mevcüt fakat Türk devleti Avrupa'nın bu anlaşmalarına uyması için diretmiyor. Avrupa tabiki aciz bir devlete istediğini yaptırıyor. Fakat Türk devletinin aciz kalması Türk vatandaşının suçu. Hep konuşuruz fakat bir protesto veya eylem (medeni ve kanuni şekilde) yapmıyoruz. Schengen vizesi için Türk vatandaşlar her yıl 450 milyon Euro para harcıyor, onun yanında ayrıca bir milyar Euro seyahat vs masrafı var. Biz Türk olarak hakkımızı aramadığımız sürece bu aynen devam eder. İşin gülünç tarafı, bir Alman vatandaşı pasaportsuz bile ülkemize gelebiliyor, kimliği yeterli. İşin acı tarafı, konsolosluklarda çalışan Türk görevliler kendi vatandaşlarını azarlıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AVRUPA TÜRKLERE ADETA VİZE İNADI YAPIYOR,O KADAR İÇLİ DIŞLI TİCARİ VE SOSYAL YAKINLAŞMAYA RAĞMEN ZORLUK ÜZERİNE ZORLUK DEVAM EDİYOR,BİZ TÜRKLER AVRUPA'YA GİDİNCE DE KİŞİ BAŞI BAYA YÜKSEK HARCAMALAR YAPIYORUZ.NE YANİ BİR HAFTA SONU ALMANYA'DA FUAR TOPLANTIMIZ OLSA YADA BİR YAKINIMIZI ZİYARET ETMEK İSTESEK,,BAŞKA BİR ŞEHRE GİDİP BİR SÜRÜ EVRAK AYARLAYIP KONSOLOSLUĞA SANKİ SUÇLU EDASIYLA GİDECEĞİZ,ONLAR YOK HESAPLARIMIZI YOK KREDİ KARTI HARCAMALARIMIZI İSTEYECEK ,UYGUN GÖRÜRLERSE VİZE VERİRLERMİŞ VS VS BİR SÜRÜ ÇİLE,BU ZAMANDA TÜRK İNSANINA YAKIŞMAYAN BİR ÇİLE VE UYGULAMA,,DEVLET YETKİLİLERİMİZ İNŞALLAH BU YAKIŞIKSIZ VE ÇİLELİ VİZE İŞLEMLERİNİ BİTİRMEK İÇİN BİR ŞEYLER YAPARLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000