02 Kasım 2009, Pazartesi 07:20:16

Tüzmen'e pilotluk sorusu...

Türk Hava Kurumundan özel pilotaj eğitimi alan eski Devlet Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Tüzmen pilotluk lisansına kavuştu ancak arkadaşları Tüzmen'e 'neden uçak kullanmıyorsunuz' diye soru yöneltiyor...
  • Sayın eski bakanın vakti olmayabilir o nedenle TARKİM CAFE ye uğrayarak ! bu sorununu çözer, çayını kahvesini içerken AHL pistini seyrederken arada da sim. de uçarak zevkini tatmin ederek ATP lisansını alabilir.
  • yazı karakteri bittiğinden kimliğimi tam yazamadım,özür dilerim. ALİ KAHYAOGLU
  • Değerli okurlar; Her türlü fikire,yoruma saygım var,Sadece Ülkemi bölecek,bölmeye çalışacak hiçbir fikre saygım yok..... AKP yi,yönetimini,idare şeklini beğenmiyebilir,saygı çercevesinde kalmak kaydıylada eleştirebilir ve tenkid edebilirsiniz...Ama insanlara beddua eder gibi,sözler söylemenize kendi adıma saygı duyamıyacağım,hele bu ağır eleştiri ve beddua türü yazılarınızı yazıp altınada imza atamıyorsanız; İşte buna hiç saygı duymam.Siz değerli T.H.Y. çalışanları,birçoğunuzu tanıyorum,ne kadar ahyaogluözverili çalıştığınızıda biliyorum,emeğinize,alın terinize sonsuz saygı duyuyorum.Ama şunu göz ardı etmemek gerekirki T.H.Y. bu iktidar ve bu yönetim döneminde bugüne kadar olmayan bir büyüme gösterdi...Takdir sizlerin...Saygılarımla A.k
  • ne güzel siz pilot olarak kokpitte kabinde ise akpliler bakan vekiller tümü havalandınız biraz sonra uçak radardan kayboluyor işte her insanın özlemini duydugu hayaller vardır olurmu olur birilerin hayallerini uyguluyorlar açılım gibi ülkeyi kaosa götürmek gibi hiç olmazsa benim hayra hayel .
  • bu ülkede 600 tl ile yaşamaya çalışan insanrı gördükçe ağlıyorum inanın...dalsa ne olur uçsa ne olur..kime neee
  • Sn. Tüzmen , Dalgıç oldu denizlere daldı,şimdide pilot olmuş partisini uçuracakmış.Dikkat etsinde uçurumundan aşağıya uçurmasın....!
  • UÇUR TAAA UZAKLARA UÇUR ORDADA YAKITINIZ BİTSİN BİR DAHA GERİ GETİRME PARTİNİ :))) İHTİYACIMIZDA YOK ZATEN AKP,YE !!!
  • ülkeyi ne güzel uçurdunuzda sıra uçagamı geldi?vah türkiyem vah
  • Yorum Yok böyle bir konuya Pilot olsa ne olur yarin bir ATP de versinler ve veriler! Seneye Kaptan THY torpil böyle.

Türk Hava Kurumundan özel pilotaj eğitimi alan eski Devlet Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kürşad Tüzmen pilotluk lisansına kavuştu. Tüzmen, bundan sonra tek motorlu, pistonlu ve karaya inebilen araçları kullanabilecek. Meclis kulisinde milletvekillerine pilotluk lisansına kavuştuğunu anlatırken, “Ne zaman uçak kullanacaksın?” soruları ile karşılaşan Tüzmen’den esprili bir cevap geldi. Tüzmen, “Sayın başbakan benim kullandığım uçağın tehlikeli olabileceğini söylemişti. O nedenle ben aldığım pilotluk lisansını şimdilik partiyi uçurmakta kullanacağım” dedi.

Tüzmen'e pilotluk sorusu...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın eski bakanın vakti olmayabilir o nedenle TARKİM CAFE ye uğrayarak ! bu sorununu çözer, çayını kahvesini içerken AHL pistini seyrederken arada da sim. de uçarak zevkini tatmin ederek ATP lisansını alabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yazı karakteri bittiğinden kimliğimi tam yazamadım,özür dilerim. ALİ KAHYAOGLU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Değerli okurlar; Her türlü fikire,yoruma saygım var,Sadece Ülkemi bölecek,bölmeye çalışacak hiçbir fikre saygım yok..... AKP yi,yönetimini,idare şeklini beğenmiyebilir,saygı çercevesinde kalmak kaydıylada eleştirebilir ve tenkid edebilirsiniz...Ama insanlara beddua eder gibi,sözler söylemenize kendi adıma saygı duyamıyacağım,hele bu ağır eleştiri ve beddua türü yazılarınızı yazıp altınada imza atamıyorsanız; İşte buna hiç saygı duymam.Siz değerli T.H.Y. çalışanları,birçoğunuzu tanıyorum,ne kadar ahyaogluözverili çalıştığınızıda biliyorum,emeğinize,alın terinize sonsuz saygı duyuyorum.Ama şunu göz ardı etmemek gerekirki T.H.Y. bu iktidar ve bu yönetim döneminde bugüne kadar olmayan bir büyüme gösterdi...Takdir sizlerin...Saygılarımla A.k

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ne güzel siz pilot olarak kokpitte kabinde ise akpliler bakan vekiller tümü havalandınız biraz sonra uçak radardan kayboluyor işte her insanın özlemini duydugu hayaller vardır olurmu olur birilerin hayallerini uyguluyorlar açılım gibi ülkeyi kaosa götürmek gibi hiç olmazsa benim hayra hayel .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu ülkede 600 tl ile yaşamaya çalışan insanrı gördükçe ağlıyorum inanın...dalsa ne olur uçsa ne olur..kime neee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn. Tüzmen , Dalgıç oldu denizlere daldı,şimdide pilot olmuş partisini uçuracakmış.Dikkat etsinde uçurumundan aşağıya uçurmasın....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
UÇUR TAAA UZAKLARA UÇUR ORDADA YAKITINIZ BİTSİN BİR DAHA GERİ GETİRME PARTİNİ :))) İHTİYACIMIZDA YOK ZATEN AKP,YE !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ülkeyi ne güzel uçurdunuzda sıra uçagamı geldi?vah türkiyem vah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorum Yok böyle bir konuya Pilot olsa ne olur yarin bir ATP de versinler ve veriler! Seneye Kaptan THY torpil böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000