30 Mart 2017, Perşembe 11:28:30

TUSAŞ ve Boeing imzaları attı

TUSAŞ ve Boeing, 787 Dreamliner irtifa dümeni üretimi kontratını, kapsamını genişleterek uzattıklarını açıkladı.
  • Sana milyar dolarlık mal ssatalım,al bu da sana sadaka.Senden irtifa dümeni alıyoruz.Sonra da da Amarika bizden korkuyor. Titriyor ne korkması.
  • Boeing e tavır alınacak idi ? Bir sonraki bahara sanırım . Mevkilerde oturan kişiler yorumlarına dikkat etseler çok iyi olur. Çünkü " BOŞ " oluyor.
  • Masayla arkadaki tanıtım afişi üretilecek malzemeden daha pahalı :-):-):-):-):-):-P
  • o parcasini uretmeye devam edecek bedir ya? nedir bu tik alma sevdasi. milliyete donderdiniz burayi. seksi fotograflari icin tiklayinizda yapin tam olsun ayrica adblock kullaniyor cogu kisi artik. yani sabaha kadar tiklasakta sana bi faydasi olmaz uyandiriim
  • Temel gerçekten ciddi mi? Yoksa bu işte de bir dümen seziyorum. Ne de olsa Temel.
  • thy'ye binlerce fetöcüyü sokan ve yedikleri haltları görmezden gelen hamdi ve temel efendiler nasıl ortada rahatça geziniyorlar anlaşılır gibi değil ! tatlıcı,sporcu bilmem neci fetöcü var ama siyasetçi ve thy yöneticilerinden fetöcü yok demek ki ! ya çok şey biliyorlar o yüzden dokunamıyorlar ya da bu iş danışıklı döğüş !
  • hatta üretime gececez bu sene

TUSAŞ ve Boeing, 787 Dreamliner irtifa dümeni üretimi kontratını, kapsamını genişleterek uzattıklarını açıkladı.

Boeing ile TUSAŞ arasında gerçekleştirilen bu anlaşmayla TUSAŞ, Boeing 787 uçağında önemli bir uçuş kontrol parçasının üretimine, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam ediyor. İki kurumun endüstrideki yakın iş birliği, Boeing’in Türkiye havacılık ve uzay endüstrisi ile çoktandır devam eden ilişkisini daha da ileriye taşımakla kalmayıp, 787 programının performansını ve karşılanabilirliğini de destekliyor.

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, “TUSAŞ, uluslararası havacılık projeleri kapsamında küresel düzeyde rekabetçi ve önemli bir ortak. Umuyorum ki, bu anlaşma ile halihazırda sürdürdüğümüz bu yakın ilişkimiz daha da güçlenerek yeni bir ivme kazanacak.” dedi.

Uçağın arka yatay stabilizesine konumlandırılan irtifa dümeni, uçağın tırmanış ve alçalmasını kontrol ediyor. 787 programının başlangıcından beri irtifa dümenlerini üretmekte olan TUSAŞ, 2013 yılında bu alanda Boeing’e doğrudan tedarikçi olmuştur.
Müşterilerine olan desteği ve Türk havacılık ve uzay endüstrisinin kapasite ve kalitesini ilerletmedeki rolü sebebiyle TUSAŞ ile sektörel ilişkilerini daha da güçlendirecek olmaktan duydukları memnuniyeti vurgulayan Boeing Türkiye Genel Müdürü Ayşem Sargın, “Boeing’in kalite standartları, zamanında teslimat ve karşılanabilirlik hedeflerini gerçekleştirmede TUSAŞ yakın çalıştığımız üstün performanslı bir tedarikçi oldu. TUSAŞ’ın bu bağlamdaki becerilerine ve dünyanın en yenilikçi uçağını üretmedeki özverisine müteşekkiriz.” dedi.

TUSAŞ ve Boeing imzaları attı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

ER ~ 7 yıl önce
Sana milyar dolarlık mal ssatalım,al bu da sana sadaka.Senden irtifa dümeni alıyoruz.Sonra da da Amarika bizden korkuyor. Titriyor ne korkması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HANİ ? ~ 7 yıl önce
Boeing e tavır alınacak idi ? Bir sonraki bahara sanırım . Mevkilerde oturan kişiler yorumlarına dikkat etseler çok iyi olur. Çünkü " BOŞ " oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
Masayla arkadaki tanıtım afişi üretilecek malzemeden daha pahalı :-):-):-):-):-):-P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 7 yıl önce
o parcasini uretmeye devam edecek bedir ya? nedir bu tik alma sevdasi. milliyete donderdiniz burayi. seksi fotograflari icin tiklayinizda yapin tam olsun ayrica adblock kullaniyor cogu kisi artik. yani sabaha kadar tiklasakta sana bi faydasi olmaz uyandiriim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temel ~ 7 yıl önce
Temel gerçekten ciddi mi? Yoksa bu işte de bir dümen seziyorum. Ne de olsa Temel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamdi ve temel ~ 7 yıl önce
thy'ye binlerce fetöcüyü sokan ve yedikleri haltları görmezden gelen hamdi ve temel efendiler nasıl ortada rahatça geziniyorlar anlaşılır gibi değil ! tatlıcı,sporcu bilmem neci fetöcü var ama siyasetçi ve thy yöneticilerinden fetöcü yok demek ki ! ya çok şey biliyorlar o yüzden dokunamıyorlar ya da bu iş danışıklı döğüş !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eksik ~ 7 yıl önce
hatta üretime gececez bu sene

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000