01 Mayıs 2015, Cuma 12:00:30

TUSAŞ HÜRKUŞ ATAK VE ANKA'YI TANITACAK

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ), "12. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı"na (IDEF) katılacak.
  • Sadece tek bir soru,tsk neden hurkus almiyor, niixn guvenmiyor, bunlari bilip.bilmeden konusursan adam degil madam olursun.
  • Senelerdir fuar geziyor çakma uçaklar. Yazık bu milletin parasına. Üret 250 adet ve işletmeye başla da görelim. Yoook 20 sene daha istersiniz. Hemen olmaaaz

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ), "12. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı"na (IDEF) katılacak.

TUSAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, TUSAŞ, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek "12. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı"nda, stant açacak

Buradaki uçak bölümünde, iki uçak, uçuş testleri devam eden HÜRKUŞ’un Mock-up’ı yanında, akrobatik görüntüler de içeren HÜRKUŞ filmi görülebilecek.

Standın helikopter bölümünde ise Türk Silahlı Kuvvetleri'nin envanterine girmiş T129 ATAK helikopteri sergilenecek.

İnsansız Hava Aracı (İHA) bölümünde de Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın seçimi olan İnsansız Hava Aracı "ANKA" sistemi ile hedef uçak sistemleri "TURNA" ile "ŞİMŞEK" yer alacak.

Uydu bölümünde, 2012'de uzaya fırlatılan GÖKTÜRK-2 uydusunun yeterlilik modeli, TÜRKSAT 6A ve yakın zamanda faaliyete geçecek olan Uzay Sistemleri Entegrasyon ve Test Merkezi (USET) kabiliyetleri sergilenecek.

Ayrıca, GÖKTÜRK-1 uydusunun TUSAŞ Tesislerine gelişi, TUSAŞ Standı'ndan canlı yayında izlenebilecek.

TUSAŞ HÜRKUŞ ATAK VE ANKA'YI TANITACAK

Yorumlar

madam ~ 9 yıl önce
Sadece tek bir soru,tsk neden hurkus almiyor, niixn guvenmiyor, bunlari bilip.bilmeden konusursan adam degil madam olursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
idef ~ 9 yıl önce
Senelerdir fuar geziyor çakma uçaklar. Yazık bu milletin parasına. Üret 250 adet ve işletmeye başla da görelim. Yoook 20 sene daha istersiniz. Hemen olmaaaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam ~ 9 yıl önce
Ne diyon oğlum sen. Neyin kafasındasın. A380 göklerle buluşmasının 10nuncu yılını kutladı haberini atladın galiba. Araba değil bu, bugün yap yarın sat. Uçaklar, testlerini tamamladıktan sonra satışa geçebilirler. Birçok uçak ve sistemi arzu edilenin üzerinde performansla TSK envanterine girmektedir. Sen fuarlarda dolaşmaya devam et, kızlara değil ürünlere odaklan, biraz bilgilenirsin belki.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000