29 Eylül 2014, Pazartesi 12:40:46

TURNUVANIN İKİNCİSİ RENKLİ GEÇTİ

THY’nın Warwickshire’da, Trinity Mirror Medya Grubu’yla birlikte düzenlediği golf turnuvasına katılan eski İngiliz milli futbolcusu Ron Atkinson, renkli kişiliğiyle turnuvaya damgasını vurdu.

THY’nın Warwickshire’da, Trinity Mirror Medya Grubu’yla birlikte düzenlediği golf turnuvasına katılan eski İngiliz milli futbolcusu Ron Atkinson, renkli kişiliğiyle turnuvaya damgasını vurdu.

THY Birmingham Müdürü Selim Öztürk , İngiltere’nin en büyük ikinci şehrinden haftada 10 defa İstanbul üzerinden  260 farklı noktaya uçtuklarını, her geçen gün hem Turkiye hem de transit yolcu sayısının arttığını ve buna bağlı olarak doluluk oranlarının yükseldiğini açıkladı. Aralarında eski İngiliz milli futbolcu Alan Smith’in de bulunduğu 60 amatör golfçü, THY panoları arasında Warwickshire bölgesinin en tanınmış golf sahasında turnuvayı tamamladı. Kazananlara ödülleri yemekli törenle verildi

Dünya’nın en uzun kanallarına sahip olan ve William Shakespeare’in doğup büyüdüğü Birmingham Şehri’nde bulunan THY Birmingham Müdürlüğü Ofisi, ilki geçtigimiz yıl düzenlenen Golf Turnuvası’nı bu sene de 60 golfçüye ev sahipliği yaparak basarıyla gerçekleştirdi.

Warwickshire Golf and Country Club’ta düzenlenen turnuvaya aralarında İngiliz futbolunun en tanınmış isimlerinden “ Big Ron”(Büyük Ron) lakaplı eski milli oyuncu ve menajer , aynı zamanda TV yorumculuğu yapmiş olan Ron Atkinson, yine eski milli futbolcu Alan Smith’in yanısıra iş ve basın dünyasından çok sayıda amatör golfçü turnuvaya katılım sağlayarak kıyasıya mücadele ettiler.

Ron Atkinson renkli kişiliği, söylediği şarkıları ile turnuvaya  renk katarken, Türkiye’yi yakından bildiğini ve turnuvada yer almaktan mutlu olduğunu belirtti. İlk yurt dışı maçını İzmir’de Galatasaray’a karşı oynadığını, Türk futbolunu yakından takip ettiğini kaydeden Atkinson, Antalya’nin guzel bir tatil sehri ve Belek’in de en iyi golf sahalarindan biri olduğunu vurguladi.

Turnuva sonrasında yemekli ödül töreninde birinci gelen Sam Hufton ve Paul Rice ekibine ödüllerini THY Birmingham Müdürü Selim Öztürk takdim ederek katılımcılara kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Öztürk konusmasinda, halihazırda altı farklı gazete yayımlamakta olan Bölgenin en büyük medya Grubu  Trinity Mirror  ile ikinci kez golf turnuvasına evsahipliği yapmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, THY’nin dünyada en fazla ülkeye uçtuğunu, business sınıfta dünyanın en iyi ikram ödülüne layık görüldüğünü ve aynı zamanda son dört yılda Avrupa’nın en iyi Hava Yolu seçildiğini özellikle vurguladı. THY’nin, Aralık 2008 yılında haftada 5 olarak basladığı Birmingham seferlerini Nisan 2013’den itibaren haftada 10’a çıkardığını, Uzakdoğu, Afrika ve Ortadoğu yolcularının önemli ölçüde arttığını açıkladı.

Katılımcılara kısa bir konuşma gerçekleştiren Coventry Telegraph Editörü Alun Thorne ve Birmingham Post Gazetesi Direktörü Craig Cooksley, Türk Hava Yolları ile Birmingham Post, Coventry Telegraph Business Awards ve Golf etkinliklerini beraber gerçekleştirdiklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek günün anısına THY Birmingham Müdürü Selim Öztürk’e golf sopası hediye etti.



TURNUVANIN İKİNCİSİ RENKLİ GEÇTİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000