17 Aralık 2010, Cuma 22:17:58

TURKUAZ'IN UÇUŞLARI ASKIYA ALINDI

Turkuaz Havayolları'nın uçuşları askıya alındı. Bir süre önce iç hat uçuşları durdurulan şirketin charter uçuşları da 3 ay süre ile askıya alındı.
  • Sanırım mesajımı avukat olarak yorumlama yapmışsınız fakat yanlışlık olacak ben ne seni tanırım, ne hidayet dediğin vatandaşı, ne de şirketini... Benim sana söylemek istediğim tek bir görüşüm var daha önce de yazdığım gibi DÜNYA İŞLERİNİ YARADANIN KUTSAL KİTABINI KARIŞTIRMA ...İNAN BÜYÜK GÜNAHA GİRİYORSUN !!!!! Bunun dışında ne yazmışsın KİME YAZMIŞSIN, NEDEN YAZMIŞSIN beni ilgilendirmiyor...
  • siz çarpılmayın da Allah korusun sonr ane olur bak İtalya örneği önünde ne diyor yine yüce kitap " umulur ki aklınızı işletirsiniz" ha bu arada sana ne oluyor siz de mi aynı kabda mı ikamet etmektesiniz.... o nedenle koruyorsunuz Hidayeti... ödesin paralarını mağdur ettiği insanların belki dua alır.. kim bilir kim bilir... (Kibariye bilir misin??))
  • Uzun bir süredir KURAN I KERİM ayetlerine atıf yaparak bir şeyler söylemek isteyen DİNİ BÜTÜN DERTLİ ELEMAN Sana çok kısa bir öğüt vermek isterim... "" DİKKAT ET BU KADAR KUTSAL KİTABI ALET ETMEYE DEVAM EDERSEN ALLAH ÇARPACAK ZİRA KİTABIMIZ SENİN OYUNCAĞIN DEĞİLDİR..."""
  • sizede Maun suresini öneriyorum...galiba Cuma namazlarına berber giderdiniz hidayet ile... ha hidayet bey bu sureyi bilir miydiniz... yoksa baş secdedeyken miamiyi mi düşünürdünüz..? 1. Gördün mü o, dini yalan sayanı? 2. İşte odur yetimi itip kakan; 3. Yoksulu doyurmayı özendirmez o. 4. Vay haline o namaz kılanların/dua edenlerin ki, 5. Namazlarından/dualarından gaflet içindedir onlar! 6. Riyaya sapandır onlar/gösteriş yaparlar. 7. Ve onlar, kamu hakkına/yardıma/zekâta/iyiliğe engel olurlar
  • bana emegimin karsiligi maas borcun var. bunu ispatlayabilirim... benimle de görüsmek ister misin?
  • Bunu ispatlayabilirsin seninle görüşmek isteriz.
  • Kuyruk acısı olanlar Turkuaz'ı yermekten vazgeçsin artık, bu şirket her zaman sağlam işler yaptı ancak zamansız verilen kararlardan dolayı sadece ufak bi yara aldı. Sahip olduğu kadro bu ufak yaraları kolay bir şekilde kapatıp tekrar sizleri susturacaktır ! Ve bunun öncüsüde gene Ahmet KARABULAK ve Hidayet AYDOĞAN olacaktır.
  • ben kendisini korumadım sadece geçmişte kritik zamanlardaki wet lease anlaşmalarını yapıp nefes aldırdığını,aslında o zaman gelecek sonu biraz daha ertelettiğini ima ettim..Ama kendisini bu kadar beğenip abartmasını da komik buluyorum size de hak veriyorum...Burada yazanlara kadar biliyormuş ya o zaman yazdırmasın hakkında kötü bir şey:))) Olay megalomanlığı aştıı gitti her an daha da trajikomik ve asap bozucu oluyor,umarım herkes titrer ve kendine gelir,First de uçacağına, sorumlu yöneticiyse 3 kuruşun hesabını yapıp personel ödemelerini düşünsün,sanki ömrü business man olarak geçti ya..
  • Hak yemeyin askıya alındı madem şirket sizde askıda kalan personelin parasını ödeyin..
  • Karabulağın yaptıkları ortada bırakın artık vaatleride bi şu ana bakın yaa.. tek nefeste telefon görüşmesiyle yapıyormuşş çok belli tıkandı sanırım nefesi... Bu kadar iyiyse insanların çalışıp kazandığı paraları verdirsin şirkete o zaman da çıkıp helal olsun diyelim.. Ortada hiçbirşey yok dediğinize bakın yaa.. Ne için hala koruyabiliyorsunuz anlayamıyorum....
 Turkuaz Havayolları'nın yüzü gülmüyor. Eylül ayında büyük umut ve kampanya ile içhat uçuşlarına başlayan şirketin bu serüveni 62 gün sürmüştü. Mali darboğaza giren Turkuaz Havayolları iç hat operasyonunu durdurmuştu.

Yaklaşık bir ay önce yaşanan bu gelişmeden sonra charte uçuşlara izin verilmişti. Ancak bu süre içerisinde de şirketin sivil havacılık kuralları gereği istenilen seviyeye gelememesi üzerine Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü uçuşları 3 ay süre ile askıya aldı.

AirportHaber.com

TURKUAZ'IN UÇUŞLARI ASKIYA ALINDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (94)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sanırım mesajımı avukat olarak yorumlama yapmışsınız fakat yanlışlık olacak ben ne seni tanırım, ne hidayet dediğin vatandaşı, ne de şirketini... Benim sana söylemek istediğim tek bir görüşüm var daha önce de yazdığım gibi DÜNYA İŞLERİNİ YARADANIN KUTSAL KİTABINI KARIŞTIRMA ...İNAN BÜYÜK GÜNAHA GİRİYORSUN !!!!! Bunun dışında ne yazmışsın KİME YAZMIŞSIN, NEDEN YAZMIŞSIN beni ilgilendirmiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
siz çarpılmayın da Allah korusun sonr ane olur bak İtalya örneği önünde ne diyor yine yüce kitap " umulur ki aklınızı işletirsiniz" ha bu arada sana ne oluyor siz de mi aynı kabda mı ikamet etmektesiniz.... o nedenle koruyorsunuz Hidayeti... ödesin paralarını mağdur ettiği insanların belki dua alır.. kim bilir kim bilir... (Kibariye bilir misin??))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uzun bir süredir KURAN I KERİM ayetlerine atıf yaparak bir şeyler söylemek isteyen DİNİ BÜTÜN DERTLİ ELEMAN Sana çok kısa bir öğüt vermek isterim... "" DİKKAT ET BU KADAR KUTSAL KİTABI ALET ETMEYE DEVAM EDERSEN ALLAH ÇARPACAK ZİRA KİTABIMIZ SENİN OYUNCAĞIN DEĞİLDİR..."""

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sizede Maun suresini öneriyorum...galiba Cuma namazlarına berber giderdiniz hidayet ile... ha hidayet bey bu sureyi bilir miydiniz... yoksa baş secdedeyken miamiyi mi düşünürdünüz..? 1. Gördün mü o, dini yalan sayanı? 2. İşte odur yetimi itip kakan; 3. Yoksulu doyurmayı özendirmez o. 4. Vay haline o namaz kılanların/dua edenlerin ki, 5. Namazlarından/dualarından gaflet içindedir onlar! 6. Riyaya sapandır onlar/gösteriş yaparlar. 7. Ve onlar, kamu hakkına/yardıma/zekâta/iyiliğe engel olurlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bana emegimin karsiligi maas borcun var. bunu ispatlayabilirim... benimle de görüsmek ister misin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunu ispatlayabilirsin seninle görüşmek isteriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kuyruk acısı olanlar Turkuaz'ı yermekten vazgeçsin artık, bu şirket her zaman sağlam işler yaptı ancak zamansız verilen kararlardan dolayı sadece ufak bi yara aldı. Sahip olduğu kadro bu ufak yaraları kolay bir şekilde kapatıp tekrar sizleri susturacaktır ! Ve bunun öncüsüde gene Ahmet KARABULAK ve Hidayet AYDOĞAN olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ben kendisini korumadım sadece geçmişte kritik zamanlardaki wet lease anlaşmalarını yapıp nefes aldırdığını,aslında o zaman gelecek sonu biraz daha ertelettiğini ima ettim..Ama kendisini bu kadar beğenip abartmasını da komik buluyorum size de hak veriyorum...Burada yazanlara kadar biliyormuş ya o zaman yazdırmasın hakkında kötü bir şey:))) Olay megalomanlığı aştıı gitti her an daha da trajikomik ve asap bozucu oluyor,umarım herkes titrer ve kendine gelir,First de uçacağına, sorumlu yöneticiyse 3 kuruşun hesabını yapıp personel ödemelerini düşünsün,sanki ömrü business man olarak geçti ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hak yemeyin askıya alındı madem şirket sizde askıda kalan personelin parasını ödeyin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Karabulağın yaptıkları ortada bırakın artık vaatleride bi şu ana bakın yaa.. tek nefeste telefon görüşmesiyle yapıyormuşş çok belli tıkandı sanırım nefesi... Bu kadar iyiyse insanların çalışıp kazandığı paraları verdirsin şirkete o zaman da çıkıp helal olsun diyelim.. Ortada hiçbirşey yok dediğinize bakın yaa.. Ne için hala koruyabiliyorsunuz anlayamıyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000