07 Eylül 2010, Salı 18:44:55

TURKUAZ'DA İKİ İSTİFA DAHA

Bir süre önce Ticaret Başkanı Fatih Güner'in ayrılmasıyla gündeme gelen Turkuaz Havayolları'ndan iki istifa haberi daha geldi.
  • SHGM Mutlaka tüm Havayolu firmalarını MALİ VE EKONOMİK açılardan denetlemeye başlaması gerekmektedir. HİZMET VE MAL aldıkları firmalar nezdinde YAZILI VE RESMİ olarak soruşturmalıdır... Bu durumların tek sorumlusunun PARASIZLIK ve PAZARLAMA yanlışlarına dayalı NAKİT DÖNGÜ sıkıntısı olduğunu düşünürsek.... Lütfen bu mesajı ciddiye alın .....
  • arkadaşlar ıyı guzel istıfa olur her zamanda bu shgm sormazmı bu hava yoluna bukadar ıstıfa neden dıye sankı yeşiller kokusu gelıyor ınsanın burnuna
  • önemli ve kötü olan havacılığı bilenlerin gidip havacılığı bilmeyenlerin kalması.. nalan hanım yıllarını vermiş.. bazılarıda iş biliyorum die gece yarılarına kadar 15 dakkalık işleri mesaiyeye dönüştürüp çok çalışıom havası verirler.. işte bu gerçekten önemli ve kötüü...
  • basit istifalar bunlar..Hemen her şirkette yılda kimbilir kaç kere oluyor.Önemli ve kötü bir haber değil bu.
  • Bu kis hava hep TURKUAZ olucak !!!!!
  • NALAN HANIMI BİLEN YILLARDIR BİLİYOR,BİLMEYENDE ÖYLE BOŞ BOŞ "GİDERSE GİTSİN BİZE NE YA" DİYE YAZIP DURUYOR.ARKADAŞIM MADEN SANANE; NE DİYE NALAN HNLA İLGİLİ HABERE GİRİP HİÇ İLGİLENMEDİĞİN HALDE BİRŞEYLER YAZIYORSUN.SEN DERT ETME ZATEN, O YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR!
  • Baskalarinin dilbilgisi ve yazim hatalarini elestirmissin de sen bir de kendi yazi diline baksan hic fena olmaz...
  • Bu sirket ic hatlara falan baslayamaz, hayal gormeyin lutfen. Nereden ve nasil ucacak, SAW'dan ucup PGT ile rekabet mi edecek, guldurmeyin lutfen, yoksa ASR base mi ucacak yapmayin arkadaslar komik oluyorsunuz. Ayrani yok icmeye........ anladiniz siz onu.
  • "Costrol Control gitsin bize ne yaa" iste bizler bu yuzden adam olamiyoruz, Nalan bu camiada onemli bir isimdir, son derece akilli ve becerikli bir arkadasimizdir. Bir havayolunda cost controlun onemini anlamayan senin gibi zihniyetler yuzunden bunlar yasaniyor zaten.
  • cost control nalan sarı gıtsın bıze ne yaa
İç hat operasyonlarına hazırlanan Turkuaz Havayolları'nda iki istifa haberi birden geldi. Ticaret Müdürü Fatih Güner'in istifasıyla sarsılan şirket iki yöneticisiyle daha yollarını ayırdı.

Cost Kontrol Müdürü Nalan Sarı istifa ederek şirketten ayrıldı. Uçuş Emniyet Müdürü Yaşar Yıldız ise şirketteki görevinden ayrıldı. Yıldız, Turkuaz Havayolları'nda pilot olarak uçmaya devam edecek.

İstifaların sebebine ilişkin bir açıklama yapılmadı.

Turkuaz Havayolları'nın önümüzdeki günlerde iç hat operasyonlarına başlaması bekleniyor.
TURKUAZ'DA İKİ İSTİFA DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 14 yıl önce
SHGM Mutlaka tüm Havayolu firmalarını MALİ VE EKONOMİK açılardan denetlemeye başlaması gerekmektedir. HİZMET VE MAL aldıkları firmalar nezdinde YAZILI VE RESMİ olarak soruşturmalıdır... Bu durumların tek sorumlusunun PARASIZLIK ve PAZARLAMA yanlışlarına dayalı NAKİT DÖNGÜ sıkıntısı olduğunu düşünürsek.... Lütfen bu mesajı ciddiye alın .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar ıyı guzel istıfa olur her zamanda bu shgm sormazmı bu hava yoluna bukadar ıstıfa neden dıye sankı yeşiller kokusu gelıyor ınsanın burnuna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
önemli ve kötü olan havacılığı bilenlerin gidip havacılığı bilmeyenlerin kalması.. nalan hanım yıllarını vermiş.. bazılarıda iş biliyorum die gece yarılarına kadar 15 dakkalık işleri mesaiyeye dönüştürüp çok çalışıom havası verirler.. işte bu gerçekten önemli ve kötüü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
basit istifalar bunlar..Hemen her şirkette yılda kimbilir kaç kere oluyor.Önemli ve kötü bir haber değil bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu kis hava hep TURKUAZ olucak !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NALAN HANIMI BİLEN YILLARDIR BİLİYOR,BİLMEYENDE ÖYLE BOŞ BOŞ "GİDERSE GİTSİN BİZE NE YA" DİYE YAZIP DURUYOR.ARKADAŞIM MADEN SANANE; NE DİYE NALAN HNLA İLGİLİ HABERE GİRİP HİÇ İLGİLENMEDİĞİN HALDE BİRŞEYLER YAZIYORSUN.SEN DERT ETME ZATEN, O YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Baskalarinin dilbilgisi ve yazim hatalarini elestirmissin de sen bir de kendi yazi diline baksan hic fena olmaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu sirket ic hatlara falan baslayamaz, hayal gormeyin lutfen. Nereden ve nasil ucacak, SAW'dan ucup PGT ile rekabet mi edecek, guldurmeyin lutfen, yoksa ASR base mi ucacak yapmayin arkadaslar komik oluyorsunuz. Ayrani yok icmeye........ anladiniz siz onu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Costrol Control gitsin bize ne yaa" iste bizler bu yuzden adam olamiyoruz, Nalan bu camiada onemli bir isimdir, son derece akilli ve becerikli bir arkadasimizdir. Bir havayolunda cost controlun onemini anlamayan senin gibi zihniyetler yuzunden bunlar yasaniyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cost control nalan sarı gıtsın bıze ne yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000