28 Ekim 2008, Salı 08:45:05

TURKUAZ’IN İKİNCİ UÇAĞI DA GELDİ

Turkuaz Airlines, geçtiğimiz pazartesi günü getirdiği ilk uçağın ardından ikinci uçağını da Atatürk Havalimanı’na indirdi.
  • Yorumunuz...Bir havacı olarak sizi tebrik ediyorum Hidayet bey.Umarım havacılık sektörune örnek olursunuz.Tavrınızla ve elamanlarınıza verdiğiniz değerlerle.Kimsenin ahını almadığınız sürece ALLAH yolunuzu açık etsin.
  • Camiaya örnek oluyorsunuzda fazla reklam yapmıyorsunuz.Büyürken örnek olmak lazım bence.Bunca kan emici varken bu sektörde..Daha fazla gözününe çıkınki diğer batakçı hak hukuk yiyicilere örnek olun.Başarılarınızın daim olmasını tüm kalbimle dilerim.
  • Bu Shgm ile işiniz çok zor ALLAH kolaylık versin ufukta çok çok USA D.ye ihtiyacınız olacak yinede güzel camianıza başarılar dileriz
  • kazasız belasız ucuslar hayırlı olsun
  • Hayirli olsun ama Turkuazin ucus icin alt yapisini merak ediyoruz acaba kimlerle ve hangi hatlara ucacaklar? Düsseldorf hattinada arzu ederiz.
  • turkuaz şirketi 2 senedir ortada uçak yokken maaş ödedi nasıl dayandı bilinmez ama tebrikler.golden orex anka bosporus best hava yollarıda buna dahil olmak üzere çok zor dayanabildi bu yüzden endişleiyim ama sonu inşallah iyi olur o kadar işşiz insan varki böyle şirketler ekmek kapısı olabilir güveniyorum turkuaza arkasında devlet desteği olsada ama unutmasınlarki bu otomative benzemez pahalı ve riskli sektördür ben şun söylerim bir tekniği teknisyeni apronda yeri araçları teçrübeli ve sağlam teknik bakımı olmayan şirketlerin ömrü kısa olur aman dikkat bir gün dersiniz birileri çıkıp burda böyle bir şey yazmıştı ve endişeliydi diye tşkler airport habere
  • bazı havayolu şirketi patronları ders alsın
  • Hidayet bey henüz çok genç,birgün havacılık camiasında hedefine ulaşıp lider bir şirket olunca, kendisini ülke yönetiminde de görmek isteriz.. çünkü bu güzel vatanın dürüst insanlara çok ama çok ihtiyacı var, havayolu şirketi patronluğu kendisine nasıl yakışıyorsa, buda çok yakışacaktır. başarılar güzel insan..
  • tekrar hayırlı olsun,başarılarının sürekli olması dileğiyle..
  • Sayın Aydoğan'ın gözlerindeki parıltıyı, yaşadığı heyecanı, saklayamadığı hırsını görünce mutlu oluyorum; bu ülke böylesine karamsar bir dönemde risk alan genç patronlara sahip olduğu için çok şanslı. İş yaşamında başarılar ve kazasız belasız uçuşlar dilerim. Daha nicelerine...

Havacılık sektörünün en genç şirketi olan Turkuaz Airlines, geçtiğimiz günlerde havacılık medyasından sadece AirportHaber ve Airport TV’nin olduğu bir karşılama ile ilk uçakları olan Airbus A320 tipi uçağını Atatürk Havalimanı’na getirmişti.

Turkuaz Airlines, ilk uçakları gibi Hindistan’dan gelen ikinci Airbus A320 tipi uçağını da dün akşam 22.30 civarlarında filosuna katmış oldu.

Şirketin sahibi ve en genç havayolu patronu olan Hidayet Aydoğan: “İkinci uçağımızı da filomuza kattık mutluyuz. Bunlar kardeş uçaklar. İlk uçağımızın bakımı bitmek üzere ve sonra boyanacak. Bu iki uçağımızın işlemleri tamamlanınca kısmetse uçuşlara başlamayı düşünüyoruz” dedi.

Turkuaz Airlines

©AirportHaber

TURKUAZ’IN İKİNCİ UÇAĞI DA GELDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Rumuz ~ 15 yıl önce
Yorumunuz...Bir havacı olarak sizi tebrik ediyorum Hidayet bey.Umarım havacılık sektörune örnek olursunuz.Tavrınızla ve elamanlarınıza verdiğiniz değerlerle.Kimsenin ahını almadığınız sürece ALLAH yolunuzu açık etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayareci ~ 15 yıl önce
Camiaya örnek oluyorsunuzda fazla reklam yapmıyorsunuz.Büyürken örnek olmak lazım bence.Bunca kan emici varken bu sektörde..Daha fazla gözününe çıkınki diğer batakçı hak hukuk yiyicilere örnek olun.Başarılarınızın daim olmasını tüm kalbimle dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm ~ 15 yıl önce
Bu Shgm ile işiniz çok zor ALLAH kolaylık versin ufukta çok çok USA D.ye ihtiyacınız olacak yinede güzel camianıza başarılar dileriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celal Erdem Soncul ~ 15 yıl önce
kazasız belasız ucuslar hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gezgin1 ~ 15 yıl önce
Hayirli olsun ama Turkuazin ucus icin alt yapisini merak ediyoruz acaba kimlerle ve hangi hatlara ucacaklar? Düsseldorf hattinada arzu ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Endişeliyim ~ 15 yıl önce
turkuaz şirketi 2 senedir ortada uçak yokken maaş ödedi nasıl dayandı bilinmez ama tebrikler.golden orex anka bosporus best hava yollarıda buna dahil olmak üzere çok zor dayanabildi bu yüzden endişleiyim ama sonu inşallah iyi olur o kadar işşiz insan varki böyle şirketler ekmek kapısı olabilir güveniyorum turkuaza arkasında devlet desteği olsada ama unutmasınlarki bu otomative benzemez pahalı ve riskli sektördür ben şun söylerim bir tekniği teknisyeni apronda yeri araçları teçrübeli ve sağlam teknik bakımı olmayan şirketlerin ömrü kısa olur aman dikkat bir gün dersiniz birileri çıkıp burda böyle bir şey yazmıştı ve endişeliydi diye tşkler airport habere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
bazı havayolu şirketi patronları ders alsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mix ~ 15 yıl önce
Hidayet bey henüz çok genç,birgün havacılık camiasında hedefine ulaşıp lider bir şirket olunca, kendisini ülke yönetiminde de görmek isteriz.. çünkü bu güzel vatanın dürüst insanlara çok ama çok ihtiyacı var, havayolu şirketi patronluğu kendisine nasıl yakışıyorsa, buda çok yakışacaktır. başarılar güzel insan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emr ~ 15 yıl önce
tekrar hayırlı olsun,başarılarının sürekli olması dileğiyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sefa ~ 15 yıl önce
Sayın Aydoğan'ın gözlerindeki parıltıyı, yaşadığı heyecanı, saklayamadığı hırsını görünce mutlu oluyorum; bu ülke böylesine karamsar bir dönemde risk alan genç patronlara sahip olduğu için çok şanslı. İş yaşamında başarılar ve kazasız belasız uçuşlar dilerim. Daha nicelerine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000