04 Ekim 2010, Pazartesi 15:56:24

TURKUAZ’DA KİMLER GÖREVİNDEN AYRILDI?

Türk sivil havacılığının genç şirketlerinden Turkuaz Havayolları’nda üç yönetici ile yollar ayrıldı.
  • Sende buralara bunları yazıyorsun ama sonra gidip Tailwind'e başvuruyorsun arayada bir sürü adam koyuyorsun,yalanmı??Bizim haklı bağırışımızmı doğru yoksa senin samimiyetsiz halinmi?Bak eylül maaşları gene ortada yok,cidde'ye gönderecek adam bulamıyorsunuz ne kokpitten ne de kabinden,20 kişi toplıycam diye canınız çıktı..Sen bence havayı turkuaz görmekten vazgeç koyu gri'yi kabul et,sonra özü sözü bir insan ve yönetici ol sonra da bizi işten at ki işsizlik parası alabilelim,sizin yzüzünüzden perişan ve faizlerin içinde boğulmuş haldeyiz çünkü,anlaşıldımı poll??
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • az bekle önce BANKALAR, sonra DEVLET KURULUŞLARI, ve sonunda ALACAKLI GARİBAN FİRMALAR kapınızı çalmaya başlayınca..... göreceğiz bu havaya sıkılan lafların sonucunu..
  • ya sırketın borcu yok dıyenlere nasıl guluyorum nasıl yalakasınız nasıl.. yok boyle bıseyyyyy
  • Arkadaşım bırakın bu işleri,bütün bu olumsuz yorumların hangi ağızlardan yaptırıldığını hepimiz iyi biliyoruz..Turkuaz ın ne personeline ,ne başka bir şirkete borcu yoktur...Dilinizi arı sokar fazla yalan söylerseniz..
  • Beyler kimse vazgeçilmez değildir ve mezarlıklar vazgeçilemezlerle doludur.Türkiyemde en yukarıdan başlayarak en sona kadar aynı şey devam eder X bey veya hanım olmazsa Türkiye batar, şirket batar, şu batar, bu batar.Yok böyle bir şey patron isterse olur istemezse olmaz kimse kendi kendine gelin güvey olmasın.Bu sadece bu şirket için değil Türkiyenin geneli bu bürokraside böyle,siyasette.
  • Madem STATİKLER yolcu öyle ise GİRAY bu genç yaşında nasıl STATİK oluyor.... Bence bu sözlerine sen de inanmıyorsun ya... neyse buna psikoljik tatmin derler ve insanı önce İŞSİZ BIRAKIR takiben HASTA eder... NE DİYELİM SENİN DEDİĞİN GİBİ OLSUN.. AKLIMA GELDİ EYLÜL MAAŞINI ALDIN MI SEN ??? :))))))))
  • turkuaz a ıs yapan fırmayım 3 aydır faturamı tahsıl edemıyorum sen nerde yasıyorsun dunyadan haberın yokmu turkuazda nıce kalıtelı ınsanlar ısı bıraktı bırakın padısahım cok yasa yalakalıgını
  • giray ve eyüp için laf soyleyenler acaba kendı ıslerınde nasıllar cok merak ettım dogrusu.. zaten yaptıgı yorumdan hersey bellı oluyor.. turkuaz onlar gıbısını bulamaz... hepsı haklı oldukları ıcın emeklerının karsılgını alamadıgı ıcın gıttı.. gonderılmedıler .. merak edene duyrulur....
  • çok şaşırtıcı! bu şirkette çalışıyorum ama 2 ayı geçti hala!!! daha maaşımı alamadım, buna şimdi ne kılıf uyduracaksınız acaba yönetime çanak tutan sizi yalancı sahtekarlar. Allah'tan korkun
İç hat operasyonlarına başlayan Turkuaz Havayolları’nda üç yönetici ile yollar ayrıldı. Teknik Başkan Eyüp Ölçeroğlu ile Bakım Müdürü Giray Gücel, başka şirketle çalışmak istediklerini söyleyerek Turkuaz Havayolları’ndaki görevlerinden istifa etti. Yer İşletme Başkanı Vakıf Erşanlı ile de karşılıklı anlaşma çerçevesinde ilişik kesildi.

Yeniden yapılanma sürecine giren Turkuaz’da görevlerinden ayrılan yöneticilerin yerlerine kimlerin getirileceği merakla bekleniyor.

Turkuaz Havayolları, 22 Eylül’de Ankara merkezli iç hat operasyonlarına başlamıştı.
TURKUAZ’DA KİMLER GÖREVİNDEN AYRILDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sende buralara bunları yazıyorsun ama sonra gidip Tailwind'e başvuruyorsun arayada bir sürü adam koyuyorsun,yalanmı??Bizim haklı bağırışımızmı doğru yoksa senin samimiyetsiz halinmi?Bak eylül maaşları gene ortada yok,cidde'ye gönderecek adam bulamıyorsunuz ne kokpitten ne de kabinden,20 kişi toplıycam diye canınız çıktı..Sen bence havayı turkuaz görmekten vazgeç koyu gri'yi kabul et,sonra özü sözü bir insan ve yönetici ol sonra da bizi işten at ki işsizlik parası alabilelim,sizin yzüzünüzden perişan ve faizlerin içinde boğulmuş haldeyiz çünkü,anlaşıldımı poll??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
az bekle önce BANKALAR, sonra DEVLET KURULUŞLARI, ve sonunda ALACAKLI GARİBAN FİRMALAR kapınızı çalmaya başlayınca..... göreceğiz bu havaya sıkılan lafların sonucunu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya sırketın borcu yok dıyenlere nasıl guluyorum nasıl yalakasınız nasıl.. yok boyle bıseyyyyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşım bırakın bu işleri,bütün bu olumsuz yorumların hangi ağızlardan yaptırıldığını hepimiz iyi biliyoruz..Turkuaz ın ne personeline ,ne başka bir şirkete borcu yoktur...Dilinizi arı sokar fazla yalan söylerseniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Beyler kimse vazgeçilmez değildir ve mezarlıklar vazgeçilemezlerle doludur.Türkiyemde en yukarıdan başlayarak en sona kadar aynı şey devam eder X bey veya hanım olmazsa Türkiye batar, şirket batar, şu batar, bu batar.Yok böyle bir şey patron isterse olur istemezse olmaz kimse kendi kendine gelin güvey olmasın.Bu sadece bu şirket için değil Türkiyenin geneli bu bürokraside böyle,siyasette.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Madem STATİKLER yolcu öyle ise GİRAY bu genç yaşında nasıl STATİK oluyor.... Bence bu sözlerine sen de inanmıyorsun ya... neyse buna psikoljik tatmin derler ve insanı önce İŞSİZ BIRAKIR takiben HASTA eder... NE DİYELİM SENİN DEDİĞİN GİBİ OLSUN.. AKLIMA GELDİ EYLÜL MAAŞINI ALDIN MI SEN ??? :))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
turkuaz a ıs yapan fırmayım 3 aydır faturamı tahsıl edemıyorum sen nerde yasıyorsun dunyadan haberın yokmu turkuazda nıce kalıtelı ınsanlar ısı bıraktı bırakın padısahım cok yasa yalakalıgını

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
giray ve eyüp için laf soyleyenler acaba kendı ıslerınde nasıllar cok merak ettım dogrusu.. zaten yaptıgı yorumdan hersey bellı oluyor.. turkuaz onlar gıbısını bulamaz... hepsı haklı oldukları ıcın emeklerının karsılgını alamadıgı ıcın gıttı.. gonderılmedıler .. merak edene duyrulur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok şaşırtıcı! bu şirkette çalışıyorum ama 2 ayı geçti hala!!! daha maaşımı alamadım, buna şimdi ne kılıf uyduracaksınız acaba yönetime çanak tutan sizi yalancı sahtekarlar. Allah'tan korkun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000