22 Eylül 2010, Çarşamba 17:20:02

TURKUAZ VAN'DA COŞKUYLA KARŞILANDI

Turkuaz Havayolları tarafından Ankara-Van arası düzenlenen ilk uçak seferi bugün gerçekleşti.
  • Daha ilk günden 2 saat rotar yapmışlar:)) Bakınız;Havayolu Şikayetleri.Sn. Aydoğan TUR yolcusu değiliz biz...Türk yolcu sizin o saatlerce oyalanmalarınıza tepki gösterir kaldıki siz monopol değilsiniz.Maaşlarını ödemediğiniz personele de benzemeyiz,bir kere faka basar birdahada asla sizin şti tercih etmeyiz.Rezillik bu.Bari pişkin pişkin Karanfil dağıttırmasaydınız personele de gecikmelere önlem alsaydınızç
  • sizler bu ücretlerin üstüne bir bardak su için... BU ŞİRKET BATMIŞ sizin haberiniz yokkk
  • Ev kirasını,elektrik,su,internet,tellefon faturalarını Hidayet Aydoğan kendi hesabından otomatik ödeme talimatı versin...çalışanlarada arada bir harçlık versin...böylede fena olmazdı sanki:)
  • Şunu eklemeyi unutmuşum...yatı paralarınıda ya 6 ay yada senede bir versin...nasılım ama:)
  • Güzel arkadaşım,elbette söylediğin gibidir.O halde tavsiyem...eskiden emekli maaşları 3 ayda bir yatardı hesaba...hidayet bey de o şekildi versin.))3 ay çalıştırır paraları.Maaş bekleyen çaışanda bilirki...her ay beklemeye gerek yok.
  • Arkadaşlar her şirket zaman zaman sıkıntılı günler yaşayabilir. Maaşların ödenmesinde sıkıntı yaşayabilir. Bugüne kadar maaş ödemelerinde ciddi bir sorun çıkarmayan Yöneticilere bir şans verin. Ümit ediyorum çok yakında bir değil iki maaşı aynı anda vereceklerdir. Ben buna inanıyorum.
  • Ya amma abarttınız:)) Hidayet maaş öder,bakma biraz sıkıntıya girmiş çocuk.Ben derim p.tesi maaşlarınızı yatırır...dimi Hidayet...
  • Kızmayın ama siz TURKUAZ ÇALIŞANLARI bu ortamı sizler yaratıyorsunuz Patron da YOL YAPTIIIIIIIIII
  • Bu ay da bitmek üzere.Maaşlar hala verilmedi.Koca koca insanlar,çalışanları çocuk gibi kandırıyorlar.Varmı böyle bir şey!?Hepiniz işi bu günden itibaren peotesto edip uçmayın...bakın nasıl ödeniyor maaşlar.Ha şuraya yazıyorum.Beraberlik budur ozaman.
  • Sevgili arkadaşım, ya sen bu şirketin genel müdürüsün, ya muhasebe müdürüsün, yada sahibi falansın herhalde. Nerden bu kadar emin olupta 30milyon borcu far falan diye kesin kesin konuşabiliyorsun, nerden bu kadar namahrem bilgileri bildiğini iddaa edebiliyorsun ve insanları dahada umutsuzluğa itiyorsun?
Ankara'dan kalkan ve saat 11.35 sıralarında Van Ferit Melen Havaalanı'na iniş yapan uçak, piste bekletilen itfaiye araçlarının su tagı ile karşılandı.
 
Daha sonra aprona yanaşan uçaktan ilk olarak inen Turkuaz Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hidayet Aydoğan, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Van Bölgesel Yürütme Kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tunçdemir ve beraberindekiler tarafından karşılandı.

Yolculara birer karanfil verilirken, Hidayet Aydoğan ise alana getirilen Van kedisini kafesinden çıkararak bir süre sevdi.

Daha sonra gazetecilere bir açıklama yapan Hidayet Aydoğan, sektör olarak bugün mutlu günlerinden birini yaşadıklarını söyledi. Van'a ilk seferlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Aydoğan, bunun devamının da geleceğini belirterek, "Ankara merkezli seferlerimizi yapıyoruz. Ankara'dan İzmir, Antalya, Trabzon, Diyarbakır, Erzurum, Van, Batman ve Gaziantep olmak üzere 8 şehre tarifeli seferler düzenliyoruz. Günde en az bir defa olmak üzere seferlerimize başladık. Halkımızın bir yere sabah gidip akşam dönmesini sağlayacağız. Şu an için 6 uçağımız var. 2 tane daha geliyor, 8 uçağımız olacak. Önümüzdeki sene bu zamanlar bu rakam daha da fazla olacak. Ayrıca Van havacılık için çok önemli bir şehir. Coğrafi konumundan dolayı karayolu ile ulaşım gerçekten çok zor. Başlattığımız seferlerle Vanlıları hem Anadolu'ya hem de diğer yerlere ulaştırmayı sağlayacağız" dedi.

Aydoğan, bilet fiyatlarının 11 Ekime kadar sürecek kampanya kapsamında tüm koltuklar için 55 lira olarak belirlendiğini bildirdi.

TURKUAZ VAN'DA COŞKUYLA KARŞILANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Misafir ~ 14 yıl önce
Daha ilk günden 2 saat rotar yapmışlar:)) Bakınız;Havayolu Şikayetleri.Sn. Aydoğan TUR yolcusu değiliz biz...Türk yolcu sizin o saatlerce oyalanmalarınıza tepki gösterir kaldıki siz monopol değilsiniz.Maaşlarını ödemediğiniz personele de benzemeyiz,bir kere faka basar birdahada asla sizin şti tercih etmeyiz.Rezillik bu.Bari pişkin pişkin Karanfil dağıttırmasaydınız personele de gecikmelere önlem alsaydınızç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sizler bu ücretlerin üstüne bir bardak su için... BU ŞİRKET BATMIŞ sizin haberiniz yokkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ev kirasını,elektrik,su,internet,tellefon faturalarını Hidayet Aydoğan kendi hesabından otomatik ödeme talimatı versin...çalışanlarada arada bir harçlık versin...böylede fena olmazdı sanki:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şunu eklemeyi unutmuşum...yatı paralarınıda ya 6 ay yada senede bir versin...nasılım ama:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Güzel arkadaşım,elbette söylediğin gibidir.O halde tavsiyem...eskiden emekli maaşları 3 ayda bir yatardı hesaba...hidayet bey de o şekildi versin.))3 ay çalıştırır paraları.Maaş bekleyen çaışanda bilirki...her ay beklemeye gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar her şirket zaman zaman sıkıntılı günler yaşayabilir. Maaşların ödenmesinde sıkıntı yaşayabilir. Bugüne kadar maaş ödemelerinde ciddi bir sorun çıkarmayan Yöneticilere bir şans verin. Ümit ediyorum çok yakında bir değil iki maaşı aynı anda vereceklerdir. Ben buna inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya amma abarttınız:)) Hidayet maaş öder,bakma biraz sıkıntıya girmiş çocuk.Ben derim p.tesi maaşlarınızı yatırır...dimi Hidayet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kızmayın ama siz TURKUAZ ÇALIŞANLARI bu ortamı sizler yaratıyorsunuz Patron da YOL YAPTIIIIIIIIII

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ay da bitmek üzere.Maaşlar hala verilmedi.Koca koca insanlar,çalışanları çocuk gibi kandırıyorlar.Varmı böyle bir şey!?Hepiniz işi bu günden itibaren peotesto edip uçmayın...bakın nasıl ödeniyor maaşlar.Ha şuraya yazıyorum.Beraberlik budur ozaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sevgili arkadaşım, ya sen bu şirketin genel müdürüsün, ya muhasebe müdürüsün, yada sahibi falansın herhalde. Nerden bu kadar emin olupta 30milyon borcu far falan diye kesin kesin konuşabiliyorsun, nerden bu kadar namahrem bilgileri bildiğini iddaa edebiliyorsun ve insanları dahada umutsuzluğa itiyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000