13 Kasım 2010, Cumartesi 08:43:29

TURKUAZ RÖTAR YAPINCA...

Erzurum-Ankara seferini yapan Turkuaz Havayolları'na ait yolcu uçağı, saatlerce rötar yapınca yolcular perişan oldu
  • O seferde bende vardım arkadaşlar hepimize binbir yalan attılar... Kaptan da son olarak bir kadının acil çıkış ı kullanarak uçağı devre dışı bıraktığı için rotarlar yaşandığını söyledi... Hostesinden saha görevlisine herkes farklı bir yalan attı....
  • Profesyonel yolcu olarak; evet bu işten para kazanıyorum. Malesef OSS ile giremiyorsunuz. Tecrübeniz ile iş sahibi olabilirsiniz. Nasıl bir iş olduğunuzda varın siz bulun... _))))))))))
  • Devletin havayolu fırması kuranlara daha zor şartlar getirmesi lazım. Havayolu kurmak bu kadar kolay olmamalı ! Bu kadar kolay kurulan havayolları çokda kolay batıyor veya iflasın eşiğine geliyor.... MAALESEF... İnsanlar mağdur oluyor...
  • :)))
  • Ne ilginçtir memleketin çivisi çıkmış, rötarsız hava yolu yok. Gündem sarsan konulara yapılandan çok buraya yorum düşmüş?
  • tüh tüh tüh yazık.çoook yazık .göz göre göre gidiyor şirket.allah çalışanlarına sabır versin.olan onlara olacak herzaman gibi.bitti desinler hiç olmazsa adı verilmiş olur.
  • Dün Esenboğa yolcuları perişan oldu. Seferleri SAGA Havayolları yaptı. Bugünde öyle olacak. Bu şirket bayramı zor çıkarır.
  • Bügün Turkuaz havayollarının Ankara-Erzurum uçuşunu kullandı bir yakınım uçak 16.00 civarı kalktı ve akrabamız eve 19.20 gibi eve geldi.Haber yapılıyorsa en azından doğru yapılsın.
  • MAALESEF TURKUAZ AYAGINA GELEN YURTDISI UCUSLARI NIMETINI CABUK ELINE YÜZÜNE BULASTIRDI VE KENDI IPINI KENDI CEKTI. SEN TUI VE ÖGER ICIN UCARKEN BIRAZ AKILLI DAVRASALAR BU DURUMA DÜSMEZLERDI. BU HAYAT BÖYLE YANLIS YAPAN CEZASINI ÖDÜYOR. AMA BÖYLE YANLISLAR ÜLKEMIZIN DÜNYA FUTBOL SIRALAMASI GIBI DÜNYA HAVACILIK SIRALAMAMIZDA KÖTÜ NOTLARA SEBEP OLUYORLAR. GEZGIN 01
  • Son durumu açıklayan arkadaş verdiğin bilgiden ne kadar eminsin ?
Erzurum'dan saat 14.10'de Ankara'ya hareket etmesi gereken Turkuaz Havayolları'na ait yolcu uçağı, rötar yapınca firma, 120’den fazla yolcuya seferin aksadığını bildirildi. Erzurum Havalimanı'nda saat 13.00’den itibaren bekleyen yolcular, saatler geçmesine karşın uçak gelmeyince isyan etti. Şirket yetkilileri, uçağın saat 19.40’da havalimanında olacağı anonsu yaparak müşterilerini bilgilendirdi.

Türkçe öğretmeni Halil İbrahim Özkaya, evine erken gitmek için uçak yolculuğunu tercih ettiğini belirterek, “Çanakkale’de oturuyorum. Turkaz Havayolları'ndan Ankara’ya bilet aldım. Saat 14.10’da kalkması gereken uçak hala gelmedi. Ankara’dan sonra Çanakkale'ye devam edeceğiz. Otobüs biletlerimiz yandı. Oradan da bu saatten sonra otobüs bulmak çok zor. Mağdur durumdayız. Evime erken gitmek için havayolunu tercih ettim. Ama otobüsle gitmiş olsaydım daha erken giderdim” dedi.

Yolculardan Cengiz Akşam ise, saat 12.00’de Erzurum Hava Limanı’na geldiğini belirterek, “Saat 14.00 civarında bize bir haber geldi. Uçağın 15.10’a alındığı bildirildi. 15.10 geldiğinde ise 18.10’a alındığını bildirildi. Şimdi de 20.10’a alındığı söyleniyor. Hala bekleyiş içerisindeyiz. Mağduriyetimiz çok büyük. Aç susuz bekletiyorlar. Hiçbir yetkili bizimle ilgilenmiyor” diye konuştu.

(Hürriyet)
TURKUAZ RÖTAR YAPINCA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Misafir ~ 13 yıl önce
O seferde bende vardım arkadaşlar hepimize binbir yalan attılar... Kaptan da son olarak bir kadının acil çıkış ı kullanarak uçağı devre dışı bıraktığı için rotarlar yaşandığını söyledi... Hostesinden saha görevlisine herkes farklı bir yalan attı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Profesyonel yolcu olarak; evet bu işten para kazanıyorum. Malesef OSS ile giremiyorsunuz. Tecrübeniz ile iş sahibi olabilirsiniz. Nasıl bir iş olduğunuzda varın siz bulun... _))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Devletin havayolu fırması kuranlara daha zor şartlar getirmesi lazım. Havayolu kurmak bu kadar kolay olmamalı ! Bu kadar kolay kurulan havayolları çokda kolay batıyor veya iflasın eşiğine geliyor.... MAALESEF... İnsanlar mağdur oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne ilginçtir memleketin çivisi çıkmış, rötarsız hava yolu yok. Gündem sarsan konulara yapılandan çok buraya yorum düşmüş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tüh tüh tüh yazık.çoook yazık .göz göre göre gidiyor şirket.allah çalışanlarına sabır versin.olan onlara olacak herzaman gibi.bitti desinler hiç olmazsa adı verilmiş olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dün Esenboğa yolcuları perişan oldu. Seferleri SAGA Havayolları yaptı. Bugünde öyle olacak. Bu şirket bayramı zor çıkarır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bügün Turkuaz havayollarının Ankara-Erzurum uçuşunu kullandı bir yakınım uçak 16.00 civarı kalktı ve akrabamız eve 19.20 gibi eve geldi.Haber yapılıyorsa en azından doğru yapılsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MAALESEF TURKUAZ AYAGINA GELEN YURTDISI UCUSLARI NIMETINI CABUK ELINE YÜZÜNE BULASTIRDI VE KENDI IPINI KENDI CEKTI. SEN TUI VE ÖGER ICIN UCARKEN BIRAZ AKILLI DAVRASALAR BU DURUMA DÜSMEZLERDI. BU HAYAT BÖYLE YANLIS YAPAN CEZASINI ÖDÜYOR. AMA BÖYLE YANLISLAR ÜLKEMIZIN DÜNYA FUTBOL SIRALAMASI GIBI DÜNYA HAVACILIK SIRALAMAMIZDA KÖTÜ NOTLARA SEBEP OLUYORLAR. GEZGIN 01

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Son durumu açıklayan arkadaş verdiğin bilgiden ne kadar eminsin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000