14 Kasım 2008, Cuma 09:04:30

Turkuaz Öger Türk Tur ile işbirliği yaptı

Türkiye’nin en genç havayolu şirketi olan Turkuaz Havayolları gelecek planlarını oluşturmaya başladı. Avrupa’nın en büyük Türk Tur Operatörü olan Öger Türk Tur ile anlaşan Turkuaz operasyonlarına hızlı hazırlanıyor.
  • Tebrik ederim Turkuazı, bu cesaretinden dolayı Öger Tour uda Tebrik ederim henüz daha 1 uçuş yapmamış özgeçmişi olmayan bir şirketi seçmesinden dolayı,
  • aslinda dogru turk sirketleriyle baslayip sonra almanya ucuslarinin devaminin gelmemesi ....ama ins anlasmaniz uzun vadede surer simdiden hayirli ugurlu olsun guzel ve emniyetli ucuslar.....
  • zaten beklenen bir durumdu....öger´e de bu yakisir. hayirli ugurlu olsun!
  • Öger nedense bütün TC kuyruklu Hava Yollarıyla basladı ve beraberlik uzun sürmedi?Bence büyük bir basarı degil.Son örnek Inter adamlar ucuslarını durdurdu?? Dikkat etsinler derim?? TC kökenli bir Start-Up oldukları icin basarılar dilerim.
  • Yakışıyor size...Başarılarınız daim ve kan emicilere örnek olsun.Emniyetli Uçuşlar.
  • Sivil Havacılığın çiçeği burnunda havayolu ile sektörün duayeni güzel bir işbirliğine imza atmış. Her ikisine başarılar ve bol kazançlar dileriz.
  • Hayırlı ve uüurlu olsun. Umarız daha önceki Konforturs işine benzemez?
  • hayırlı uğurlu olsun,emniyetli uçuşlar olsun :)

Geçtiğimiz haftalarda iki uçağını Türkiye’ye getirerek büyük sükse yapan Turkuaz Havayolları, Avrupa’nın en büyük tur operatörlerinden biri olan Öger Türk Tur ile anlaştı. Yapılan anlaşmaya göre Öger Türk Tur Almanya-Türkiye, Türkiye-Almanya arasındaki uçuşlarını Turkuaz Havayolları ile gerçekleştirecek.

 

Dün yapılan anlaşmayla birlikte uçuşlar Aralık ayı ortalarında başlayacak. Öger Türk Tur Genel Müdürü Selim Ataş ile Turkuaz Havayolları Sahibi ve Genel Müdürü Hidayet Aydoğan yapılan anlaşmadan her iki tarafında mutlu olduğunu belirttiler.

Turkuaz Öger Türk Tur ile işbirliği yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

it's me ~ 15 yıl önce
Tebrik ederim Turkuazı, bu cesaretinden dolayı Öger Tour uda Tebrik ederim henüz daha 1 uçuş yapmamış özgeçmişi olmayan bir şirketi seçmesinden dolayı,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyingbird ~ 15 yıl önce
aslinda dogru turk sirketleriyle baslayip sonra almanya ucuslarinin devaminin gelmemesi ....ama ins anlasmaniz uzun vadede surer simdiden hayirli ugurlu olsun guzel ve emniyetli ucuslar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bird on the wing ~ 15 yıl önce
zaten beklenen bir durumdu....öger´e de bu yakisir. hayirli ugurlu olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat ~ 15 yıl önce
Öger nedense bütün TC kuyruklu Hava Yollarıyla basladı ve beraberlik uzun sürmedi?Bence büyük bir basarı degil.Son örnek Inter adamlar ucuslarını durdurdu?? Dikkat etsinler derim?? TC kökenli bir Start-Up oldukları icin basarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tayareci ~ 15 yıl önce
Yakışıyor size...Başarılarınız daim ve kan emicilere örnek olsun.Emniyetli Uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nergis ~ 15 yıl önce
Sivil Havacılığın çiçeği burnunda havayolu ile sektörün duayeni güzel bir işbirliğine imza atmış. Her ikisine başarılar ve bol kazançlar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RM ~ 15 yıl önce
Hayırlı ve uüurlu olsun. Umarız daha önceki Konforturs işine benzemez?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 15 yıl önce
hayırlı uğurlu olsun,emniyetli uçuşlar olsun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000