17 Mayıs 2008, Cumartesi 12:55:28

TURKUAZ HAVAYOLLARI'NDAN DEV ADIM

Turkuaz Havayolları, Hollanda’nın en büyük ve en güçlü Türk tur operatörlerinden Komfortours ile 2008 yaz sezonu için anlaşmaya vardı.
  • Havacılık sektörü son yıllarda kendi ipini çekme noktasına kadar geldi. Bu sezonda sektör TURKUAZ'ın gazabına uğradı. Her zamanki gibi yolcular ve acenteler ve maalesefki komfor toursta büyük mağduriyete uğradı. Türk işi havacılık tökezledi. Artık her sene yaşanan bu belirsizlikler, mağduriyetler bitsin. Devletin yasal mekanizmaları çalışsın. İnsanlar paralarıyla rezil olmasın.
  • HOLLANDA KARS ARASI UÇMANIZI BİZ KURBETCİLER YURDUMUZA GÖTÜRÜN .
  • komfortours isabetli bir karar olmuş.internetten takip ettiğim kadarıyla kendisini ve şirketini havacılığa adamışlar. başarılar dilemek düşer.
  • Yıllarca sektöre emek vermiş, camiadaki sayılı tecrübe ve ticari sağduyuya dahip bir Fatih GÜNER ve ekibine başarılar diliyorum.Havacılığı sizden öğrendik,öğrenmeye de devam edeceğiz
  • Sayin hidayet beyi ve fatih beyi kutlarim islerinin ne kadar dikat ettikleri belli komforturla baslangic yapmalari buyuk isabet.Cunku komforturs yilardan beli guvenli ve durus bir cizgi cizerek piyasayi elinde tutuyor.
  • Dunyanin en genc patronlu, yeni havayolunu kutlar, basarilarinin devamini dileriz..
  • Hidayet bey , eğer başarılı ve istikrarlı bir şirket istiyorsa , personel seçimine çok dikkat etmeli . Çoğu şirkette , çeşitli sebeplerle tutunamamış kokpit personelini sırf uçuş saatleri var diye işe almamalı ... Sadece kaptan pilot değil , insanı yönlerinide göz önünde bulundurmalı . Daha şimdiden , duyduğumuz bazı isimler , TURKUAZ üniformasına asla yakışmayacaklar ...
  • Sektörün dürüst, temiz, pırıl pırıl girişimcilere ihtiyacı var. Hidayet Bey'in nice anlaşmalarını burada hep birlikte okuruz umarım. Türkiye'mize hayırlı olsun.
  • Sayın Hidayet Bey, aman dikkat diyorum. Adımlarınızı popülerlik dışında her şeyi kurallar çerçevesinde yapın. Bu sektör tam canavar bir sektör. hayallarinizin gerçekleşmesi için herkesi değil, kendinizi dinleyin. Bir alırken bin düşünün. Başarılar dilerim.
  • SAYIN HIDAYET AYDOGAN´A HAVACILIK DÜNYASINDA BASARILAR DILIYORUM VE ALLAH HERSEY GÖNLÜNE GÖRE VERSIN SIMDIDEN IYI UCUSLAR TURKUAZ

HAFTADA 14 SEFER

Türkiye’nin en genç havayolu şirketi Turkuaz, Hollanda’nın  Amsterdam şehrinde Türk seyahat acenteleri ve basına tanıtıldı.  Turkuaz Havayolları, güçlü Türk tur operatörlerinden Komfortours ile 2008 yaz sezonu için anlaşmaya vardı.  Anlaşmaya göre, Komfortours acenteleri ve Komfly.com üzerinden yapılacak bilet satışları ile Amsterdam merkezli, haftada 4 Kayseri, 3 İstanbul, 3 Ankara, 1 Konya, 1 Adana ve 2 Antalya seferi düzenleyecek.

Turkuaz Havayolları Ticaret Başkanı Fatih Güner, emin ve sağlam adımlarla tüm hazırlıkları tamamladıklarını vurgulayarak, “Hollanda haricinde Almanya’nın Köln şehrinden Öger Türk Tur işbirliği ile Türkiye’nin birçok noktasına uçmayı planlıyoruz” dedi. 

“GÜVENİMİZ TAM”

Amsterdam Havalimanı işletmecisi Schiphol Group adına konuşan Bert Stroeber, Turkuaz Havayolları’na, havalimanı işletmesi olarak duydukları güvenin tam olduğunu vurguladı.

Komfortours Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çelik ve Türk sivil havacılığının en genç patronu Hidayet Aydoğan sağlanan işbirliğinden büyük heyecan duyduklarını belirterek, 2008 yaz sezonun Türk turizmi ve havacılık sektörü için başarılı geçmesi temennisinde bulundu. 

İşte toplantıdan AirportHaber’e özel kareler:

Turkuaz Airlines
 
Turkuaz Airlines
 
Turkuaz Airlines

©AirportHaber.com

TURKUAZ HAVAYOLLARI'NDAN DEV ADIM

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

MAGDUR ~ 16 yıl önce
Havacılık sektörü son yıllarda kendi ipini çekme noktasına kadar geldi. Bu sezonda sektör TURKUAZ'ın gazabına uğradı. Her zamanki gibi yolcular ve acenteler ve maalesefki komfor toursta büyük mağduriyete uğradı. Türk işi havacılık tökezledi. Artık her sene yaşanan bu belirsizlikler, mağduriyetler bitsin. Devletin yasal mekanizmaları çalışsın. İnsanlar paralarıyla rezil olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARSLI ~ 16 yıl önce
HOLLANDA KARS ARASI UÇMANIZI BİZ KURBETCİLER YURDUMUZA GÖTÜRÜN .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 16 yıl önce
komfortours isabetli bir karar olmuş.internetten takip ettiğim kadarıyla kendisini ve şirketini havacılığa adamışlar. başarılar dilemek düşer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tavaero ~ 16 yıl önce
Yıllarca sektöre emek vermiş, camiadaki sayılı tecrübe ve ticari sağduyuya dahip bir Fatih GÜNER ve ekibine başarılar diliyorum.Havacılığı sizden öğrendik,öğrenmeye de devam edeceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hollandali ~ 16 yıl önce
Sayin hidayet beyi ve fatih beyi kutlarim islerinin ne kadar dikat ettikleri belli komforturla baslangic yapmalari buyuk isabet.Cunku komforturs yilardan beli guvenli ve durus bir cizgi cizerek piyasayi elinde tutuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ROVER ~ 16 yıl önce
Dunyanin en genc patronlu, yeni havayolunu kutlar, basarilarinin devamini dileriz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wingman ~ 16 yıl önce
Hidayet bey , eğer başarılı ve istikrarlı bir şirket istiyorsa , personel seçimine çok dikkat etmeli . Çoğu şirkette , çeşitli sebeplerle tutunamamış kokpit personelini sırf uçuş saatleri var diye işe almamalı ... Sadece kaptan pilot değil , insanı yönlerinide göz önünde bulundurmalı . Daha şimdiden , duyduğumuz bazı isimler , TURKUAZ üniformasına asla yakışmayacaklar ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aylin ~ 16 yıl önce
Sektörün dürüst, temiz, pırıl pırıl girişimcilere ihtiyacı var. Hidayet Bey'in nice anlaşmalarını burada hep birlikte okuruz umarım. Türkiye'mize hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OPEN SKY ~ 16 yıl önce
Sayın Hidayet Bey, aman dikkat diyorum. Adımlarınızı popülerlik dışında her şeyi kurallar çerçevesinde yapın. Bu sektör tam canavar bir sektör. hayallarinizin gerçekleşmesi için herkesi değil, kendinizi dinleyin. Bir alırken bin düşünün. Başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EUROPE ~ 16 yıl önce
SAYIN HIDAYET AYDOGAN´A HAVACILIK DÜNYASINDA BASARILAR DILIYORUM VE ALLAH HERSEY GÖNLÜNE GÖRE VERSIN SIMDIDEN IYI UCUSLAR TURKUAZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000