06 Mayıs 2009, Çarşamba 11:56:51

Turkuaz filoyu büyütüyor

Türk sivil havacılığının en genç üyesi Turkuaz Havayolları, bir ay içinde filosuna iki uçak daha katacak ve uçak sayısını 4’e çıkaracak.
  • Allah alah siz başkasının yorumunu okuyup yanlışlık yapmış olmayasınız hangi uygunsuz ve hakaret içeren ibare vardı? kıssadan hisse şunu söyledik,işini seveni,akıllı olanı,yan çizmeyeni,çok çalışanı,hak edeni kolluyorlar, iyi de ediyorlar.Biz kabin ekibi olarak erkek arkadaşlarımızla çalışmaya karşı değiliz,Kabin Hizmetlerinin de karşı olduğunu duymadık üst yönetim öyle uygun görmüş, bunca tantana niye onu anlamadık.. İnşallah seneye de stewart alırlar konu kapanır..Önümüz yaz,işimiz çok,keyfimiz iyi, kim ne derse desin Turkuaz kabin ekibi sloganı budur SEVGİ İÇİMİZDE..
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • airporthaber turkuaz a karşı bu yanlı tutumunuzun nedeni nedir ?? neden bazı yorumlrı yayınlamıyorsunuz.. develere karşı ortak ilginizin bunda bir rolü var mı ???????
  • turkuazın bundan sonra önünün çök açık olduğunu düşünüyor ve emin adımlarla hızla ilerliceni düşünüyoruz yolun acık olsun turkuaz airlines
  • Feryal'ime müdürüme laf edenin mutlaka gocunacak bi tarafı olmuştur, terbiyesizliğin lüzumu yok! Allah her şirkete O'nun gibi Kabin Hizmetler Müdürü nasip etsin! Seni çok seviyorum canım müdürüm benimmm
  • uçan nehire katılıyorum ,hosteslik kadına yakışır ,belki '' ben hostes olmak istiyorum ''diyen küçük bir kız çocuğuna rastlamışsınızdır...peki ''ben host olacağım büyünce ''diyen bir tek erkek çocuk gördünüzmü hayatınızda?
  • turkuaz a daha nice uçak alımları ve emniyetli uşuşlar dilerim allah yolunuzu açık etsin.
  • feryalime laf edeni allah çarpar...kabin memurluğuda kadına yakışır....
  • Ben yakın zamanda THY ye geçen pilot kankan ım. Kim ne derse desin seni çoook seviyoruz. Başarılısın ve böyle devam et. Helal sana. Sen beni tanıdın.
  • SİZ BU SORUYU ŞİRKET YÖNETİCLERİNİN YANISIRA KABİN EKİBİ MD.LERİ SN FERYAL DİL HN A SORUN. TEKEL YARATMIŞ TURKUAZ DA BİLDİĞİM KADARIYLA. AYRICA AĞZI DA ÇOK BOZUK KIZDIĞI KİŞİLERİ TEHDİT ETMEKLE DE ÜN SALMIŞ BİRİ. BENCE SİZ BUNLARI SORGULAYIN ÖNCE

Filosunda halen Airbus 320 tipi iki uçak bulunan Turkuaz Havayolları, filo büyütme çalışmalarını sürdürüyor.

Türk sivil havacılığının en genç havayolu olan Turkuaz, önümüzdeki hafta üçüncü uçağını filosuna katacak. 

Şirket, Haziran ayı içerisinde de dördüncü uçağını Türkiye’ye getirecek.

Uçakların filoya katılmasıyla Turkuaz Havayolları bu yaz iki Airbus 320 ve iki Airbus 321 uçağı ile operasyonlarına devam edecek.

Antalya ve İstanbul merkezli (base) olarak uçacak A320 / A321 uçaklarında tipte hazır veya başka tiplerden  havayolu tecrübesi olan kaptan ve ikinci pilot alımlarına devam eden Turkuaz Havayolları, kadrosunu genişletmenin tatlı heyecanı içinde tecrübeli bayan kabin memuru alımına da devam ediyor.

Turkuaz filoyu büyütüyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 15 yıl önce
Allah alah siz başkasının yorumunu okuyup yanlışlık yapmış olmayasınız hangi uygunsuz ve hakaret içeren ibare vardı? kıssadan hisse şunu söyledik,işini seveni,akıllı olanı,yan çizmeyeni,çok çalışanı,hak edeni kolluyorlar, iyi de ediyorlar.Biz kabin ekibi olarak erkek arkadaşlarımızla çalışmaya karşı değiliz,Kabin Hizmetlerinin de karşı olduğunu duymadık üst yönetim öyle uygun görmüş, bunca tantana niye onu anlamadık.. İnşallah seneye de stewart alırlar konu kapanır..Önümüz yaz,işimiz çok,keyfimiz iyi, kim ne derse desin Turkuaz kabin ekibi sloganı budur SEVGİ İÇİMİZDE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
airporthaber turkuaz a karşı bu yanlı tutumunuzun nedeni nedir ?? neden bazı yorumlrı yayınlamıyorsunuz.. develere karşı ortak ilginizin bunda bir rolü var mı ???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
turkuazın bundan sonra önünün çök açık olduğunu düşünüyor ve emin adımlarla hızla ilerliceni düşünüyoruz yolun acık olsun turkuaz airlines

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Feryal'ime müdürüme laf edenin mutlaka gocunacak bi tarafı olmuştur, terbiyesizliğin lüzumu yok! Allah her şirkete O'nun gibi Kabin Hizmetler Müdürü nasip etsin! Seni çok seviyorum canım müdürüm benimmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uçan nehire katılıyorum ,hosteslik kadına yakışır ,belki '' ben hostes olmak istiyorum ''diyen küçük bir kız çocuğuna rastlamışsınızdır...peki ''ben host olacağım büyünce ''diyen bir tek erkek çocuk gördünüzmü hayatınızda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
turkuaz a daha nice uçak alımları ve emniyetli uşuşlar dilerim allah yolunuzu açık etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
feryalime laf edeni allah çarpar...kabin memurluğuda kadına yakışır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben yakın zamanda THY ye geçen pilot kankan ım. Kim ne derse desin seni çoook seviyoruz. Başarılısın ve böyle devam et. Helal sana. Sen beni tanıdın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SİZ BU SORUYU ŞİRKET YÖNETİCLERİNİN YANISIRA KABİN EKİBİ MD.LERİ SN FERYAL DİL HN A SORUN. TEKEL YARATMIŞ TURKUAZ DA BİLDİĞİM KADARIYLA. AYRICA AĞZI DA ÇOK BOZUK KIZDIĞI KİŞİLERİ TEHDİT ETMEKLE DE ÜN SALMIŞ BİRİ. BENCE SİZ BUNLARI SORGULAYIN ÖNCE

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000