12 Ekim 2010, Salı 14:21:38

TURKUAZ DA KADEMELİ FİYATA DÖNDÜ

22 Eylül’den itibaren iç hat operasyonlarına başlayan Turkuaz Havayolları, 55 TL sabit fiyatla girdiği iç hat pazarında beklediği ilgiyi gördü. Bugünden itibaren kademeli fiyat uygulamasına geçen Turkuaz, bazı seferleri ise iptal etti.
  • 25EKİM P.TESİ2010 TARİHİNDE ANKARADAN D.BAKIRA BİLET KESTİM UÇAK ARIZALANDI KALKMADI. GECENİN YARISINA KADAR HAVALİMANINDA BEKLEDİK. YETKİLLER HİÇ KİMSE YARDIMCI OLMADI UÇAK BİLETİM YANDI MAĞDUR OLDUM. O KADAR FİRMAYLA UÇTUM BÖYLE Bİ SORUN ÇIKMADI. Bİ DAHA TURKUAZ SEYAHAT FİRMASIYLA UÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.
  • Bende Bir Turkuaz Personeli Olarak Şirketimiz ile ilgili başlatılan bu saçma,gerçek dışı karalama politikasına şiddetle karşı çıkıyorum..Burada yorumları okuyan gerçeklerden bihaber insanların aklını yanlış şeylerle karıştırmayın..Ama eminimki biraz aklı olan insan, sizin Turkuazda çalışmadığınızı anlar,çünkü işi gücü buraya eleştiri,şikayet yazmak olan sizlerin bu büyük memnuniyetsizliğinize rağmen hala aynı şirkette kalıp ,çalışmaya devam edecek zekada olmadığınızı tahmin ederler..Yoksa bu zekadamısınız? :)
  • Maaşımı aldım,rahatım,huzurluyum..Birkaç günlük gecikmeli de olsa,paramızın herzaman ödeneceğini biliyoruz.Daha önceki çalıştığım işyerinde aylarca maaşımı alamamış,en sonunda mahkemeye vermiştim..Her işyerinde böyle sorunlar olur,dışarısını güllük gülüstanlık zannedenler hayal alemlerinden kafalarını çıkarıp gerçek dünyaya baksınlar..Bizde işimize bakalım..
  • Turkuaz da çalışan personelim,ve kendi aramızda hiçbirzaman böyle bir sorun yaşamıyoruz,maaşlarımız az biraz gecikmeli ödeniyor ama hepimiz halimizden,şirketimizden memnunuz..Bu çirkin karalama kampanyası içinde olanların derdini anlayamıyoruz..Memnun değillerse kendilerini tatmin edebilecek bir iş bulmalarını tavsiye eder,artık bu çirkin yorumlara bir son vermelerini rica ederiz..
  • Ya öyle yada böyle..bir şekilde eğer bunları yazan gerçek turkuaz personeliyse(ki hiç ihtimal vermiyoruz) ve bu sorunlar gerçekten varsa ya bu şekilde devam edeceksiniz kardeşim yada bu şirketten gideceksiniz..Burda boşa lak lak yapmayacaksınız..İsteyen istediği yerede üye olabilir..Zincirlemi bağladık sizi buraya..hadi güle güle şimdiden..
  • Sizler ÜCRETLERİN VE TÜM HAKLARIN SONUNA KADAR ÖDENMİŞ OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİNİZE GÖRE (bu konuda yetkili ve bilgili olduğunuz da anlaşıldığı üzere) çalışanların tümden sendikaya üye olması sizi neden rahatsız ediyor ????? Bırakın olsunlar !!!!
  • Bütün birimler eylül maaşlarını aldılar..Almadık diyenler isimlerini versinler o zaman..Herkes almışken onların almamalarının sebebini sorgulayalım..Tabi böyle birşey olmadığı için buraya yalan yanlış yorum yapıp,çamur atmaktan başka bir işe yaramayan boş insanlar ordusundan kim cesaret edebilir isim yazmaya..hadi ozaman ispatlayın almadığınızı ,hodri meydan..
  • Ben de,teknikte,şoförde,temizlikçide,kaptan da hosteste herkes aldı.idari personel olduğum için biliyorum maaşların yattığını..Herkesin maaşı yatmışken iddia ettiğin üzere senin maaşın yatmadıysa,tamam gidelim beraber Hidayet Aydoğan"a bizim bütün Turkuaz personelinin maaşı yattı bu arkadaşınki niye yatmadı diyelim..ismini ver de hesap soralım madem..hadi..
  • Türkiyede Sendikalara üye olmak yasal kişisel birer haktır... Bunu öcü gibi yorumlamak iyi bir şey değildir... Sendikya hayır derseniz asıl o zaman bu ekip size güvenmez !!! Yatı ve uçuş paraları ne oldu ?
  • Bu arada Turkuaz istemeyeni zorla tutmuyor istemeyen, beğenmeyen veya şikayetci olan çeker gider...Tüm zorluklara rağmen Turkazın içindeki huzur ve mutluluk herşeye değer bu sıkıntılar geçicek ve pişman olan taraf bu şirketi yarı yolda bırakan insanlar olucak...

22 Eylül-11 Ekim tarihleri arasında Ankara’dan iç hat seferlerine başlayan Turkuaz Havayolları, özellikle Doğu Anadolu hatlarında beklediği ilgiyi gördü. Batman, Diyarbakır, Van gibi noktalarda uçaklar, ortalama yüzde 70-80 doluluk oranlarını yakaladı. Ancak Turkuaz, daha çok seferle başladığı Antalya, İzmir gibi noktalarda beklediği ilgiyi göremedi.

4 uçakla iç hat operasyonunu yürüten Turkuaz Havayolları, 22 Eylül-11 Ekim dönemini kapsayan 55 TL’lik sabit fiyat uygulamasını da dün itibariyle sonlandırdı.

Şirket bugünden itibaren kademeli bilet fiyatı uygulamasına geçti. Yeni bilet politikasına göre, promosyon bilet fiyatları 44 TL’den başlıyor, vergiler dahil 111 TL’ye kadar çıkıyor.
Öte yandan Turkuaz Havayolları, kış tarifesi kapsamında bazı seferlerini iptal etti. 22 Eylül’de çok seferle başladığı bazı noktalarda sefer sayılarını düşürdü.

İşte Turkuaz Havayolları’nın iptal ettiği o seferler:

*TRK-201 Ankara(ESENBOGA) - Izmir(ADNAN MENDERES) ***İptal
*TRK-301 Ankara(ESENBOGA) - Antalya(ANTALYA) ***İptal
*TRK-303 Ankara(ESENBOGA) - Antalya(ANTALYA) ***İptal
*TRK-402 Ankara(ESENBOGA) - Trabzon(TRABZON) ***İptal
*TRK-207 Ankara(ESENBOGA) - Izmir(ADNAN MENDERES) ***İptal
*TRK-554 Ankara(ESENBOGA) - Erzurum(ERZURUM) ***İptal
*TRK-309 Ankara(ESENBOGA) - Antalya(ANTALYA) ***İptal
*TRK-310 Antalya(ANTALYA) - Ankara(ESENBOGA) ***İptal
*TRK-210 Izmir(ADNAN MENDERES) - Ankara(ESENBOGA) ***İptal
*TRK-302 Antalya(ANTALYA) - Ankara(ESENBOGA) ***İptal
*TRK-304 Antalya(ANTALYA) - Ankara(ESENBOGA) ***İptal
*TRK-403 Trabzon(TRABZON) - Ankara(ESENBOGA) ***İptal
*TRK-208 Izmir(ADNAN MENDERES) - Ankara(ESENBOGA) ***İptal

AirportHaber.com

TURKUAZ DA KADEMELİ FİYATA DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

Misafir ~ 13 yıl önce
25EKİM P.TESİ2010 TARİHİNDE ANKARADAN D.BAKIRA BİLET KESTİM UÇAK ARIZALANDI KALKMADI. GECENİN YARISINA KADAR HAVALİMANINDA BEKLEDİK. YETKİLLER HİÇ KİMSE YARDIMCI OLMADI UÇAK BİLETİM YANDI MAĞDUR OLDUM. O KADAR FİRMAYLA UÇTUM BÖYLE Bİ SORUN ÇIKMADI. Bİ DAHA TURKUAZ SEYAHAT FİRMASIYLA UÇMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bende Bir Turkuaz Personeli Olarak Şirketimiz ile ilgili başlatılan bu saçma,gerçek dışı karalama politikasına şiddetle karşı çıkıyorum..Burada yorumları okuyan gerçeklerden bihaber insanların aklını yanlış şeylerle karıştırmayın..Ama eminimki biraz aklı olan insan, sizin Turkuazda çalışmadığınızı anlar,çünkü işi gücü buraya eleştiri,şikayet yazmak olan sizlerin bu büyük memnuniyetsizliğinize rağmen hala aynı şirkette kalıp ,çalışmaya devam edecek zekada olmadığınızı tahmin ederler..Yoksa bu zekadamısınız? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Maaşımı aldım,rahatım,huzurluyum..Birkaç günlük gecikmeli de olsa,paramızın herzaman ödeneceğini biliyoruz.Daha önceki çalıştığım işyerinde aylarca maaşımı alamamış,en sonunda mahkemeye vermiştim..Her işyerinde böyle sorunlar olur,dışarısını güllük gülüstanlık zannedenler hayal alemlerinden kafalarını çıkarıp gerçek dünyaya baksınlar..Bizde işimize bakalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turkuaz da çalışan personelim,ve kendi aramızda hiçbirzaman böyle bir sorun yaşamıyoruz,maaşlarımız az biraz gecikmeli ödeniyor ama hepimiz halimizden,şirketimizden memnunuz..Bu çirkin karalama kampanyası içinde olanların derdini anlayamıyoruz..Memnun değillerse kendilerini tatmin edebilecek bir iş bulmalarını tavsiye eder,artık bu çirkin yorumlara bir son vermelerini rica ederiz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya öyle yada böyle..bir şekilde eğer bunları yazan gerçek turkuaz personeliyse(ki hiç ihtimal vermiyoruz) ve bu sorunlar gerçekten varsa ya bu şekilde devam edeceksiniz kardeşim yada bu şirketten gideceksiniz..Burda boşa lak lak yapmayacaksınız..İsteyen istediği yerede üye olabilir..Zincirlemi bağladık sizi buraya..hadi güle güle şimdiden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sizler ÜCRETLERİN VE TÜM HAKLARIN SONUNA KADAR ÖDENMİŞ OLDUĞUNU SÖYLEDİĞİNİZE GÖRE (bu konuda yetkili ve bilgili olduğunuz da anlaşıldığı üzere) çalışanların tümden sendikaya üye olması sizi neden rahatsız ediyor ????? Bırakın olsunlar !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bütün birimler eylül maaşlarını aldılar..Almadık diyenler isimlerini versinler o zaman..Herkes almışken onların almamalarının sebebini sorgulayalım..Tabi böyle birşey olmadığı için buraya yalan yanlış yorum yapıp,çamur atmaktan başka bir işe yaramayan boş insanlar ordusundan kim cesaret edebilir isim yazmaya..hadi ozaman ispatlayın almadığınızı ,hodri meydan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben de,teknikte,şoförde,temizlikçide,kaptan da hosteste herkes aldı.idari personel olduğum için biliyorum maaşların yattığını..Herkesin maaşı yatmışken iddia ettiğin üzere senin maaşın yatmadıysa,tamam gidelim beraber Hidayet Aydoğan"a bizim bütün Turkuaz personelinin maaşı yattı bu arkadaşınki niye yatmadı diyelim..ismini ver de hesap soralım madem..hadi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiyede Sendikalara üye olmak yasal kişisel birer haktır... Bunu öcü gibi yorumlamak iyi bir şey değildir... Sendikya hayır derseniz asıl o zaman bu ekip size güvenmez !!! Yatı ve uçuş paraları ne oldu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu arada Turkuaz istemeyeni zorla tutmuyor istemeyen, beğenmeyen veya şikayetci olan çeker gider...Tüm zorluklara rağmen Turkazın içindeki huzur ve mutluluk herşeye değer bu sıkıntılar geçicek ve pişman olan taraf bu şirketi yarı yolda bırakan insanlar olucak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000