14 Şubat 2018, Çarşamba 08:34:32

Türkiye'ye rezervasyonlar arttı

Avrupa'nın en büyük tur operatörlerinden TUI, Thomas Cook ile aynı görüşü belirterek, Türkiye için yapılan yaz turizm rezervasyonlarının yükseldiğini açıkladı. Bu durum tur operatörlerinin kâr marjlarında yaşadıkları düşüşün baskısından kurtulabileceklerini gösteriyor.
  • Ancak yabancıları ülkemin nimetlerinden ucuza faydalandırsınlar kendi insanını da kazıklasınlar !
  • Gelmez ingiliz huzur ister abartmaya gerek yok huzuru olmadığı ülkeler kimse gitmez avrupalı gidecek ülkede özgür olmak ister riskli olan ülke ye gitmez turizm açış da türkiye riskli ülke olarka gösteriliyor bir bak avrupalı dışişleri internet sayfasına ülke ülke bir bakın umutlanmayın
  • TUI Türkiye'den umutlu,bizim Türk diye bildiklerimizin bir kısmı umutsuz.

Güvenlik gerekçesiyle son iki yılda talebin Türkiye ve Mısır’dan uzaklaşarak İspanya’ya yönelmesiyle, seyahat şirketleri ve havayolları da bu ülkeye odaklanmışlardı.

TUI, bu yaz için Almanya’dan Türkiye’de yapılan rezervasyonların yüzde 50 oranında arttığını, Mısır rezervasyonlarında da artış görüldüğünü bildirdi.

Şirketinin ilk çeyrek sonuçlarını bugün açıklayan TUI CEO’su Fritz Joussen, “İkisi de büyük destinasyon olan Türkiye ve Mısır yeniden geri döndü” dedi.

Thomas Cook da geçen hafta, canlanan Türkiye talebinin, İspanya’daki yüksek fiyatların kendilerine verdiği zararı gidereceğini söylemişti.

Bernstein analistleri dün yaptıkları açıklamada, “Türkiye ve Avrupa, Thomas Cook ve TUI için 2018’i çok güçlü bir yıl yapacaklar” dedi.

Joussen, Türkiye için hacimlerini artırmakta olduklarını ve kurların dengeli kalması kaydıyla, bu yıl kârlarının en az yüzde 10 artmasını beklediklerini söyledi.

Geçen yıl ortaya çıkan rekabetin fiyatları baskı altına almasıyla Air Berlin ve Monarch havayolları iflas etmişti. TUI, Air Berlin’e 14 uçak kiralamıştı. Bu uçakların yedisi şimdi Lufthansa’ya kiralanmış durumda.

Türkiye'ye rezervasyonlar arttı

Yorumlar

! ~ 6 yıl önce
Ancak yabancıları ülkemin nimetlerinden ucuza faydalandırsınlar kendi insanını da kazıklasınlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 6 yıl önce
Gelmez ingiliz huzur ister abartmaya gerek yok huzuru olmadığı ülkeler kimse gitmez avrupalı gidecek ülkede özgür olmak ister riskli olan ülke ye gitmez turizm açış da türkiye riskli ülke olarka gösteriliyor bir bak avrupalı dışişleri internet sayfasına ülke ülke bir bakın umutlanmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tüh be ~ 6 yıl önce
TUI Türkiye'den umutlu,bizim Türk diye bildiklerimizin bir kısmı umutsuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000