08 Mayıs 2011, Pazar 17:32:54

TÜRKİYE'NİN YILDIZI PARLIYOR

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün; "Havaalanı her yerde en fazla bir saat mesafede olacak"
  • sayın bakanım bu sözünüz bizi heyecanlandırdı. güney marmara bölgesi havaalalarına 4-5 saat mesafede.deniz otobüsü hiç bir şekilde bir havaalanının alternatifi olamıyor
  • yatırımlar yapılırken bunların halkın parası olduğu unutulmazsa iyi olur. zira her an patlayabilecek küresel bir krizde yapılan hataların hesabını kimse veremez. cahil insanları havaalanı balonuyla kandırmak kolaydır, ama aklı ve bilimi kandıramazlar.
  • Tayyip Erdoğanın en çılgın projesini seçime beş kala açıklayacak. İstanbulun her semtine bir havalimanı işte bu kadar beyler. Varmı AKP gibisi.
  • her ilçeye bir havaalanı.
Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Türkiye’nin yıldızının giderek parladığını söyleyerek, etrafını etkileyen bir ülke haline geldiğini belirtti.

Ergün, bu nedenle de uluslararası şirketlerin Türkiye’de merkez oluşturmaya, ticari operasyonlarını, yatırım organizasyonlarını Türkiye’ye taşımaya özel önem vermeye başladığını kaydetti. Ergün, bu çerçevede bütün illerde altyapı yatırımlarını güçlendirdiklerine ve ülkenin her yerini duble yollarla ulaşılabilir hale getirmeye çalıştıklarına işaret ederek, şöyle konuştu: 

“Ülkemizin sanayi bölgelerini, limanlarla, tren yolu bağlantılarıyla bağlama projeleri devam ediyor. Ülkemizin havayolu ulaşımında çok korkunç ilerlemeler kaydedildi, kaydedilmeye devam ediyor. Yeni dönemde, bir saatten uzak mesafede hava alanına ulaşılamayan bir yer kalmayacak. Yani, Türkiye’nin her yerinde, birisi ’Ben havaalanına gitmek istiyorum’ derse, o kişiye en uzak havaalanı bir saatlik mesafede olacak şekilde bir organizasyona Türkiye yönelmiş durumdadır.”

(Milliyet)
TÜRKİYE'NİN YILDIZI PARLIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
sayın bakanım bu sözünüz bizi heyecanlandırdı. güney marmara bölgesi havaalalarına 4-5 saat mesafede.deniz otobüsü hiç bir şekilde bir havaalanının alternatifi olamıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yatırımlar yapılırken bunların halkın parası olduğu unutulmazsa iyi olur. zira her an patlayabilecek küresel bir krizde yapılan hataların hesabını kimse veremez. cahil insanları havaalanı balonuyla kandırmak kolaydır, ama aklı ve bilimi kandıramazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tayyip Erdoğanın en çılgın projesini seçime beş kala açıklayacak. İstanbulun her semtine bir havalimanı işte bu kadar beyler. Varmı AKP gibisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
her ilçeye bir havaalanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000