15 Ekim 2009, Perşembe 12:39:19

TÜRKİYE'NİN YENİ HAVAYOLU ŞİRKETİ YOLDA

Dünya krizle boğuşurken Türk sivil havacılığı hızlı adımlarla büyümeye devam ediyor...
  • Bildiğim kadarı ile o uçaklar A 300 B4 değil A300 B2 dir.
  • Afedersiniz çok naziksiniz; Sn.Özbay patron ise işler sakat.Nazik,nazik işi bitirir.Allah kolaylık versin. Birde Şirinevlerdeki ofis uğursuzdu değişdirmişler iyi olmuş hadi bakalım beni tanımışsınızdır.Alacağını alan tek adamdım.Uğurlu olsun istihdam olsun yinede.Ama bir teklifim var bu sefer maaşları peşin versin ne olacakki?
  • ilginç hemde çok ilginç eee H.payatın best havayollarınını yeni yönetiminde olmasına ne diyeceğiz ilginç bir zamanlama biri kuruluyor Best satılıyor vs çalışanların paralarını ödesinlerde ne yaparsa yapsınlar SHGM de buna bir müdahele etse.....
  • ADINI ANTIKA HAVAYOLLARI KOYSUNLAR.
  • O UÇAKLAR YILLARDANBERİ YATIYOR KAL OLMUŞ VAZİYETTE HARAP VAZİYETTELER .ABD DEN UÇAK MEZARLIĞINDAN UÇAK ALIRLARSA DAHA TEMİZİNİ VE UÇARINI BULURLAR
  • Böyle bi şirket yok.
  • Korozyon nedir bilmiyorsun galiba uzman?
  • Hüsamettin bey,Recover.Don't be,please
  • Arkadaslar eski pusku diyorsunuz ama bakin MNG, ACT havayollari bal gibi ucuruyor bu ucaklari. MNG Airbus'tan odul bile aldi bildigim kadariyla.. Kargo demeyin, onlarin da cani var muretebatin..
  • Merhabalar; Bosphorusun eski sahibi olan zat-ı muhterem yeni çalışmalar içindeymiş diye piyasada dedikodular vardı kokusu çıktı.Ama o uçaklar nasıl hareket edecek çok merak ediyorum çünki uçaklar hacizli vede yeddi eminde nerdenmi biliyorum.Çünki üzerlerindeki haczin sahiplerinden biride benim yani eski bir bosphorus çalışanı alacaklarımız toplam 1.600.000 dolar civarında bu borç ödenmede o uçaklar nasıl açılacak vede uçar hale gelecek çok merak ediyorum.yine kimlerin maaşlarını ödemeden mesai yaptıracaklar bunu dahada çok merak ediyorum.Eee ne diyelim hadi hayırlısı onlar şirketi kursun bizde paralarımızı alalım nasıl olsa hacizleri çözdürmek içöin ödeme yapacaklar veya anlaşma yoluna gidecekler.

 Türkiye yeni bir havayolu şirketi ile buluşmaya hazırlanıyor. Şirketin başında da Best Havayolları’ndan tanıdığımız Hüsamettin Payat var.

İngiliz yatırımcı tarafından finanse edilecek olan havayolu şirketinin kuruluş çalışmaları başladı. İlk olarak Dünya Ticaret Merkezi’nde bir ofis kiralandı. Bir yandan Hüsamettin Payatofisin tefriş çalışmaları sürdürülürken diğer yandan da kurulacak olan şirkete uçak alındı. Şirketin genel müdürlüğünü üstlenen Best Havayolları eski Ticaret Müdürü Hüsamettin Payat AirportHaber’e yaptığı açıklamada, 3 adet uçak aldıklarını belirtti. Payat “Hızlı hareket etmek için Bosphorus Havayolları’nın 3 uçağını aldık. 6 uçak daha getiriyoruz” şeklinde konuştu. Bosphorus Havayolları’nın uçakları A300-B4 tipinde.

Öte yandan şirkete alınacak olan uçaklarında A300-600 tipinde olacağı ifade edildi. AirportHaber’in edindiği bilgilere göre şirketin İngiliz sahipleri İngiltere’de finans işi ile uğraşıyor. Ancak bu yatırımcıların yıllardır uçmayan Bosphorus Havayolları’nın uçaklarını neden aldıkları anlaşılamadı. Kurulacak olan şirketin ismi de henüz belli olmadı.

©AirportHaber Özel

TÜRKİYE'NİN YENİ HAVAYOLU ŞİRKETİ YOLDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bildiğim kadarı ile o uçaklar A 300 B4 değil A300 B2 dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Afedersiniz çok naziksiniz; Sn.Özbay patron ise işler sakat.Nazik,nazik işi bitirir.Allah kolaylık versin. Birde Şirinevlerdeki ofis uğursuzdu değişdirmişler iyi olmuş hadi bakalım beni tanımışsınızdır.Alacağını alan tek adamdım.Uğurlu olsun istihdam olsun yinede.Ama bir teklifim var bu sefer maaşları peşin versin ne olacakki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ilginç hemde çok ilginç eee H.payatın best havayollarınını yeni yönetiminde olmasına ne diyeceğiz ilginç bir zamanlama biri kuruluyor Best satılıyor vs çalışanların paralarını ödesinlerde ne yaparsa yapsınlar SHGM de buna bir müdahele etse.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ADINI ANTIKA HAVAYOLLARI KOYSUNLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
O UÇAKLAR YILLARDANBERİ YATIYOR KAL OLMUŞ VAZİYETTE HARAP VAZİYETTELER .ABD DEN UÇAK MEZARLIĞINDAN UÇAK ALIRLARSA DAHA TEMİZİNİ VE UÇARINI BULURLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Böyle bi şirket yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Korozyon nedir bilmiyorsun galiba uzman?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hüsamettin bey,Recover.Don't be,please

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaslar eski pusku diyorsunuz ama bakin MNG, ACT havayollari bal gibi ucuruyor bu ucaklari. MNG Airbus'tan odul bile aldi bildigim kadariyla.. Kargo demeyin, onlarin da cani var muretebatin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Merhabalar; Bosphorusun eski sahibi olan zat-ı muhterem yeni çalışmalar içindeymiş diye piyasada dedikodular vardı kokusu çıktı.Ama o uçaklar nasıl hareket edecek çok merak ediyorum çünki uçaklar hacizli vede yeddi eminde nerdenmi biliyorum.Çünki üzerlerindeki haczin sahiplerinden biride benim yani eski bir bosphorus çalışanı alacaklarımız toplam 1.600.000 dolar civarında bu borç ödenmede o uçaklar nasıl açılacak vede uçar hale gelecek çok merak ediyorum.yine kimlerin maaşlarını ödemeden mesai yaptıracaklar bunu dahada çok merak ediyorum.Eee ne diyelim hadi hayırlısı onlar şirketi kursun bizde paralarımızı alalım nasıl olsa hacizleri çözdürmek içöin ödeme yapacaklar veya anlaşma yoluna gidecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000