19 Aralık 2015, Cumartesi 18:03:27

Türkiye'nin ilk kadın akrobasi pilotu reklamda oynadı

Dünyaca ünlü akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk'ün kızı Semin Öztürk, kadınların ön planda olduğu bir reklam filminde boy gösterdi.
  • Yaşıtları gibi kıytırık bir tikican üniversitesinde (o da anca DJ'lik, plates uzmanlığı(!) veya yaşam koçu bilmemnesiliği gibi aptal bölümleri) okuyup, zengin, kro bir inşaat mütahidinin oğluna (veya bizzat mütahidin kendisine) kancayı takıp, hayatının geri kalan kısmını alışveriş yaparak ve evinde popo ve basen büyütmekle harcayarak geçiren bir kezban olmaktansa, zor yolu seçmiş ve pilot olmuş. Allah utandırmasın, başarıların daim olsun Semin kardeşim. Bir kız babası olarak ülkemde senin gibi kızların çoğalmasını dilerim.
  • Yav arkadaşlar anlamadım yani nedir olsun.Baba parasıyla felan sonuçta olsun ,seyreder helal olsun deriz.Çok bir yeteneği yoksa zaten silinir gider yok varsa dünyaca ünlü bir akrobasi pilorumuz olur.Sizin paranızla mı sideniyor anlamadım ki bu yepki niye.Kobe Bryant ın babasıda basketbolcuydu ne yapsaydı oynamasamıydı
  • Türk insanın DNA'sında kıskançlık olduğundan, kendi yapamadığı, yapamayacağı şeyleri yapan olduğunu görünce özellikle o işi yapabilen bir kadınsa, klavye delikanlılığı yapıp klavye arkasından ağzına geleni söylemeyi, saydırmayı, hakaret etmeyi kendinde hak görüyor ya, yazıklar olsun böyle tiplere.
  • Er kisi oldugun kabulu ile, baba parasiyla tenor olmayi denesene
  • yeteneginiz yoksa ancak lisans sahibi olursunuz , Pilot degil, o ucakta bes dakika yolcu olarak oturmalarini isterim aksini dusunenlerin, veya dusunuyor gibi yapanlarin, bakalim el mi yaman, bey mi
  • Beyler zorunuza gitti degil mi?? Hadi itiraf edin Hadi kiskanclik ve cekememezlik baslasi
  • Baya büyük ısırdı. Şu anda merak ettim nasıl tadı diye.. Onu bunu boşverin biz rüzgaraltı'nda tono atan ecdadın çocuklarıyız. Bizki cessna ile uzaya giden osmonotun müşterileriyiz.
  • "Parasi var yapti" "O imkanlar bizde olsa ne yapariz" "Babasi sayesinde" iste bunlar ulkedeki standart laflar . Imkaninizda olsa,paranizda olsa bunu yazanlarin cogu bunu yapmaya ne cesaret eder nede yapar,Gider paranizi orda burda alisveriste harcarsiniz,Hayatiniz kiskanclik ve bos konusma uzerine Arkadasimiza helal olsun,basarilarinin devamini diliyorum.Buraya bu tur konularda negatif yorum yazanlarda gitsin etek giyip dolassin!!
  • Babayla 20 Aralık 2015, Pazar 13:13:06 Parayla olacak is degil bu Beyin lazim. Yani sende olmayan._____ paskalya yumurtası seni. beyinsiz senin gibi şımarık babalara diyilir
  • Baba kız olarak ülkemizin yetiştirdigi ve başarılarıyla gögsümüzü kabartan nadide insanlar.Sizlerle gurur duyuyor başarılar diliyorum...

Dünyaca ünlü akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk'ün kızı Semin Öztürk, kadınların ön planda olduğu bir reklam filminde boy gösterdi.

Toksöz Grubu'nun satın aldığı İtalyan çikolata markası Pernigotti, başarılı Türk kadınlarıyla bir reklam filmi çekti. Orkestra Şefi Sera Tokay, Yazar-Oyuncu ve Yönetmen Görkem Yeltan, Soprano Burcu Uyar gibi isimlerle birlikte 24 yaşındaki akrobasi pilotu Semin Öztürk de yer aldı.

Babası Ali İsmet Öztürk ile birlikte Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nde uçan Semin, Pitts S-2B ile gösterilerini yapıyor.

İşte Semin Öztürk'ün de rol aldığı o reklam;

Türkiye'nin ilk kadın akrobasi pilotu reklamda oynadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Volvo ~ 8 yıl önce
Yaşıtları gibi kıytırık bir tikican üniversitesinde (o da anca DJ'lik, plates uzmanlığı(!) veya yaşam koçu bilmemnesiliği gibi aptal bölümleri) okuyup, zengin, kro bir inşaat mütahidinin oğluna (veya bizzat mütahidin kendisine) kancayı takıp, hayatının geri kalan kısmını alışveriş yaparak ve evinde popo ve basen büyütmekle harcayarak geçiren bir kezban olmaktansa, zor yolu seçmiş ve pilot olmuş. Allah utandırmasın, başarıların daim olsun Semin kardeşim. Bir kız babası olarak ülkemde senin gibi kızların çoğalmasını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buyursun olsun ~ 8 yıl önce
Yav arkadaşlar anlamadım yani nedir olsun.Baba parasıyla felan sonuçta olsun ,seyreder helal olsun deriz.Çok bir yeteneği yoksa zaten silinir gider yok varsa dünyaca ünlü bir akrobasi pilorumuz olur.Sizin paranızla mı sideniyor anlamadım ki bu yepki niye.Kobe Bryant ın babasıda basketbolcuydu ne yapsaydı oynamasamıydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni Dünya ~ 8 yıl önce
Türk insanın DNA'sında kıskançlık olduğundan, kendi yapamadığı, yapamayacağı şeyleri yapan olduğunu görünce özellikle o işi yapabilen bir kadınsa, klavye delikanlılığı yapıp klavye arkasından ağzına geleni söylemeyi, saydırmayı, hakaret etmeyi kendinde hak görüyor ya, yazıklar olsun böyle tiplere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gectim Pilot olmayi ~ 8 yıl önce
Er kisi oldugun kabulu ile, baba parasiyla tenor olmayi denesene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklısın ~ 8 yıl önce
Sadece baba parası ile tenor olunmaz size katılıyorum müzik yetenektir doğuştan gelir ama pilotluk kabiliyettir sonradan kazanılır baba parası ile yapamayacağın şey yoktur büyük holdinglerin başına geçerek ülke bile yönetebilirsin.
Baba parasi ile, ~ 8 yıl önce
yeteneginiz yoksa ancak lisans sahibi olursunuz , Pilot degil, o ucakta bes dakika yolcu olarak oturmalarini isterim aksini dusunenlerin, veya dusunuyor gibi yapanlarin, bakalim el mi yaman, bey mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahaha ~ 8 yıl önce
Beyler zorunuza gitti degil mi?? Hadi itiraf edin Hadi kiskanclik ve cekememezlik baslasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çirkin ~ 8 yıl önce
Eminiz yüzünüz de bu yorumu yapan zihniniz kadar çirkindir. Çünkü böyle yorum hem güzel bir yüze, hem de güzel bir ruha yakışmaz.
Çikolata ~ 8 yıl önce
Baya büyük ısırdı. Şu anda merak ettim nasıl tadı diye.. Onu bunu boşverin biz rüzgaraltı'nda tono atan ecdadın çocuklarıyız. Bizki cessna ile uzaya giden osmonotun müşterileriyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iste ulkem ~ 8 yıl önce
"Parasi var yapti" "O imkanlar bizde olsa ne yapariz" "Babasi sayesinde" iste bunlar ulkedeki standart laflar . Imkaninizda olsa,paranizda olsa bunu yazanlarin cogu bunu yapmaya ne cesaret eder nede yapar,Gider paranizi orda burda alisveriste harcarsiniz,Hayatiniz kiskanclik ve bos konusma uzerine Arkadasimiza helal olsun,basarilarinin devamini diliyorum.Buraya bu tur konularda negatif yorum yazanlarda gitsin etek giyip dolassin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
j ~ 8 yıl önce
Babayla 20 Aralık 2015, Pazar 13:13:06 Parayla olacak is degil bu Beyin lazim. Yani sende olmayan._____ paskalya yumurtası seni. beyinsiz senin gibi şımarık babalara diyilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zeynep ~ 8 yıl önce
Baba kız olarak ülkemizin yetiştirdigi ve başarılarıyla gögsümüzü kabartan nadide insanlar.Sizlerle gurur duyuyor başarılar diliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000