19 Aralık 2013, Perşembe 09:38:51

TÜRKİYE-MEKSİKA ARASINDA DİREKT SEFERLER BAŞLAYACAK

Meksika Cumhurbaşkanı Enrique Pena Nieto ile Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nde bir araya gelen Abdullah Gül, Türkiye ile Meksika arasında direkt uçak seferlerini başlatmak istediklerini söyledi.
  • THY de bu yakisir Amerika kitasinin en onemli ulkelerinden birisi.,basarilar.
  • Arkadaşlar 1 yıldır Meksika'da yaşıyorum.Bu haber en çok beni sevindirdi fakat Elçilik'te konuşulanları söyleyeyim.Mexico City'nin rakımından dolayı özellikle buradan kalkışta uçaklar daha fazla yakıt harcıyorlarmış.O yüzden Mexico City'den havalanan uçağın mesafe nedeniyle de Türkiye'ye kadar yakıt ikmali yapmadan uçması imkansız deniyor.Umarım gelişen teknoloji ve sistemlerle bu zorluğu aşarlar da biran önce ülkeme 2 gün yerine 13-14 saatte varırım :)
  • Şu gündem içinde çok anlamlı. "Meksika sınırı" ne anlama gelir bilirsiniz sanırım :)
  • Büyük devlet dediğin böyle olur, tebrikler. Öyle "İçine kapalı, kendi yağında kavrulan fakir ama gururlu ülke" saçmalığından ve ezikliğinden kurtulduğumuz için mutluyum.
  • 4 yıl önce Guetamala'ya giderken en ekonomik bağlantı KLM ile Meksika'dan idi. Schengen vizem olduğu halde, transit geçiş yapacağım halde, Meksika vizesini alamadım. Transit vizesi bile vermediler. Umarım vize şartlarını biraz gevşetirler.
  • Şili ve Perú ya da hat açılmadan rahatlasak
  • Super. Ama eger uyusturucu kartellerinin oldugu bolgeye uculacaksa o zaman iyi degil :)) Meksikalilar cok cana yakin,mukemmel insanlar

Cumhurbaşkanı Gül’ün daveti üzerine ilk kez bir Meksika Cumhurbaşkanı Türkiye’yi ziyaret etti. Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, Meksika Cumhurbaşkanı Enrique Pena Nieto ve eşi Angelica Rivera de Pena’yı Köşk’te törenle karşıladı.

Türkiye-Meksika arasında direkt uçak seferleri

Abdullah Gül, Türkiye-Meksika arasında direkt uçuş seferlerine başlanması konusunda Meksika lideri Nieto ile anlaştıklarının müjdesini verdi.

Türkiye-Meksika arasında serbest Ticaret Anlaşması’nın müzakerelerine başlanması konusunda mutabakata vardıklarını belirten Gül, “Çok önemli anlaşmalar imzaladık. Karşılıklı vergi muafiyeti, yatırım teşviki anlaşmaları, hava ulaştırması başta olmak üzere, Türkiye ile Meksika arasında direkt uçak seferlerini başlatmak istiyoruz, bunu da yakında gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE-MEKSİKA ARASINDA DİREKT SEFERLER BAŞLAYACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Altay ~ 10 yıl önce
THY de bu yakisir Amerika kitasinin en onemli ulkelerinden birisi.,basarilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memo ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar 1 yıldır Meksika'da yaşıyorum.Bu haber en çok beni sevindirdi fakat Elçilik'te konuşulanları söyleyeyim.Mexico City'nin rakımından dolayı özellikle buradan kalkışta uçaklar daha fazla yakıt harcıyorlarmış.O yüzden Mexico City'den havalanan uçağın mesafe nedeniyle de Türkiye'ye kadar yakıt ikmali yapmadan uçması imkansız deniyor.Umarım gelişen teknoloji ve sistemlerle bu zorluğu aşarlar da biran önce ülkeme 2 gün yerine 13-14 saatte varırım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 10 yıl önce
ulkeler arasında anlaşmaların yapılması dostlugun ve yakınlaşmanın bır ıfadesıdır. ancak, yeterlı yolcu potansıyelı saglanabılırse buraya seferler planlanabılır..thy nın dırek ucabılecek kapasıtede ucakları var.yeterkı yeterlı doluluk oranına kavuşsun.ıkıncı bır secenek ıse, belırlenen bır noktaya ınışı muteakıp olabılır.ki,muhtemelen de ole olacaktır yolcu temını ıcın.. yenı bır destınatıon un acılması umarım ulkeler acısından hayırlı olur..
aziz ~ 10 yıl önce
Şu gündem içinde çok anlamlı. "Meksika sınırı" ne anlama gelir bilirsiniz sanırım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lfa ~ 10 yıl önce
Büyük devlet dediğin böyle olur, tebrikler. Öyle "İçine kapalı, kendi yağında kavrulan fakir ama gururlu ülke" saçmalığından ve ezikliğinden kurtulduğumuz için mutluyum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devlet ~ 10 yıl önce
Keske kendi yaginda kavrulan, fakir ama gururlu bir ulke olsak. Hic olmazsa aksamlari rahat uyuruz.
yolcu ~ 10 yıl önce
4 yıl önce Guetamala'ya giderken en ekonomik bağlantı KLM ile Meksika'dan idi. Schengen vizem olduğu halde, transit geçiş yapacağım halde, Meksika vizesini alamadım. Transit vizesi bile vermediler. Umarım vize şartlarını biraz gevşetirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şili ve Perú ya da hat açılmadan rahatlasak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super ~ 10 yıl önce
Super. Ama eger uyusturucu kartellerinin oldugu bolgeye uculacaksa o zaman iyi degil :)) Meksikalilar cok cana yakin,mukemmel insanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000